D Donya Mim Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2012 Mesajlar 36.181 Emoji Skoru 88.197 Puanlar 798 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emiliwatson #41 elfery82 .!.: Tamam demin resimini degistirmis whatsapp dan artik blokeledim beni gormesin bende onu takip etmiyim....resmen kukla yapti beni birde saygi sifir. Anlarsa benim eksikligimi belki yola gelir ama anlamassa gitsi artik. Unutucam mecburen.... Genişletmek için tıkla... Arkadasim baskasinin konusundan neden devam ediyorsun? Başka bir konu acsana...
elfery82 .!.: Tamam demin resimini degistirmis whatsapp dan artik blokeledim beni gormesin bende onu takip etmiyim....resmen kukla yapti beni birde saygi sifir. Anlarsa benim eksikligimi belki yola gelir ama anlamassa gitsi artik. Unutucam mecburen.... Genişletmek için tıkla... Arkadasim baskasinin konusundan neden devam ediyorsun? Başka bir konu acsana...
elfery82 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2008 Mesajlar 52 Emoji Skoru 12 Puanlar 613 Yer Almanya 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emiliwatson #42 Terkedildim yazisini görünce direk icine yazdim...evet aslinda acabilirim. Nebilim aklim.cok karisik....bir burda rahatliyorum biraz. Tskler tekrar
Terkedildim yazisini görünce direk icine yazdim...evet aslinda acabilirim. Nebilim aklim.cok karisik....bir burda rahatliyorum biraz. Tskler tekrar