Terkedildim

daha ne dıye arıyorsun anlamadım gıttı
ya kızlarrr kızlarr kızlarrrr bak konunu ıkı gundur takıp edıyorum wallahı ben erkek olsam senın gıbı kızı bende ıstemezdım ya
kız dedıgın nazlı olur . oyle erkegın pesınden kosmaz , sen erkek olsan emın ol sende pesınden kosacagın kız ısterdın
sen boyle yaparak olayları cozmuyorsun bak . tam tersı kendı degerını dusuruyorsun canımın içi. gel sözümü dınle bıde bu taktıgı uygula. olmazsa gerı kendı dedıgıne donersın... azcık nazlı ol, ozel oldugunu degerlı oldugunu bıl bıkere.. eger sana hakettıgın degerı vermezse, senı kaybedecegını ona hıssettır..... bence sen ya bosluktasın yada kendını sevmıyorsun..
aşırı uzuntuden ne hastalık oluyormus onu anlayamadım bana bıraz kendını acındırmaya calısıyormussun gıbı geldı..
kavga edınce herkesın ıcınde aglamalar, uzuntuden hastalık fılan kımze sana acımaz..eger cocuga da boyle yapıyorsan zaten haklı..
sen boyle devam edersen bıgun o sana tekmeyı basacak ve sana hıc acımayacak anlamıyorsun.....

bencede keşke aramasaymış ama arkadaş naz yapmak istemiş adam geri dönmemiş o dayanamayıp aramış
biz bu adamları böyle şımartıyoruz sanki onlar kız biz erkek...

Çok haklısın dediklerinde cnm. Bana hala kendi haklılığını savunuyo ve bir karar aldık. Bana dediki bir süre düşün. Eğrisiyle doğrusuyla otur bi düşün. Bir süre görüşmeyelim sen bi düşün dedi. Ama hastalığı kesinlikle acındırma olarak yapmıyorum. Benim yapım böyle. Belki sorunlardan kaçmak istediğim için oluyor bilemiyorum ama çok aşırı üzülünce bişeye hasta olurum ben.

kız sen benı öldüreceksın wallahı :)
ya sana dusun dıyerek senı kaybetmeyı goze alan adama resti cekeceksın
çekeceksın kı, kıymetını bılsın. hatta ve hatta dıyeceksın kı bak... yerınde olsam kesınlıkle boyle yapardım ve hatta yaptımda ve sana soyleyeyım sonucta ne oldu sonucta ben kazandım.. ılk zamanlar bana o zamankı sevgılım sımdıki eşim ara verelım dedıgınde ara verecek bısey yok benı sosyal bı arkadastan fazlası olarak gorme dedım.. ne oldu sasırdı tabıkı.. sanıyordukı bu benden vazgecemz ama baktı kı kazın ayagı oyle degıl bu bır dedı mı ben restı cekıyorum . belkı ben yuzlerce kere ayrılalım demısımdır ama o bır kere dahı agzına almadı..
sımdı sen ona dıyeceksınkı msj atıp ben bıraz dusundum de, dusunecek fazla bısey olmadıgına karar verdım :) sende bosuna kafanı yorma dıyeceksın..
ŞUNU ASLA UNUTMA; ERKEKLER DOGASI GEREGI HEP ULASAMADIKLARININ PESINDEDIRLER..
SENDE KOLLARINI ACIP ONU BEKLEMEYECEKSIN ULASILMAZI OYNAYACAKSIN KI, ERKEGI KAZANASIN.

yükseleni yengeç olan bir koç burcu olarak, böyle bir sevgiliyi hiç yakıştıramadım size.. sevgilim-kocam bana "dediğimden çıkmayacaksın" dese "oldu canım paket mi yapayım burada mı yersin?" der ilk dolmuşa kendi elimle bindirirdim sizin zamanınız olmayabilir, keyfiniz olmayabilir.. ne demek benim istediğim gün-benim istediğim saat.. kendinize değer verin ve evet bencil olun arkadaşım, kimse sizden daha önemli değil..

Tamam şimdi yapıyorum öleyse cnm :)

Neden sürekli sen gidiyorsun canım. O gelmiyor mu

Canım o bu şehri pek fazla bilmiyor hemde buluşma yerimiz ora. Aşkımızın başladığı yer ora. Ben kendimi orda çok mutlu hissediyorum.. Onun için ben gidiyorum sürekli ama işim olmadığında tabii. Dün son kez konuştuk. Ve ben anladım ki; bu son olay bi ayrılma sebebi dğeil bi patlama noktası kızlar. Bana deli gibi aşık bunu dün bile gördüm. Annesi ağlıyo tlfnda. Ayrılma kızım die cnm benim yaa. Beyfendide bi süre ikimizde hatalarımızdan ders çıkaralım ben seni bekliyorum dedi.

E sen şimdi bu konuyu niye açtın?
Tavsiye almak ve de mantıklı olanı uygulamak için di mi?
Şimdi n'aptın peki?
Kendi dediğini..
5 sayfadır boşuna mı yazdı bu kadar kişi?
Her cevaba haklısınız yazıp ta kendi bildiğini yap diye mi?
2 gün sonra benzer konuları açacağını bildiğim için diyorum bunları yanlış anlama.
Kendine hiç mi değer vermezsin sen ya..
Sevgilinin umrundasındır belki ama inan hiçbir erkek gelecek planladığı bir kıza bu kadar kötü davranmaz.

Yorum yazdıktan sonra diğer sayfalara baktım.
Sen hakkediyorsun bunu neden mi?
Çünkü en ufak bir şeyde dırdır yada trip yapıp adamı bezdiriyorsun...
Sonra en ufak bir adımda sazanlama atlıyorsun...
Sen ne bekliyorsun ki?
Adam senin her şekilde ona döneceğini biliyor.
Klasik kız modeli işte.
Vazgeçemeyen çağırdığında hemen elinin altında olucak bi model.
Hiç kızma. Bu sonu kendin hazırlıyorsun kendine.
Kendine saygın olsun.
Böyle devam edersen bu ilişki erkeğin ayrılıp seninse koşa koşa geri dönmenle devam edicek.

aman arayı çok uzatmayın canım . Rabbim gönlünüze göre versin

bencede seni çok sevseydi böyle yapmazdı. bence bi ilişki karşılıklı anlayış içerisinde yürür yürürse. Senin sevgilin hep bu tip durumlarda böyle davranıyosa bu ilişkiyi bu zamana kadar sen tek başına yürütmüşsün. o hiç çaba harcamamış. önemli olan sadece iyi zamanlarda aşkım cicimle olmaz kötü zamanda da destek vermiyosa daha fazla kendine haksızlık etme ve ayrıl. hazır bitmişken sen de kapatıver meseleyi. o çeksin biraz da stresi. kendini üzme eğer çok seviyorum ayrılmak istemiyorum da diyosan bi süre arayıp sorma ya da taviz verme. zaten seviyosa mutlaka bi şekilde ulaşmaya çalışır sana. dediğim gibi üzme kendini zamana bırak. şunu da unutma KAÇAN KOVALANIR...

bencede demesin yani artık. ayrıl gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…