• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim :((

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Arkadaşlar benim 3 aydır bi sevgilim vardı 2 gün önceyw kadar . Gece gayeu normal konuştuk sabah uyandır beni dedi tmm demim sabah kalktığımda aradım yönlendirmeye almış beni sosyal ağlardanda engellemiş. Aramızda biç bi sorun olmadı. Farklı şehirlerdeyiz yanına gtsem mi diyorum ama kendimi küçük düşürürüm diyede korkuyorum . Bi veda bile etmeden gidilir mi bu çok üzüyo beni hiç aklımdan çıkmıyor :(( yardımcı olurmusunuz ??

Nereden tanışıyorsunuz? Ne kadardır?

alla allaaaaaa..
noolmuş bi gecede bi sebep bile söylemeden...
sakın gitme olduğu yere bırak...
merak etme bikaç gün sonra saçma sapan bahanelerle gelir geri..

Arkadaşlar benim 3 aydır bi sevgilim vardı 2 gün önceyw kadar . Gece gayeu normal konuştuk sabah uyandır beni dedi tmm demim sabah kalktığımda aradım yönlendirmeye almış beni sosyal ağlardanda engellemiş. Aramızda biç bi sorun olmadı. Farklı şehirlerdeyiz yanına gtsem mi diyorum ama kendimi küçük düşürürüm diyede korkuyorum . Bi veda bile etmeden gidilir mi bu çok üzüyo beni hiç aklımdan çıkmıyor :KK43:( yardımcı olurmusunuz ??

nerden tanıştınız peki faceden mi yoksa, seni engelleyen birinin şehrine mi gidiceksin birde,

Hiçte gitmek gibi bi saçmalık yapma kendini küçük düşürme seni istemeyeni sen neden isteyesin? sanal alemden çık ve dön etrafına bak.

3 aylık bir ilişki daha çok yeni . seninle birden konuşmayı kesmiş biri için ayağına gitmek ne kadar mantıklı iyi düşün gidip ne diyeceksin ki seni istemeyeni sen niye isteyesin .

Kendi kendine sıkılmış
Çekmiş gitmiş...
Adam değil..kafası da çalışmıyor..
Siz sorun çıkaran kıskanan bir aşkım deyip bir kötü davranan olsaydınız el üstünde tutulurdunuz...akıllı adam olsaydı da sizi sorunsuz ilişkide bırakmazdı yüzüstü
Sallayın gitsin...

• Beğen
Reactions: twe
başına taşmı düştü ya terketmek isteyen insan illa belli eder , gayet normal konuştuk diyosunuz ne şaçma ya , yaşlarınız kaç, ergen oldugunu ümit ediyorum. :KK51:

Eski sevgilisi barisalim diyince kosa kosa gitmistir seni de o gormesin diye engellemistir bunu unut git baskasini bul derim ben

Valla bacım çivisi çıkmış ilişkilerin. Sabah özellikle mi uyandır dedi acaba planlı programlı mıydı? O kısma takıldım.
Hiç bir şelilde de ulaşamıyorsun her yerden engellisin çünkü. Açıkçası ayrılıktan çok bu beni deli ederdi. En azından ulaşsan iki hakaret eder falan bişeyler söyler içini rahatlatırdın. Uyuz oldum valla

ne zor şu erkek milletini anlamak.bende konuyu okurken başkası var gibi geldi.şimdi biraz sakin olmaya çalış.acele karar veripte yanına gitme.

Arkadaşlar benim 3 aydır bi sevgilim vardı 2 gün önceyw kadar . Gece gayeu normal konuştuk sabah uyandır beni dedi tmm demim sabah kalktığımda aradım yönlendirmeye almış beni sosyal ağlardanda engellemiş. Aramızda biç bi sorun olmadı. Farklı şehirlerdeyiz yanına gtsem mi diyorum ama kendimi küçük düşürürüm diyede korkuyorum . Bi veda bile etmeden gidilir mi bu çok üzüyo beni hiç aklımdan çıkmıyor :KK43:( yardımcı olurmusunuz ??
Bırak güzelim 3 aylık bir ilişki.Hem engelledi diyorsun hem de yanına gitmeyi düşünüyorsun.Devam et devam et.

Back
X