• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Kızlar evlilik konuştuğum adam bugün beni terketti!!!! Sebepse o kadar tuhaf ki... Ban lütfen bi yol gösterin. Göremediklerimi görmemi sağlayın. Ben burcum dolayısıyla ( koç burcuyum yükselenim yengeç ) biraz tuhafım. Bir an iyim bir an kötüyüm. Ama koç burcunun kötü huyu olan dik başlılık, başına buyruk olma bende tam anlamıyla mevcut. Sevgilimin ( eski sevgilimin ) sözünden çıkmak istemediğim halde bi bakmışım çıkmışım. Sebep ne peki? Tezcanlı ve aceleci olmam.. O da beni defalarca uyardıktan sonra çok büyük bir yemin etmişti. "EĞER BİR DAHA BÖYLE YAPARSAN SENİ NE KADAR SEVSEMDE BİTİRİRİM" demişti. Bugün olan olaysa şu: 1 haftadır huysuzdu beni yanına yanaştırmıyodu. Bugün aradı. "Aşkım bugün şehir dışına çıkıcam hadi gel buluşalım" dedi. Ve bugün cumartesi. Benim en ama en yoğun günüm!!!! Muhasebe müdürüm cumartesileri yok herşey bi bana bakıyor. Zor bela satış müdüründen izin aldım çıktım yola. Daha doğrusu çıkacaktım ki satış müdür elime bi ilaç tutuşturup bunu muhasebe müdürüne yetiştir dedi ( Muhasebe müdürüm annem gibidir ona canım feda herşeyini yaparım. onun için her zorluğa girerim o derece yani.. ) Bana çok ters yi yönde olmasına rağmen gittim ilacı verdim. Ordan atlayıp taaaa Eryamana gittim ulustan :( Otobüs gıdım gıdım iki saatte anca gitti. Saate baktım. Onu görebilecek ancak 10 dakikam vardı. Dönüş zamanınıda hesaba katarsak. Aşağı iner inmez durumu anlattım. Ve benimkinin yüzü düştü. Bana soğuk ama çok soğuk davrandı. Bende artık sinir krizi geçirdim. Öyle bi ağlamışımki orda herkesin içinde. Yemin ederim halime öyle bir acıdım ki.. Sevgilimi elimden tuttuğu gibi beni dolmuşa bindirdi. Hadi git diye. Ben ağlaya ağlaya döndüm. Sarılmak istediğimde itti. Tam dolmuşa binerken sarıldı o da veda niteliğindeydi resmen İş yerine geldiğimde de bana herşeyin bittiğini söyledi. Sebep ise; onu adam yerine koymayıp sözünü dinlememiş olmam. Bana demiş ki; 2 saat için gelme akşama kadar izin al gel. Kızlar kendinizi yerime koyunda söleyin. 10 dakika yaa 10 dakikaa!!!!! Bi öpseydi, bi sarılsaydı. Bir aşkım deseydi. Bi gönlümü alsaydı. Bu kız kalkmış gelmiş taa onca yolu ne için? Beni görmek için... Bu nankörlük değil de ne? Bana diyin ALLAH için... İş yerine gelir gelmez burnum şarıl şarıl kanamaya başladı stresten.. Bu adam kocam olcak adamdı. Bunumu reva gördü bana? Şimd benden ayrıldı. Akşam son kez konuşacakmış benimle :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar evlilik konuştuğum adam bugün beni terketti!!!! :43: :43: Sebepse o kadar tuhaf ki... Ban lütfen bi yol gösterin. Göremediklerimi görmemi sağlayın. Ben burcum dolayısıyla ( koç burcuyum yükselenim yengeç ) biraz tuhafım. Bir an iyim bir an kötüyüm. Ama koç burcunun kötü huyu olan dik başlılık, başına buyruk olma bende tam anlamıyla mevcut. Sevgilimin ( eski sevgilimin ) sözünden çıkmak istemediğim halde bi bakmışım çıkmışım. Sebep ne peki? Tezcanlı ve aceleci olmam.. O da beni defalarca uyardıktan sonra çok büyük bir yemin etmişti. "EĞER BİR DAHA BÖYLE YAPARSAN SENİ NE KADAR SEVSEMDE BİTİRİRİM" demişti. Bugün olan olaysa şu: 1 haftadır huysuzdu beni yanına yanaştırmıyodu. Bugün aradı. "Aşkım bugün şehir dışına çıkıcam hadi gel buluşalım" dedi. Ve bugün cumartesi. Benim en ama en yoğun günüm!!!! :43: :43: Muhasebe müdürüm cumartesileri yok herşey bi bana bakıyor. Zor bela satış müdüründen izin aldım çıktım yola. Daha doğrusu çıkacaktım ki satış müdür elime bi ilaç tutuşturup bunu muhasebe müdürüne yetiştir dedi ( Muhasebe müdürüm annem gibidir ona canım feda herşeyini yaparım. onun için her zorluğa girerim o derece yani.. ) Bana çok ters yi yönde olmasına rağmen gittim ilacı verdim. Ordan atlayıp taaaa Eryamana gittim ulustan :( Otobüs gıdım gıdım iki saatte anca gitti. Saate baktım. Onu görebilecek ancak 10 dakikam vardı. Dönüş zamanınıda hesaba katarsak. Aşağı iner inmez durumu anlattım. Ve benimkinin yüzü düştü. Bana soğuk ama çok soğuk davrandı. Bende artık sinir krizi geçirdim. Öyle bi ağlamışımki orda herkesin içinde. Yemin ederim halime öyle bir acıdım ki.. Sevgilimi elimden tuttuğu gibi beni dolmuşa bindirdi. Hadi git diye. Ben ağlaya ağlaya döndüm. Sarılmak istediğimde itti. Tam dolmuşa binerken sarıldı o da veda niteliğindeydi resmen :43: :43: :43: İş yerine geldiğimde de bana herşeyin bittiğini söyledi. Sebep ise; onu adam yerine koymayıp sözünü dinlememiş olmam. Bana demiş ki; 2 saat için gelme akşama kadar izin al gel. Kızlar kendinizi yerime koyunda söleyin. 10 dakika yaa 10 dakikaa!!!!! Bi öpseydi, bi sarılsaydı. Bir aşkım deseydi. Bi gönlümü alsaydı. Bu kız kalkmış gelmiş taa onca yolu ne için? Beni görmek için... Bu nankörlük değil de ne? Bana diyin ALLAH için... İş yerine gelir gelmez burnum şarıl şarıl kanamaya başladı stresten.. Bu adam kocam olcak adamdı. Bunumu reva gördü bana? Şimd benden ayrıldı. Akşam son kez konuşacakmış benimle :43: :43: :43:​

Sonuçta iş bu, nasıl kafana göre bırakasın, bence onun anlayîşlı olması lazım, kendi iş yerin değil ki?? En azından yetişmeye çalışmışsın, taktir etmesi lazımdı, yazdığın yazıda seni hatalı görmüyorum , kendine haksızlık etme, heleki başına buyruk olmanla alakası yok, işler düşündüğünüz gibi gitmeye bilir baZen, neden bu yüzden ayrılsın??? Bence sebep değill

sen 2 saat izin alıp onda da müdürünün ilacını mı götürdün

ankarada çok uzun zaman yaşadım eryaman uzak eryaman için 2 saat izin yetmez ki...

Kızlar evlilik konuştuğum adam bugün beni terketti!!!! :43: :43: Sebepse o kadar tuhaf ki... Ban lütfen bi yol gösterin. Göremediklerimi görmemi sağlayın. Ben burcum dolayısıyla ( koç burcuyum yükselenim yengeç ) biraz tuhafım. Bir an iyim bir an kötüyüm. Ama koç burcunun kötü huyu olan dik başlılık, başına buyruk olma bende tam anlamıyla mevcut. Sevgilimin ( eski sevgilimin ) sözünden çıkmak istemediğim halde bi bakmışım çıkmışım. Sebep ne peki? Tezcanlı ve aceleci olmam.. O da beni defalarca uyardıktan sonra çok büyük bir yemin etmişti. "EĞER BİR DAHA BÖYLE YAPARSAN SENİ NE KADAR SEVSEMDE BİTİRİRİM" demişti. Bugün olan olaysa şu: 1 haftadır huysuzdu beni yanına yanaştırmıyodu. Bugün aradı. "Aşkım bugün şehir dışına çıkıcam hadi gel buluşalım" dedi. Ve bugün cumartesi. Benim en ama en yoğun günüm!!!! :43: :43: Muhasebe müdürüm cumartesileri yok herşey bi bana bakıyor. Zor bela satış müdüründen izin aldım çıktım yola. Daha doğrusu çıkacaktım ki satış müdür elime bi ilaç tutuşturup bunu muhasebe müdürüne yetiştir dedi ( Muhasebe müdürüm annem gibidir ona canım feda herşeyini yaparım. onun için her zorluğa girerim o derece yani.. ) Bana çok ters yi yönde olmasına rağmen gittim ilacı verdim. Ordan atlayıp taaaa Eryamana gittim ulustan :( Otobüs gıdım gıdım iki saatte anca gitti. Saate baktım. Onu görebilecek ancak 10 dakikam vardı. Dönüş zamanınıda hesaba katarsak. Aşağı iner inmez durumu anlattım. Ve benimkinin yüzü düştü. Bana soğuk ama çok soğuk davrandı. Bende artık sinir krizi geçirdim. Öyle bi ağlamışımki orda herkesin içinde. Yemin ederim halime öyle bir acıdım ki.. Sevgilimi elimden tuttuğu gibi beni dolmuşa bindirdi. Hadi git diye. Ben ağlaya ağlaya döndüm. Sarılmak istediğimde itti. Tam dolmuşa binerken sarıldı o da veda niteliğindeydi resmen :43: :43: :43: İş yerine geldiğimde de bana herşeyin bittiğini söyledi. Sebep ise; onu adam yerine koymayıp sözünü dinlememiş olmam. Bana demiş ki; 2 saat için gelme akşama kadar izin al gel. Kızlar kendinizi yerime koyunda söleyin. 10 dakika yaa 10 dakikaa!!!!! Bi öpseydi, bi sarılsaydı. Bir aşkım deseydi. Bi gönlümü alsaydı. Bu kız kalkmış gelmiş taa onca yolu ne için? Beni görmek için... Bu nankörlük değil de ne? Bana diyin ALLAH için... İş yerine gelir gelmez burnum şarıl şarıl kanamaya başladı stresten.. Bu adam kocam olcak adamdı. Bunumu reva gördü bana? Şimd benden ayrıldı. Akşam son kez konuşacakmış benimle :43: :43: :43:​

sen keyfi bekletmiş olsaydın haklıydı ama..
keske yolda gıderken soyleseydın su kadar vaktım var boyke boyle oldu mecbur kaldm ama senı gormek ıstyrm 5 dakka da olsa deseydın..
yanı hazırlıklı gıtseydın bıraz.. o da sınırlenmıs ama sana boyle davranmaya hakkı yok..
senı cok cok sevseydı zaten olsun napalım derdı.. bence ayrıl hatta sen ona de kı senle konusacak bıseyım yok aksam da konusmamıza gerek yok de.. mesaj at bıtır.. bence cok yuz vermıssın canım cok tavız vermıssın..
en azından tavrını belırt ama uzun bı sure yumuşama sakın. yoksa aynı yere donersın.

Senin bi yanlısın yok bence ama karsı taraf ne düsünür bilinmez oda kendıne göre haklı gibi duruyor :26:

Yorumlarınız için çok çok sağolun. Bugün ilaç götürdüğüm müdürüm biliyodu benim nereye gidicemi. Bana aynen şunu dedi. Keşke haf içi gitseydin cnm istediğin kadar dururdun ben idare ederdim seni ama bugün gecikme emi dedi. Allah iş bakımında herkese böyle bir müdür çalışma arkadaşı nasip etsin arkadaşlar.. Ben normalde ulustan binince 40 dakkada yanında oluyorum. Ama ilacı götürmeye kızılaya geçtim. Kızılayda da eylem nedeniyle her yer kapalıydı. Ama en başından da demiştim ona aşkım 2 saat izin alabilirim anca die. Onda bile bağırarak tlfnu kapadı yüzüme. Ki size bişey anlatıcam kızlar. Bi pazar gnü hemde anneler gününde. Beni aradı. Hadi çık gel aşkım işim bitti dedi. Ben atladım gittim eryamana. Tam eryamana geldim. Aşkım geri dön patron beni şuraya götürüo dedi. Kızlar yemin ederim bırakın yüz asmayı destek oldum ona. Aşkım sakın sıkma canını iş daha önemli ben hep yanındayım nasılsa die. Ondan da bugün aynısını bekledim ama yapmadı. Onun sözünü dinlememiş olmakla suçladı beni sırf yeminini yerine getirmek için terketti beni :43: :43: :43:

Yorumlarınız için çok çok sağolun. Bugün ilaç götürdüğüm müdürüm biliyodu benim nereye gidicemi. Bana aynen şunu dedi. Keşke haf içi gitseydin cnm istediğin kadar dururdun ben idare ederdim seni ama bugün gecikme emi dedi. Allah iş bakımında herkese böyle bir müdür çalışma arkadaşı nasip etsin arkadaşlar.. Ben normalde ulustan binince 40 dakkada yanında oluyorum. Ama ilacı götürmeye kızılaya geçtim. Kızılayda da eylem nedeniyle her yer kapalıydı. Ama en başından da demiştim ona aşkım 2 saat izin alabilirim anca die. Onda bile bağırarak tlfnu kapadı yüzüme. Ki size bişey anlatıcam kızlar. Bi pazar gnü hemde anneler gününde. Beni aradı. Hadi çık gel aşkım işim bitti dedi. Ben atladım gittim eryamana. Tam eryamana geldim. Aşkım geri dön patron beni şuraya götürüo dedi. Kızlar yemin ederim bırakın yüz asmayı destek oldum ona. Aşkım sakın sıkma canını iş daha önemli ben hep yanındayım nasılsa die. Ondan da bugün aynısını bekledim ama yapmadı. Onun sözünü dinlememiş olmakla suçladı beni sırf yeminini yerine getirmek için terketti beni :43: :43: :43:

valla canım bekleyen ben olsam evet bende sinirlenirdim ama böyle tepki vermezdim..ayrılmak bağırmak falan sonuçta iş bu
onun için iş bırakıcak değilsin..bence keşke hiç izin almasaydın.. yada beyefendi senin yanına gelseydi bir yemeğe giderdiniz görüşmüş olurdunuz..

abartmış çok tepki vermiş tamamen haksız değil ama hareketleri yersiz...

Dedim ki sen ulusa gelseydin.. Gelseydi keşke. Ben ulusta çalışıyorum. Onca yolu bana eziyet ettirene kadar sen boşsun madewm gelince bana haber ver rahat rahat görüşürüdük. Ama ille ben gitcem oraya. Bugün sinir krizi geçirdim resmen onun gözü önünde.. Nasıl bir vicdana sahip anlamış değilim. Biliyorum sonradan çok pişman olucak. Ama benim kalbim kalp değilmi kızlar? Bir arkadaşın dediği gibi taktir etmesi lazımken, onca zorlukları aşıp gelmiş demesi lazımken aldığım karşılık bu benim!!!

Döner mi dönmez mi,pişman olur mu olmaz mı bilemem ama bu adamda pek iş yok bence.
Kızı ayağına kadar çağıran adamın sevgisinden şüphe ederim ben.
Ne demek ya?
İşte de olsan,evde de olsa o gelecek,hatta daima o gelecek!
İlla ki kör aşık olması gerek demiyorum bir erkeğin,ama ilişki yaşadığı kadına saygısı olur onu yormaya,üzmeye kıyamayaz kendi yorulur ama onu yormaz.
Artı bu kadar basit bir nedenle de ayrılmak istediğine göre canı ayrılmak istiyormuş ama ayrılamamış diye düşün.
Şu anda üzülüyorsundur normal ama bence kıymetini bilmeyen adamdan kurtulduğuna sevin.
Zaten ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar eziklenirsin.
Bir yerde onun istemediklerini yapıyorum,kızıyor demişsin de padişah mı kendisi ferman yayınlıyor?
Biraz aç gözlerini,hangi zamanda yaşıyoruz?

Laale abla yorumun için çok sağol. Bi görsen iş yerindeki herkes nasıl destek olmaya çalışıyo bana. Nasıl teselli veriyor. Kalbim çok acıyor. Bu tavrı beni bitirdi.

Laale abla yorumun için çok sağol. Bi görsen iş yerindeki herkes nasıl destek olmaya çalışıyo bana. Nasıl teselli veriyor. Kalbim çok acıyor. Bu tavrı beni bitirdi.

Rica ederim.
Seni bitirmesin değmez.
Sen gözyaşlarını bitir.
İnan böyle adamlara prim verdikçe tepenize çıkarıyorsunuz.
Bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama yapmayın bırakın ayol onlar ağlasın,koşsun peşinizden.
Senin ne hatan var ki ağlıyorsun?
Bırak ne hali varsa görsün.

Hatam onu adam yerine koymayışımmış. Yahu ben daha abimin sözünü dinlemedim onun sözünü dinlediğim kadar.. Ama yetmiyor ona işte. Herşeyin detayına takılıyo..

Sanırım uzun yıllardır birliktesiniz erkek arkadaşınızla kaç yıllık ilişkide artık sen bekledin ben bekledim yok sen aradın aramadın mesaj atmadın yok vaktimi boşa harcadın filan diye tripler olmamalı artık varsa ortada büyük bir samimiyetsizlik tahammülsüzlük vardır bana göre.

inşallah barışırsınız canım

Bencil bir insandan kurtulduğun için şükret ve ağlamayı bırak.
Bu tip insanlar sırf kendileri için dökülen gözyaşlarını seyretme zevki için bile
mantık dışı,abartılı tepkiler verirler.
Ayrılacağından değil sana o korkuyu yaşatmak hoşuna gittiği için bunu yapıyor.
Yoksa akşam son kez konuşmaya da gerek duymazdı.
Karşısında bir kaç yalvar,gözyaşı dök de mutlu olsun.
Bu son diye tehditler savurur, barışırsınız.
Sinir oldum sevgiline kusura bakma..

Bence ikinizde de birazcık hata var bence ,çocukça davranmışsınız..insanların içinde neden ağlarsın ki bitanem,tut kendini bende sevmem herkesin için de ağlamak tartışmak vs..."kol kırılır yen içinde kalır"unutma,senin için hayırlısı neyse o olsun ama ağlama o incilere yazık.

ya herkes sevgılıne kızmış kusura bakma ama duşununce sende de var bıseyler bıraz da sen hatalısın gıbı geldı
amacım senı suclamak degıl ama tarafsız bakmaya calısıyorum
yahu kac yasındasın bılmıyorum ama ne demek ÇARŞININ ORTASINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AGLAMAK ????
sence bır yetişkine yakışacak davranısmı cenaze mı var ne oldu bu bır
sevgılını ne durumuna dusurdugunun farkındamısın bu ıkı
sorunlarını ağlayarak çözemeyeceğinin farkındamısın bu da üç
sevgılının yerınde kım olsa carsının ortasında sırf kavga ettınız dıye cocuk gıbı aglayıp adamı yerın dıbıne sokan kızı yollar..
sen kendını ne durumuna dusuruyorsun kocaman kız
ya o kım kı kavga ettınız dıye sen mılletın ıcınde aglıyorsun
yapmayın boyle kendınıze bıraz SAYGINIZ OLSUN
sız kendınızı hıce sayarsanız elın oglu hıc tınlamaz
kızabılırsın kusura bakma ama madem yorum ıstedın her turlu fıkre acık olmalısın bu da benım dusuncem..

zamane erkekler nazlı,kızlarımız idareci, dünya tersine döndü galiba ,ortalıkta erkek kıtlığımı var? giderse gitsin !

ya herkes sevgılıne kızmış kusura bakma ama duşununce sende de var bıseyler bıraz da sen hatalısın gıbı geldı
amacım senı suclamak degıl ama tarafsız bakmaya calısıyorum
yahu kac yasındasın bılmıyorum ama ne demek ÇARŞININ ORTASINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AGLAMAK ????
sence bır yetişkine yakışacak davranısmı cenaze mı var ne oldu bu bır
sevgılını ne durumuna dusurdugunun farkındamısın bu ıkı
sorunlarını ağlayarak çözemeyeceğinin farkındamısın bu da üç
sevgılının yerınde kım olsa carsının ortasında sırf kavga ettınız dıye cocuk gıbı aglayıp adamı yerın dıbıne sokan kızı yollar..
sen kendını ne durumuna dusuruyorsun kocaman kız
ya o kım kı kavga ettınız dıye sen mılletın ıcınde aglıyorsun
yapmayın boyle kendınıze bıraz SAYGINIZ OLSUN
sız kendınızı hıce sayarsanız elın oglu hıc tınlamaz
kızabılırsın kusura bakma ama madem yorum ıstedın her turlu fıkre acık olmalısın bu da benım dusuncem..

Hayır kızmadım aksine çok mantıklısın çok haklısın cnm. Bunu şöyle düşün. Onca zamandır biriken şeyin patlaması. Öyle bi patladım ki... Ben ister miydim orda oturup ağlamak, sinir krizi geçirmek. Ama o adamın o tavrı bana kriz geçirtti. Yüzü gülsün istedim çok değil ya.. Bu kızda beni düşünmüş gelmiş desin istedim... Demedi. Demicekte!!! Demesinde artık..

Bence ikinizde de birazcık hata var bence ,çocukça davranmışsınız..insanların içinde neden ağlarsın ki bitanem,tut kendini bende sevmem herkesin için de ağlamak tartışmak vs..."kol kırılır yen içinde kalır"unutma,senin için hayırlısı neyse o olsun ama ağlama o incilere yazık.

Çok haklısın cnm. Ama düşün bir. Senin onca çabana karşılık surat asıyo, senden yüz çeviriyo.

Back
X