Terkedildim :(

emiliwatson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
97
42
48
Resmen terkedildim. Resmeeen! benim ciddi kilo problemim var ve eşimle geçen gün doktora gittiğimizde kilo vermeden çocuk sahibi olamayacağımı öğrendik ve ben diyete başladım bir hafta sonra verdiğim kilo devede kulak ve ben börekleri ağzıma tıkarken eşime yakalanınca terkedildim. tesellilerinizi bekliyorum nolur yalnız bırakmayın beni kızlar (

öyle şey mi olur... ne zamandır gelmiyor, habersiz mi gitti...

Aaaa çok şaşırdım gerçekten sırf bu yüzden mi terkedildin evden ayrıldımı yani çok saçma bi sebep bu ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kiloluyum canın. Evlenirkende kiloluydum. İkikez hamile kaldım. Kalamazsın diye birşey yok. Doktor bunu nasıl söyledi sana. Başka nedenler vardır belki. Eşinde sana gaz vermek için böyle bir olaya girmiştir. Üzülme. Bu arada eğer dönerse zatıfladığında da sen onu terk et.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim çok üzüldüm.. o doktorada cok kizdim ne demek kilolusun olmaz.. walla ben gecenlerde birini gördüm baya baya kilosu wardi ama hamileydide.. baska dr larada git canim esinde doner.. kurkcu dukkani misali.. çocuğu verecek olan rabbim doktorlar sadece vesile..

samsung Galaxy s3mini

kilolusun diye eşinmi terketti ne saçma ya ne alaka yani bu yüzden insan terkedilirmi ya Alalaa:44::44::44:

kilolu insanlar hamile kalamaz diye birşey yok ama
hamile kalmaları daha zor olabiliyormuş
sanırım sana doktor gaz vermek istemiş eşinde dikkat etmediğini görünce bebek istemediğini düşündüğü için seni denemiş olabilir
inşallah herşey gönlüne göre olur canım

Bu olay seni sakın yıkmamalı daha da hırslandırmalı kendine güvenirsen kalpten inanırsan başarabilirsin :) Allah yardımcın olsun

Bol su iç evde egzersiz yap egzersiz aletleri al medikallerden düzenli olarak haftada enaz 3 gün yap bıkmadan bırakmadan yap spor saglıktır hem geceleride biraz mekik cekmeye çalış ama düzenli olması şart

bebeğim eşinin evi terketmesi gerçekten hoş olmamış ama bi yerde de haklı galiba. Erkekler iradesiz kadınları sevmezler. ikiniz için istiyor o da. bence onun bu yok oluşunu avantaja çevirmek senin elinde. kesinlikle sana en uygun kilo verme yöntemini bir şekilde bul ve o geri döndüğünde şok olsun sendeki değişimi görünce. ama iradesizim de diyorsun ona göre bir şeyler bulmak gerek.

Hanımlar müjdemi isterim hamileyim. Herşey iki ay içinde oldu. Size burdan yazdıktan sonra eşim eve dönene kadar bir şeyler yapmalıyım karşısına farklı şekilde çıkmalıyım dedim ve araştırmalara başladım. Tabi hedefimde hızlı kilo verme yöntemleri vardı. aramadığım forum kalmadı. yöntemleri görüp okumakla kalmıyor bulduğum yöntemleri uygulayan merkezleri arıyordum. Midem küçültme operasyonuna kadar düşündüm ama bu ilerde çocuk sahibi olacağım için uygun gelmedi bana falan derken burundan takılan sonda yöntemini bir yabancı kaynakta gördüm. okudum hatta nerdeyse yaptırmak için amerikaya gideyim diyordum. sonda falan diye arattım. Türkiyede diet tube adıyla zaten uygulanıyormuş. Sonra tabi sağlıkla ilgili kaş yaparken göz çıkartmayaım korkusu oldu. bu arada eşimin hala dönmemiş ve sinirinin geçmemiş olması beni iyice hırslandrdı. Bir dizi sağlık kontrolünden geçtim ve sonda takıldı 10 gün sonda kaldıktan sonra 12 kilo vvermiştim bile. Kayınvalidem sürekli arıyordu ben de onunla haber yolladım fotoğraflarımı attım falan. Tabi bu diet tube işi 10 günde bitmiyor. Yapan doktorlar diyetisyenleri ile de yardım ediyorlar bir ay kadar devam eden diyet desteği esnasında yine çok sağlıklı yemekler hazırladığım bi akşam kayınvalidem mesaj attı. Senin konuşmaya geliyor diye. Aslında niyeti bizim ilişkimizi düşünmüyorsun hiç bizim ailemizin genişlemesi için boğazını bile tutamıyorsun beni sevmiyorsun falan dememmiş. Geldiğinde kapıyı açtım ve yüzünde şok ifadesini görmeniz gerekirdi. Sakince yemek hazır gel istersen dedim. Tabi masada yine kızartmalar hamurişleri falan görüp sinirlenmeyi bekliyormuş sonradan itiraf etti. Hafif yemekleri de görünce dayanamadı sarıldı bana. Kızlar ayıptır sölemesi galiba o akşam hamile kaldım. Şimdi toplam 2 ayda 20 kiloya yakın kilo vermiş ben. Ailemizin yeni üyesi için büyük bir zevkle kilo alacağım. Ah bu arada gebeliğim henüz sadece 3 haftalık kan testinde çıktı. Lütfen maşallah diyin başımıza bir şey gelmesin.

üzülmene gerek yok diyete daha sıkı sarıl diye göz dağı vermiş dönerrrrr

aaaaaa süpermiş bak döner dedim konunun devamını okudum dönmüş bile hadi maşallah maşallah

az ye canım ..hamilelikten sonra bu kadar kısa süre de böyle kilo da verilmiyor..hatta tavsiyem çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı beslen.. hamilelikte lüp lüp yediğin börekler:)) çocuğuna yağ hücresi olarak dönücek unutma

Asıl iş bundan sonra başlıyor canım .
Sen iki kişisin iki kişilik yiyeceksin diye birşey yok Sağlıklı beslenmeye dikkat etmen gerekiyor.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…