- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Haklisin canım. Çok teşekkür ederim desteğin için :)Ben safim veririm parayi demistim, Ah Kk hayata karsi durusumu bir kez daha yerle bir ettin. Uzulme perilii bosver bak ben senin yerinde olsam parayi vermistim, hem sevgili gitmisti hem para
Ciddi soyluyorum sakin canini sıkma, 10.000 isteyip de vermedikten kisa sure sonra sıkılan adam olmasin daha iyi
Teşekkürler. Kurtulduğuma ben de seviniyorum . Ama ağlamaktan da gözlerim sisti
Üzüldüm. .. Üzülmedim desem yalan olur. Ama para mevzusunun üzerine ayrılması şüphelerimi dogruladi
22-24Yaslar kac?
İlla eski konunu mu okuyalım? Az bişe de olsa özet geçseydin! Çok kızıyorum bu tarz konulara.
Teşekkürler. Kurtulduğuma ben de seviniyorum . Ama ağlamaktan da gözlerim sisti
İyi ki dinlemişim evet . Verdiğiniz fikirler için minnettarim. İnsan bazen başkalarını dinlemeliYani seninde aklında vardı ki buraya konu açmıştın iyi ki dinledin bizi. ve sana şunu söyleyeyim bence annesinin hastalığı yalandı. yalan olmasa bile ciddi değildi. annem sağlık sektöründen emekli teyzem hala çalışıyor hiç kimse 10 bin tl bıçak parası almaz dediler devlet hastanesinde. annesini bile kullanan adam için üzülmeye değmez.
takma kafana değmez.
Hiç ağlama güzelimTeşekkürler. Kurtulduğuma ben de seviniyorum . Ama ağlamaktan da gözlerim sisti
Hiç ağlama güzelim
O parayı verseydin de sıkılacaktı senden vermeseydin de..
Bundan sonra hayatına düzgün adamlar sok..
Her şeyde var bir hayır
İyi de burada söz konusu olan terk edilmiş olması sıkılmış terk etmiş.
SıkılmışNe sebep gosterdı
Pek özet gecilebilecek bir şey değil. O yüzden eski konumu okuyanlar yorum yapar diye düşündüm. ..Yorumları okursan demek istediğimi anlarsın. Eski bir konunun devamı.
Ayrıca konuyuda iyi okuyun " Erkek arkadaşım beni terk etti " Biz müneccim miyiz arkadaşım?
22 yaşında birinden 10bin lira para istedi öylemi?Nerden bulacağın konusunda bir fikir verseydi bari.22 yaşında biri ailesi ne kadar zengin olursa olsun o parayı kolayına hesapsız alamaz.O yaşda zaten kendi de kazanamaz kolay kolay
Tabiki hemen olmaz ama illa bir süre sonra birileri olur. Üzme kendini. Hayatta her şey insan için..Bundan sonra uzun süre birini hayatıma sokabilir miyim bilmiyorum.
param var22 yaşında birinden 10bin lira para istedi öylemi?Nerden bulacağın konusunda bir fikir verseydi bari.22 yaşında biri ailesi ne kadar zengin olursa olsun o parayı kolayına hesapsız alamaz.O yaşda zaten kendi de kazanamaz kolay kolay
Sıkılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?