- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Cevaplarınız için. Dün akşam 9.30 da aradı. Özür dilesem? dedi sadece. Bende haliyle tavır yaptım yok ya dileme ne diliceksin istemediğin birinden özür dedim.. Dün gece bana kırgın kapadı tlfnu. Bide hastalandım bu arada haa. Aşırı üzüntüden. Bu sabah gene içim gitti bi arayım dedim. Karşımda buz gibi bi adam ve ailesi yanında die görüşürüz diyen bi adam :S
daha ne dıye arıyorsun anlamadım gıttı
ya kızlarrr kızlarr kızlarrrr bak konunu ıkı gundur takıp edıyorum wallahı ben erkek olsam senın gıbı kızı bende ıstemezdım ya
kız dedıgın nazlı olur . oyle erkegın pesınden kosmaz , sen erkek olsan emın ol sende pesınden kosacagın kız ısterdın
sen boyle yaparak olayları cozmuyorsun bak . tam tersı kendı degerını dusuruyorsun canımın içi. gel sözümü dınle bıde bu taktıgı uygula. olmazsa gerı kendı dedıgıne donersın... azcık nazlı ol, ozel oldugunu degerlı oldugunu bıl bıkere.. eger sana hakettıgın degerı vermezse, senı kaybedecegını ona hıssettır..... bence sen ya bosluktasın yada kendını sevmıyorsun..
aşırı uzuntuden ne hastalık oluyormus onu anlayamadım bana bıraz kendını acındırmaya calısıyormussun gıbı geldı..
kavga edınce herkesın ıcınde aglamalar, uzuntuden hastalık fılan kımze sana acımaz..eger cocuga da boyle yapıyorsan zaten haklı..
sen boyle devam edersen bıgun o sana tekmeyı basacak ve sana hıc acımayacak anlamıyorsun.....
daha ne dıye arıyorsun anlamadım gıttı
ya kızlarrr kızlarr kızlarrrr bak konunu ıkı gundur takıp edıyorum wallahı ben erkek olsam senın gıbı kızı bende ıstemezdım ya
kız dedıgın nazlı olur . oyle erkegın pesınden kosmaz , sen erkek olsan emın ol sende pesınden kosacagın kız ısterdın
sen boyle yaparak olayları cozmuyorsun bak . tam tersı kendı degerını dusuruyorsun canımın içi. gel sözümü dınle bıde bu taktıgı uygula. olmazsa gerı kendı dedıgıne donersın... azcık nazlı ol, ozel oldugunu degerlı oldugunu bıl bıkere.. eger sana hakettıgın degerı vermezse, senı kaybedecegını ona hıssettır..... bence sen ya bosluktasın yada kendını sevmıyorsun..
aşırı uzuntuden ne hastalık oluyormus onu anlayamadım bana bıraz kendını acındırmaya calısıyormussun gıbı geldı..
kavga edınce herkesın ıcınde aglamalar, uzuntuden hastalık fılan kımze sana acımaz..eger cocuga da boyle yapıyorsan zaten haklı..
sen boyle devam edersen bıgun o sana tekmeyı basacak ve sana hıc acımayacak anlamıyorsun.....
Çok haklısın dediklerinde cnm. Bana hala kendi haklılığını savunuyo ve bir karar aldık. Bana dediki bir süre düşün. Eğrisiyle doğrusuyla otur bi düşün. Bir süre görüşmeyelim sen bi düşün dedi. Ama hastalığı kesinlikle acındırma olarak yapmıyorum. Benim yapım böyle. Belki sorunlardan kaçmak istediğim için oluyor bilemiyorum ama çok aşırı üzülünce bişeye hasta olurum ben.
kız sen benı öldüreceksın wallahı :)
ya sana dusun dıyerek senı kaybetmeyı goze alan adama resti cekeceksın
çekeceksın kı, kıymetını bılsın. hatta ve hatta dıyeceksın kı bak... yerınde olsam kesınlıkle boyle yapardım ve hatta yaptımda ve sana soyleyeyım sonucta ne oldu sonucta ben kazandım.. ılk zamanlar bana o zamankı sevgılım sımdıki eşim ara verelım dedıgınde ara verecek bısey yok benı sosyal bı arkadastan fazlası olarak gorme dedım.. ne oldu sasırdı tabıkı.. sanıyordukı bu benden vazgecemz ama baktı kı kazın ayagı oyle degıl bu bır dedı mı ben restı cekıyorum . belkı ben yuzlerce kere ayrılalım demısımdır ama o bır kere dahı agzına almadı..
sımdı sen ona dıyeceksınkı msj atıp ben bıraz dusundum de, dusunecek fazla bısey olmadıgına karar verdım :) sende bosuna kafanı yorma dıyeceksın..
ŞUNU ASLA UNUTMA; ERKEKLER DOGASI GEREGI HEP ULASAMADIKLARININ PESINDEDIRLER..
SENDE KOLLARINI ACIP ONU BEKLEMEYECEKSIN ULASILMAZI OYNAYACAKSIN KI, ERKEGI KAZANASIN.
Neden sürekli sen gidiyorsun canım. O gelmiyor mu
Allah yardimcin olllsuunnnn
Canım o bu şehri pek fazla bilmiyor hemde buluşma yerimiz ora. Aşkımızın başladığı yer ora. Ben kendimi orda çok mutlu hissediyorum.. Onun için ben gidiyorum sürekli ama işim olmadığında tabii. Dün son kez konuştuk. Ve ben anladım ki; bu son olay bi ayrılma sebebi dğeil bi patlama noktası kızlar. Bana deli gibi aşık bunu dün bile gördüm. Annesi ağlıyo tlfnda. Ayrılma kızım die cnm benim yaa. Beyfendide bi süre ikimizde hatalarımızdan ders çıkaralım ben seni bekliyorum dedi.
Kusura bakma ama sana hersey mustehak
Hayır kızmadım aksine çok mantıklısın çok haklısın cnm. Bunu şöyle düşün. Onca zamandır biriken şeyin patlaması. Öyle bi patladım ki... Ben ister miydim orda oturup ağlamak, sinir krizi geçirmek. Ama o adamın o tavrı bana kriz geçirtti. Yüzü gülsün istedim çok değil ya.. Bu kızda beni düşünmüş gelmiş desin istedim... Demedi. Demicekte!!! Demesinde artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?