• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim..

Bummelum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
27
1
86
Balıkesir
Merhaba..
Ben yurtdisinda yasiyan, 21 yasinda genc bir kizim.. 2 senelik bi iliskiden sonra terkedildim, icim cok aciyor, cok aci cekiyorum.. Benim tek bi gozyasima bile kiyamazken beni eski kavgalarimiz yuzunden yuzustu birakip gitti.. Onu ailemle tanistirmistim, evlenmek icin Can atiyordu.. 1 hafta konusmamistik, aramiz duzelir diye umuyordum ve o sirada babami ikna etmistim istemeye gelmeleri icin.. Ablamlar ona bu guzel haberi vermek istedi ama o onlari cevap bile vermedi.. Ertesi ben yazdim ve bana seni istemiyorum, beni rahat birak dedi.. Butun ailesi onunla konustu, annesi, babasi, amcasi, hepsi bu isin olmasi icin Can atiyorlar ama hepsine istemedigini soylemis.. Bizim iliskimiz cok guzeldi, evli gibiydik sadece ayri evlerde yasiyorduk, cok cok yakindik ve bu isin olacagina emindik.. 1 sene once benim eski sevgilimin resmini hafiza kartimda gordu, ve 1 sene sonra o tartismayi hala bahane ediyor.. Bukadar kolaymi 2 sene sonra vazgecmek? Is bukadar ciddiye binmisken bi kizi yuzustu birakmak? 1 ay gecti ve o hayatina devam ediyor, fbda beni engellemis ve arkadasimi silmis, ben en son 2 hafta once onu 100 defadan fazla aradim ama o bir kere bile cevap vermedi.. Onun ozguveni cok yuksek ve cok yakisikli birisi, inanmistim ona.. Napacami bilmiyorum, ayni mahallede oturuyoruz ve kuzenleri benim arkadaslarim.. Onu cok ozluyorum, napacami bilmiyorum.. 3 gun sonra 3 haftaligina turkiyeye gidecem, o hayatimda olmadan bi yere gitmek istemiyorum :( cok zayifladim, Butun hayallerimi, umitlerimi Aldi ve gitti.. Napacam :(

Unutup hayatina devam edeceksin.. baska yolu yok ki.. seninle birlikte olmak istemeyen biriyle ugrasacagina en guzel yillarinin tadini cikar, daha cok gencsin..elbet mutlu olacagin birileri cikacaktir karsina ilerleyen zamanlarda

Unutamam :'( onunla yasadiklarim bambaska biseydi, dedimya: evli gibiydik, sadece ayri evlerde yasiyorduk. Benim icin kapimin onunde aglayan Adam benden nasil bi anda vazgecebilir :'(

Çok uzuluyorsun ama zorla güzellik olmaz canım... Özgüveni çok yuksek diyorsun peşinden ağlayıp yas tutup çocuğa yapışıp daha da kaldırma özgüvenini... Sana suçu atıp gitmiş en kolayını yapmış kesinlikle kendini de suçlama... Kesinlikle onda problem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendimi cok suclu hissediyorum, hersey benim yuzumden oldu belkide :( ben ona cok durust davrandim, gecmisim hakkinda herseyi anlattim, hic bisey gizlemedim, ona cok guvendim, kimsenin bilmedigi seyleri bile anlattim ona karsi durust olmak istedigim icin, ama o beni tam evlenebilecekken terketti gitti :'(

Güzelim sen özgüveni düşük bi kızmisin neden böyle düşünerek kendine yazık ediyorsun ki farkindamisin sen bile kendini suclar gibisin tabiki ozluyceksin ama gururlu olacaksın aramiycaksin unutmus gibi yapacaksın ayaklarinin uzerinde durup yasamaya devam ediceksin ailenin de bi gururu var onlara zarar veriyorsun fark etmeden acı her zaman gecicidir kırık kemik bile birbirine kavusuyor acısı geciyorsa zamanla daha ne bekliyorsun hayatına devam edip yürümek için Allah seni onun icin pesinden kos diyemi yarattı kendin kiymetini bilmessen basit davranirsan el oglu hic bilmezzz

Canım evliliğe hazır hissetmediği için kendini korkmuş ve uzaklaşmış olabilir.O nasıl hayatına devam ediyorsa sen de ediceksin.Türkiye sana iyi gelir döndüğünde de onu takmadan yaşamaya devam et ki senin güçlü olduğunu görsün.Belki de sen onu istemezsin belli mi olur?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzelim sen özgüveni düşük bi kızmisin neden böyle düşünerek kendine yazık ediyorsun ki farkindamisin sen bile kendini suclar gibisin tabiki ozluyceksin ama gururlu olacaksın aramiycaksin unutmus gibi yapacaksın ayaklarinin uzerinde durup yasamaya devam ediceksin ailenin de bi gururu var onlara zarar veriyorsun fark etmeden acı her zaman gecicidir kırık kemik bile birbirine kavusuyor acısı geciyorsa zamanla daha ne bekliyorsun hayatına devam edip yürümek için Allah seni onun icin pesinden kos diyemi yarattı kendin kiymetini bilmessen basit davranirsan el oglu hic bilmezzz

Benim icin ozguvenim yok, kendimi okadar degersiz hissediyorumki, bidaha asla onun gibisini bulamam, babamlar perisan, Hergun doktora goturuyor beni, cok zayifladim, onsuz bi hayat yasamak istemiyorum :'(

evet herkes vazgeç seni istemeyen birinin peşinden koşma dese de sen bunu yapmak da zorlansan da bunu yapacaksın yani seni bir anda terk ettiyse vardır kendine göre nedeni büyük ihtimal de başka biri vardır ..Yoluna devam edeceksin senin bir gururun var olmalı yani ..Gördüğünde için acısa da bunu ona yansıtmamaya ayaklarının üzerinde durabildiğini ne olursa olsun yıkılmayacağını onsuz da yaşayabileceğini göster ona

Canım evliliğe hazır hissetmediği için kendini korkmuş ve uzaklaşmış olabilir.O nasıl hayatına devam ediyorsa sen de ediceksin.Türkiye sana iyi gelir döndüğünde de onu takmadan yaşamaya devam et ki senin güçlü olduğunu görsün.Belki de sen onu istemezsin belli mi olur?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Butun ailesi konusmus yapma etme demi ama neyin inadi bu anlayamiyorum :( annesi diyo fazla Yemek yemiyor, oyle bilgisayarin basinda kafayi oyunla bozmus, ama vazgecmek nasil bukadar kolay olabilir :( biz evlilik hayalleri kuruyorduk, ve hep o beni ikna etmeye ugrasti evlenmek icin ama ben kendime guvenmedigim icin uzatmak istedim simdi babam ikna oldu o beni ortada birakti, babamin daha haberi yok ama beni hasta gorunce cok uzuluyor :(

Benim icin ozguvenim yok, kendimi okadar degersiz hissediyorumki, bidaha asla onun gibisini bulamam, babamlar perisan, Hergun doktora goturuyor beni, cok zayifladim, onsuz bi hayat yasamak istemiyorum :'(

Ne demek bidaha onun gibisini bulama bak kekalır ozguven sagla belkide sirf bu yuzden su an bu durumdasin ne dersin hissettirdiysen ona bunu sebeblerinden biri olabilir bu kendine gelmelisin ailen onun gibisini bulamassin diye degil sen bu haldesin diye perisan unutma el oglu elde kalir

Ne demek bidaha onun gibisini bulama bak kekalır ozguven sagla belkide sirf bu yuzden su an bu durumdasin ne dersin hissettirdiysen ona bunu sebeblerinden biri olabilir bu kendine gelmelisin ailen onun gibisini bulamassin diye degil sen bu haldesin diye perisan unutma el oglu elde kalir

Nasil bukadar kolay olabilir, insanlar nasil bukadar merhametsiz olabilir :( ben ona bebek gibi baktim..

Kuzum sen ne sandın sen sadakatmi nadir insanlara verilmis bisey artik o lütfen kendini yipratma sen böyle yaptikca o iyiki diycek ama kendine gel catlat onu giyin bak kendine gez toz o kimi terk ettigini görsün bilsin hadini bildir lütfen uzaktan uzaktan ona hic dokunmadan vellütfen arama artık o kim ki yaa sen sevdin sen bu hale gelmek icinmi de ki kendine sevdiysemde gururluyum ben onsuz dogdum onsuzda olurum birak senin verdigin degeri bulabilirse bulsun bakalım

Sen onu gozunuzde cok buyutmussun. Bence asil problem bu.. kimse senden degerli falan degil. Onun gibisini bilamam ne demekmis.. bal gibi de bulursun. Hatta daha iyisini bulursun.. oncelikle bu psikolojiden kurtulman lazim

Kuzum sen ne sandın sen sadakatmi nadir insanlara verilmis bisey artik o lütfen kendini yipratma sen böyle yaptikca o iyiki diycek ama kendine gel catlat onu giyin bak kendine gez toz o kimi terk ettigini görsün bilsin hadini bildir lütfen uzaktan uzaktan ona hic dokunmadan vellütfen arama artık o kim ki yaa sen sevdin sen bu hale gelmek icinmi de ki kendine sevdiysemde gururluyum ben onsuz dogdum onsuzda olurum birak senin verdigin degeri bulabilirse bulsun bakalım

Bu dunya okadar acimasizki kesin benden bin kat iyisini bulur.. Allah sizden razi olsun ama ben onunla hayatimin en guzel gunlerini gecirdim, niye hic degerim olmamis onda.. Bukadar kolaymi..

Sen onu gozunuzde cok buyutmussun. Bence asil problem bu.. kimse senden degerli falan degil. Onun gibisini bilamam ne demekmis.. bal gibi de bulursun. Hatta daha iyisini bulursun.. oncelikle bu psikolojiden kurtulman lazim

Evet, cok buyuttum ama bu isin olacagina emindim :( hic bitmiyecekmis hic gitmiyecekmis gibi sevdim.. Cok fedakarlik yaptim onun icin ama hic degerim yokmus..

Evet, cok buyuttum ama bu isin olacagina emindim :( hic bitmiyecekmis hic gitmiyecekmis gibi sevdim.. Cok fedakarlik yaptim onun icin ama hic degerim yokmus..

Tatlım hic merak etme bu dünyada hesaplar basladi artik kimsenin yaptigi kimseye kalmiyor sen yeterki sabret ve gör

Elin oglu gelir kalbini aklini basindan alir ve gider... tabi oda uzuluyodur mutlaka ama bu kadar paralama kendini olan gene sana olur giden döner mi ? Dönmez. .. peki donse eskisi gibi olur mu? Olmaz... unutma bunlari hayatta insanin kendisinden kiymetli kimsesi yok.

Unutup hayatina devam edeceksin.. baska yolu yok ki.. seninle birlikte olmak istemeyen biriyle ugrasacagina en guzel yillarinin tadini cikar, daha cok gencsin..elbet mutlu olacagin birileri cikacaktir karsina ilerleyen zamanlarda

Kayitılıyorum.. Kimse için yıpranmaya değmez.. Bu gibi durumlarda kadere inanmak devreye giriyor işte.. Seven biri çıkıyor karşına..

Back
X