- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Kızlar evlilik konuştuğum adam bugün beni terketti!!!! Sebepse o kadar tuhaf ki... Ban lütfen bi yol gösterin. Göremediklerimi görmemi sağlayın. Ben burcum dolayısıyla ( koç burcuyum yükselenim yengeç ) biraz tuhafım. Bir an iyim bir an kötüyüm. Ama koç burcunun kötü huyu olan dik başlılık, başına buyruk olma bende tam anlamıyla mevcut. Sevgilimin ( eski sevgilimin ) sözünden çıkmak istemediğim halde bi bakmışım çıkmışım. Sebep ne peki? Tezcanlı ve aceleci olmam.. O da beni defalarca uyardıktan sonra çok büyük bir yemin etmişti. "EĞER BİR DAHA BÖYLE YAPARSAN SENİ NE KADAR SEVSEMDE BİTİRİRİM" demişti. Bugün olan olaysa şu: 1 haftadır huysuzdu beni yanına yanaştırmıyodu. Bugün aradı. "Aşkım bugün şehir dışına çıkıcam hadi gel buluşalım" dedi. Ve bugün cumartesi. Benim en ama en yoğun günüm!!!! Muhasebe müdürüm cumartesileri yok herşey bi bana bakıyor. Zor bela satış müdüründen izin aldım çıktım yola. Daha doğrusu çıkacaktım ki satış müdür elime bi ilaç tutuşturup bunu muhasebe müdürüne yetiştir dedi ( Muhasebe müdürüm annem gibidir ona canım feda herşeyini yaparım. onun için her zorluğa girerim o derece yani.. ) Bana çok ters yi yönde olmasına rağmen gittim ilacı verdim. Ordan atlayıp taaaa Eryamana gittim ulustan
Otobüs gıdım gıdım iki saatte anca gitti. Saate baktım. Onu görebilecek ancak 10 dakikam vardı. Dönüş zamanınıda hesaba katarsak. Aşağı iner inmez durumu anlattım. Ve benimkinin yüzü düştü. Bana soğuk ama çok soğuk davrandı. Bende artık sinir krizi geçirdim. Öyle bi ağlamışımki orda herkesin içinde. Yemin ederim halime öyle bir acıdım ki.. Sevgilimi elimden tuttuğu gibi beni dolmuşa bindirdi. Hadi git diye. Ben ağlaya ağlaya döndüm. Sarılmak istediğimde itti. Tam dolmuşa binerken sarıldı o da veda niteliğindeydi resmen İş yerine geldiğimde de bana herşeyin bittiğini söyledi. Sebep ise; onu adam yerine koymayıp sözünü dinlememiş olmam. Bana demiş ki; 2 saat için gelme akşama kadar izin al gel. Kızlar kendinizi yerime koyunda söleyin. 10 dakika yaa 10 dakikaa!!!!! Bi öpseydi, bi sarılsaydı. Bir aşkım deseydi. Bi gönlümü alsaydı. Bu kız kalkmış gelmiş taa onca yolu ne için? Beni görmek için... Bu nankörlük değil de ne? Bana diyin ALLAH için... İş yerine gelir gelmez burnum şarıl şarıl kanamaya başladı stresten.. Bu adam kocam olcak adamdı. Bunumu reva gördü bana? Şimd benden ayrıldı. Akşam son kez konuşacakmış benimle 

Son düzenleyen: Moderatör: