- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.328
- 398
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Hayırlısı bakalim... desteğiniz için teşekkür ederimTabiki hemen olmaz ama illa bir süre sonra birileri olur. Üzme kendini. Hayatta her şey insan için..
O zaman sor bakalım verirsem sıkıntısı geçer mi?param var
Vermedim zaten. Eski konumu okuyanlar bilirler .O zaman sor bakalım verirsem sıkıntısı geçer mi?
Böyle olacağı belliydi zaten üzülmeyin ama öyle, ucuz kurtuldunuz allahtan bir sadaka falan verin.Erkek arkadaşim beni terk etti...
Evet belliymis ama ben gorememisimBöyle olacağı belliydi zaten üzülmeyin ama öyle, ucuz kurtuldunuz allahtan bir sadaka falan verin.
İnşallah bundan sonra sizin için her şey çok güzel olur daha iyileri çıkar karşınıza.Evet belliymis ama ben gorememisim
İns sag olunİnşallah bundan sonra sizin için her şey çok güzel olur daha iyileri çıkar karşınıza.
Naptin ız üzerimë iddiaya falan mı girdinizEvet merak ettik naptin diye ama terketmis en azından 10.000 cebine kaldı boşvermismo ben demiştim sana vermez diye demi
Maddi durumunu kimseye soyleme en yakin arkadaşına akrabana sevgilineHaklisin canım. Çok teşekkür ederim desteğin için :)
Aaa hayırlı olsun. Bana zengin misin sen diyenler arabasına iddiaya giriyor :XEvet ben kazandimmismo bana araba alacak
Valla ben merhmet edecek verecek diye düşünmüştüm ne yalan söyleyimEvet merak ettik naptin diye ama terketmis en azından 10.000 cebine kaldı boşvermismo ben demiştim sana vermez diye demi
Naptin ız üzerimë iddiaya falan mı girdiniz
Bundan sonra öyle yapacağım. ..Maddi durumunu kimseye soyleme en yakin arkadaşına akrabana sevgiline
Cebin dostu cok olur
Aaa hayırlı olsun. Bana zengin misin sen diyenler arabasına iddiaya giriyor :X
Teşekkürler mismo abla çok sag olun:))Valla ben merhmet edecek verecek diye düşünmüştüm ne yalan söyleyim
Güldürdün beni Peri, yok canım iddalaşmadık ama endişelendik diyelim senin için
öylemiymiş. ne zman ne içirdinde benden bu sözü aldın ben hatırlamıyorumEvet ben kazandimmismo bana araba alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?