- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Bencil bir insandan kurtulduğun için şükret ve ağlamayı bırak.
Bu tip insanlar sırf kendileri için dökülen gözyaşlarını seyretme zevki için bile
mantık dışı,abartılı tepkiler verirler.
Ayrılacağından değil sana o korkuyu yaşatmak hoşuna gittiği için bunu yapıyor.
Yoksa akşam son kez konuşmaya da gerek duymazdı.
Karşısında bir kaç yalvar,gözyaşı dök de mutlu olsun.
Bu son diye tehditler savurur, barışırsınız.
Sinir oldum sevgiline kusura bakma..
inşallah barışırsınız canım
zamane erkekler nazlı,kızlarımız idareci, dünya tersine döndü galiba ,ortalıkta erkek kıtlığımı var? giderse gitsin !
Hemen face den beni ve kız kardeşimi silip, benle ilgili ne varsa silip atıyosun dedi bana ilk ayrıldını sölediğinde. Bende aynen dediğini yaptım. Hemen faceimi onları silip kapadım..
Çok haklısın cnm. Ama düşün bir. Senin onca çabana karşılık surat asıyo, senden yüz çeviriyo.
ohhh keyfe bak çalışan insanı mesai saati içinde ayağına çağır birde azarla koy yola değere bak sen...
valla ben olsam hiç akşamda buluşmaya gitmez kıçına tekmeyi basardım
üstünüzde çok fazla baskı kurmaya her dediğini eksiksiz yaptırmaya çaılıyor emin ol evlendikten sonra daha da çekilmez olur böyleleri...
Demek istediğim tamda buydu aslında güzelim,senin onca çabana karşı onun seni terk etmesi.. Onun için yapman geteken tek şey o değerli incilerini boşuna akıtmaman.hem ağarsan kaz ayakların belirginleşir yüzün kırış kırş olur :)
Hemen face den beni ve kız kardeşimi silip, benle ilgili ne varsa silip atıyosun dedi bana ilk ayrıldını sölediğinde. Bende aynen dediğini yaptım. Hemen faceimi onları silip kapadım..
Öyle mi?
O zaman ekleme yapıyorum hem bencil hem de öküzmüş kusura bakma canım.
Kalbi kırılmış, o kadar gözyaşı döken sevdiğine insan şunu söylemez bari.
Eğer bunun için senden ayrılıyorsa sevmiyor demektir, yol ver.
Yerinde olsam akşam konuşmaya da gitmem, kalsın öyle mal gibi aklı başına ancak gelir.
Çok iyi yapmışsın çok iyi...
Adam ne derse anında yapıyorsun!
Ne ala memleket!
Kendi silse ya,sana emredeceği kadar!
Seni bilemem ama ben olsam o son buluşma mı neymiş ona da gitmezdim.
Cariyesi sanıyor seni sanırım.
kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor kesin bu başka kıza ışık yaktı geri sana dönüş yapar kız senin gibi poposunu kaldırmazsa,bekle gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?