- 27 Şubat 2012
- 16.975
- 28.704
- 798
- Konu Sahibi perilikosk64
öylemiymiş. ne zman ne içirdinde benden bu sözü aldın ben hatırlamıyorum![]()
Aldım ben iyi hatırlıyorum bunadin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemiymiş. ne zman ne içirdinde benden bu sözü aldın ben hatırlamıyorum![]()
yaş oldu 32.. ne para var ne koca.. dişleri gece suya koyup yatma vakti geldi artık.. bunama da yaşlılığa dahildi demi. kazın mezarımıAldım ben iyi hatırlıyorum bunadin mi
Evlenip ayrıldınız mi yoksa hiç mi evlenmeden ız?yaş oldu 32.. ne para var ne koca.. dişleri gece suya koyup yatma vakti geldi artık.. bunama da yaşlılığa dahildi demi. kazın mezarımı![]()
Yok canım hiç evlenmedim. müzmin bekarım benEvlenip ayrıldınız mi yoksa hiç mi evlenmeden ız?
pravo herkes her konuya vakıf, ne parası bu, başlık parası mı, niye para istedi senden, niye ayrıldınız ? herkes müneccim gibi biliyo, hiç mi konu sektirmiyosunuz![]()
Konu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmışAynen terkedildimden sonra para muhabbetine baglanti kuramadim bi türlü ..
Konu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmış
Konu sahibi tüh ya sıkılıp da ayrılmasaydın parayı verecektim deseydin de kıvırmanın şahını görseysin azıcık:))
Aynen terkedildimden sonra para muhabbetine baglanti kuramadim bi türlü ..
Aynen terkedildimden sonra para muhabbetine baglanti kuramadim bi türlü ..
pravo herkes her konuya vakıf, ne parası bu, başlık parası mı, niye para istedi senden, niye ayrıldınız ? herkes müneccim gibi biliyo, hiç mi konu sektirmiyosunuz![]()
Vallahi süper! Hiç aklıma gelmemişti. Hemen mesaj olarak atıyorum bunu. Biraz da o acı çeksin. Tepkisini burada aktaririmKonu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmış
Konu sahibi tüh ya sıkılıp da ayrılmasaydın parayı verecektim deseydin de kıvırmanın şahını görseysin azıcık:))
Konu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmış
Hahahaha akşam akşam ağlarken Güldürdün uz beni:)Heee allah razi olsun simdi anladim :) kiz bassaydin ya paralari manitaya :) aklima avrupa yakasindaki sahika geldi " seni paramla döverim kimi terk ediyorsun beee!" Deseydin keske :)
Erkek arkadaşim beni terk etti...
Aynen canım. Ben de öyle yapıyorum. Ama yine de biraz canı yanıyor insanın. Fakat biliyorum, geçecektir .Adam resmen iğrenç yüzünü göstermiş
Sırf o parayi vermediğini için terketmediyse ben de Jessey değilim
Boşverin erkenden kurtuldugunuza sevinin o asalaktan