Terkedildim

Hemen face den beni ve kız kardeşimi silip, benle ilgili ne varsa silip atıyosun dedi bana ilk ayrıldını sölediğinde. Bende aynen dediğini yaptım. Hemen faceimi onları silip kapadım..

zamane erkekler nazlı,kızlarımız idareci, dünya tersine döndü galiba ,ortalıkta erkek kıtlığımı var? giderse gitsin !

zamane erkekler nazlı,kızlarımız idareci, dünya tersine döndü galiba ,ortalıkta erkek kıtlığımı var? giderse gitsin !

Bilmem? Ben onu çok idare ettiğimi düşünüyorum. Fazlasıyla fedakarlık yaptığımı düşünüyorum.. Artık adım atmak dahi içimden gelmiyor. Aynen! Giderse gitsin. Ama insanın boğazında kocaman bir düğüm kalıyor maalesef

ohhh keyfe bak çalışan insanı mesai saati içinde ayağına çağır birde azarla koy yola değere bak sen...
valla ben olsam hiç akşamda buluşmaya gitmez kıçına tekmeyi basardım
üstünüzde çok fazla baskı kurmaya her dediğini eksiksiz yaptırmaya çaılıyor emin ol evlendikten sonra daha da çekilmez olur böyleleri...

Hemen face den beni ve kız kardeşimi silip, benle ilgili ne varsa silip atıyosun dedi bana ilk ayrıldını sölediğinde. Bende aynen dediğini yaptım. Hemen faceimi onları silip kapadım..

Öyle mi?
O zaman ekleme yapıyorum hem bencil hem de öküzmüş kusura bakma canım.
Kalbi kırılmış, o kadar gözyaşı döken sevdiğine insan şunu söylemez bari.
Eğer bunun için senden ayrılıyorsa sevmiyor demektir, yol ver.
Yerinde olsam akşam konuşmaya da gitmem, kalsın öyle mal gibi aklı başına ancak gelir.

Çok haklısın cnm. Ama düşün bir. Senin onca çabana karşılık surat asıyo, senden yüz çeviriyo.

Demek istediğim tamda buydu aslında güzelim,senin onca çabana karşı onun seni terk etmesi.. Onun için yapman geteken tek şey o değerli incilerini boşuna akıtmaman.hem ağarsan kaz ayakların belirginleşir yüzün kırış kırş olur :)

Bu son yaptığı çok zoruma gitti. Diyorum ya boğazımda kocaman bi düğüm oturdum kaldım öle. İş yerinde benim işim olmamasına rağmen kalkıp temizlik yaptım yaa şu meseleyi düşünmeyim die. Türlü türlü işler çıkardım başıma. Ama yok!! İnsana çok dokunuyo ya İlerde ne olur bilemem. Ben bugüne kadar hiç inatçı olmadım ona karı. Gurursuzluğumdan değil ha, kıyamadığımdan. Ama inadım tutuncada ne olur çok iyi biliyor. Güyya o da inat etmiş artık... Etsin!

Canım benim yaa :) Şu durumda bile güldürdün beni Allah razı olsun :) Ağlamıcam cnm. Allahın izniyle ağlamıcam. Onuda bidaha asla aramıcam. Madem ki beni terkeden o! O zaman bensiz kalsın bi ömür!

kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor kesin bu başka kıza ışık yaktı geri sana dönüş yapar kız senin gibi poposunu kaldırmazsa,bekle gör

Son düzenleme:

Çok iyi yapmışsın çok iyi...
Adam ne derse anında yapıyorsun!
Ne ala memleket!
Kendi silse ya,sana emredeceği kadar!
Seni bilemem ama ben olsam o son buluşma mı neymiş ona da gitmezdim.
Cariyesi sanıyor seni sanırım.

Konuşmayı telefonda yapıcaz cnm. O zaten şuan şehir dışına doğru yol alıyor. Bilmiyorum açmam büyük ihtimalle telefonunu. Dün gecede rüyamda aynen gördüm olanları biliyo musun cnm? Bugün neler olcaksa aynen gördüm Kızılaydaki eyleme varana kadar!! Bugün ona yetişiyim die kızılaydan ulusa taksiye bindim. Ve fazlada param yoktu taksiye vermeye. Taksici hangi yola girse "abla sen bu gitmek istediğin yola gitme istersen Allah hakkında hayırlısını versin. Nereye girsek yol kapalı gel iş yerine bırakıyım seni dedi.. Yüzümdemi yazdı arkadaş bugün olacaklar yaa

Lale abla onu yapmamın amacı. Arada bana kızınca hep bunu derdi blöf için. Bende face e dokunmaz ölece tutardım. Bu sefer benimde ondan yüz çevirdimi anlasın die yaptım.

bu tip erkeklerde bana hep itici gelmiştir zayıf,kırılgan ben küstüm, gidiyorum ,git anan seni teselli etsin !

Seven adam boyle sacma sapan birseyden asla sevdigi kadini birakmaz. Bu bisey degil, calistigini bildigi icin sana zaten o gelirdi.. O ayrilmak istiyormus, bahanesi olmus. Ayrica bu gece seninle son defa konusucakmis bilmem neymis, bence hic konusma. cok simarmis. git dese gidecek, gel dese gelecek bir kadin varmis gibi dusunuyor karsisinda. bir haftadir yanina yanastirmamasi, boyle bi sebepten senden ayrilmasi kesinlikle seven adamin davranislari degil. Ac gozlerini, sevgin somuruluyor. bu adamdan kurtulan kisi sen olmalisin.

ask ne zor bsy degilmi kardesim.. erkek arkadasin sana buyuk bir haksizlik yapmis bana göre. yani geciktin diye konu ayrilik oldu.. hem seni birde uyarmis ayrilikla.. ne hakla uyariyorki.. sevse sana kiyarmi.. cok acimazsiz olmus.. sen uzulme.. uzulmemekte elde degil ama haklisin bu durumda hic bsy yapma. seviyorsa gelir yanina..

seven sevdiğinin kusurunu aşikar etmez görmezden gelir.. varsın ayrılsın 1 sene üzülürsün ama bu insanla şimdi ayrılmaz bağını koparmazsan evlenip boşanırsan napcaksın canm benm lütfen ona bazı hakları verme o hakları kendinde görde otur düşün.

Daha oncekı kavgalarınız ve basına buyruklukla ılgılı konuyu bılemıyorum
ancak bu sebep yuzunden ayrılmanız cok psıkopatca bırsey
ısıne saygı gostermesı gerekıyordu
sen keyfınden evde yatıp gıtmedınkı
bırde o bu hafta gorusmemıs de ctesı canı ıstedıgı ıcın gorusmeye karar vermıs ve senın uygun olup olmamamn umrunda degıl ne bıcım bır erkek bu

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Cevaplarınız için. Dün akşam 9.30 da aradı. Özür dilesem? dedi sadece. Bende haliyle tavır yaptım yok ya dileme ne diliceksin istemediğin birinden özür dedim.. Dün gece bana kırgın kapadı tlfnu. Bide hastalandım bu arada haa. Aşırı üzüntüden. Bu sabah gene içim gitti bi arayım dedim. Karşımda buz gibi bi adam ve ailesi yanında die görüşürüz diyen bi adam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…