canım sen benim daha yeni kapamıs yaramı destin, ilk yazdığını ve bir kac yorumu ve son yorumunu okudum cook benziyor yasantımız..benmde cok tecrübem yoktu ve İLK görüste asktı ,öyle seviyordukii ,bende düsünüyordum birgün onun kadar sevecek miyim die,arkadasları bile diyordu sen onu cok raahatlattın die..ama nasıl bir aşk varsa bizde o kadar da mükemmel bir saygı göze carpan.nyse snra son zamanlarda soğuk davranmaya basladı ,bir gece br baktım MESAJ ayrılalım...mesaj yolu ile söylediği icin cok utandıını yüzüme bakcak yüzü olmadığını söyledi ,okulda bakıstık ,üzülme benim icin sen mükemmel birisin dedi ,mükemmelliyetci biri idi kendisi ,sonra ben nasıl yaptıysam bunu basitlestrdim gözünde kendimi ,ve hemen FACE i actı. bende snra actm ,basladım duygusal takılmaya o haz aldı tabii ,snra kendinden büyük kızlarla cıkmaya basladııını öğrendim ,ayrılığımız üstünden 10 ay gecti ,okulda yeni yeni konusmaya basladık o da görevler yüzündendi ,ama görsen sanki sevgili ikendi elektrk vardı aramızda, daha snra tramvayda filan sarıldm ,onu da sarılmaya zorladım yapma dayanamm dedi ,ama 10 ayda benim kafa cok yogun idi..neden neden die..neyse icimi döktüm ,nie beni bıraktın vs die,kafam rahatladı..daha snra yaklasır gibi davrandı fakat uzaklastı ,cnkü benden snra cıktığı büyük kızlar hem cok iyi üni de okuyanlar ve sosyaller ,benim kide mükemmelliyetci olduu icin hem kızla yapıcanı yapıor hem de kızın sosyalliiini kullanıor ,nyse bir görev de fotolarını gördm face de etketlenmsler ,(eski sevglm bende ekli deildi tabiii ) snra dedim bu kadar da olmaz ,benm görücemi düsünüp nie etiketi kaldırmıor die ,gece uuuzzzzzuuuun bir mesaj attım ,sonuna da ben beni sevmeyen bir adamın pesnden gidemem yazdım anındaaa aradı ,1saat konustuk annem gelmse idi daha uzun konscaktk ve önceleri yanında beni cok aradığından fakat snradan gectiğinden bahsetti ,o kızları gecstrmeye calstı fakat cinselliii düsünrek ben kötü biriyim dedi ,cnkü beni de bir yandan istiyor cok zor gelior diordu fakat benle öyle seyler yasayamıcanı bildii icin vazgeciordu. her zaman üzülmememi istedi cok gördüm bunu..fakat gitti braktı beni ,en son bu olay 1 haziran da oldu ,ve ben o gnden beri ne yazdm ne aradm cnkü pesnden kosmıcam artık diyen bendm ,pskologa gttm ,cok rahatladım ,onun cok faydası oldu derkeeeenn senin yazn beni buruklastrdı fakat söyle yatsam onun kollarında kokusuylaa...ahhh.. simdi sen bu yazıma bsy de bakalım arkadasm ,destek ol baana :))