Terkedildim....

Evet tatlm sakin bi insandr. Napicaz ya biz yaz yaz sil sil ama biyere yazmak
Gercktn rahatlatio ya yollamasan bile yazmak cok rahataltici bunu farkettmm .cnm brsrmyz blmiyorum diyorum ayrlgi goze alan insan nie barsmak istesnki .evet guzel bi frsat oldu dsnmk icn:) ya su an acyp
Msj atmak istiyrm snra diyorum o istemedi beni nie atiyoum ki:D bi oyleym bi boyle.snde skma caninii tatlm siz tamamen btrmednz herhlde sen yaz bise olmaz:D

canlarıııııııımmmmmmmmm :3:
nerelerdesiniz yahu braz gec geldim kacırdm sizi galiba

caykahve aynenn cnm bnde yazıorum ama göndermiiorum cok iyi oluyo içini dökmek

işte bitirmeyi göze alıyolar da nasıl bir ruh halidir de öyle bitirip sonra pişman olmalar filan.. of bilmiyorum.. yollamiycam mesaj filan.. aslında cumartesi doğumgünü,, ona hediye almıştım bi de napıcam acaba versem mi hediyesini,, doğum gününü kutlasam mı diye düşünüyorum ben de :/

hm tatlım o sana msj atıyormu?yada yaklasıyormu knsmak ıcın oyleyse at bnce dgum gnu msjı aranz ısınır hem:):34: bnce cok sıcak bı msj olmasada guzel bırazck resmı bı msjla kutlayabılırısn:97:

yok kızgın ya bana hala siniri geçmedi mesaj atmıyo:/ bakalım iki gün daha sabredicem mesaj atmicam,, doğumgününde ararım veya mesaj atarım belki.. hediyesini de vermek istiyorum aslında buzları eritebilecek bi hediye aldım çünkü:):) haftasonu kesin görüşmem lazım:1:

Yok tatlm hersey ayni.bugun cok aradim onu ynmda agladim hep hrhlde bu his 3 gunde bir vurucak aglaya aglaya gececek oda uzuluyor sanrm arkdsma bnde uzuldm kolay bisiy dgl dems ayrlk icin..

Dayanamadm msj attm evet bunu yaptm. Cvp gelmezse bos yere umitlenmicem byle daha iyi oldu keske demiyorum kndmi salak gbide hsstmiyorum sitemkar bi msj attm asla yalvarmam sna ddm icimi doktum dedm hyrlisi....

Neden ayrıldınız? Evet eminim çok üzgününüz ama neyden bittiği önemli? Her şeyin çaresi vardır,bunu unutmayın.

bız 2 senedır cıkıoduk ama cok yıprattı benı belkı bende onu . cokbıktım herseyden ben ayrıldım aglıorum ama bı yandan sevınıorum napıcam bılmıorum o arıo ama ben bıdaha aramak ıstemıorum sence napmalym eger tekrar dönersem sankı mahvetcem herseyı

kendini ezdirme tabi yalvarmaya degmez. tabi ben böle bişi yaşamadım aama ablam yaşadı.s ya herşey bir anda oldu bizde ne oldugunu anlayamadık bide ablam onun askerden dönmesini bekledi 15 ay ne demk ya askerden geldi 1 kere bulştulr sonra tartşmşlar bunlar ablama bişiler dmş ablamda böle olcksa ayrlalım demş çoçk da tamm dmş. ablamla o an şok geçrdk ne çok agldı ablam ya vvala ama artk takmıyor... zatn gerk yok degmez...:34:

Back
X