• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TERKEDİLDİM

Akilli ol.
Parayi verdiginde 3 5 gun daha beklerdi ayrilmak icin, sonra 5nci gunden sonra ayrilinca hem ayriligina yanardin hemde parana. Yine iyisin yani, para elde.

İyi kötü kazanırım paraaa ama kalptir asıl kumbaraaaaaa bi sevgilim yoksa kollarımdaaa napim pırlantayı parmağımdaaaa ... Tam senlik hala neye üzüldügünü anlamadım . Arkadaşın dese sıkıldım gorusmeyelim diye suan saydiriyordun burdan . Ama yok yani böyle davarlar için göz şişiriyorsun

Çok geçmiş olsun canım...
Sıkılmış mış , parayı isterken hiç sıkılmıyordu ama utanmaz şeyyy...
Hiç üzülme Allah ım sevgili kuluymuşsun ki kurtulmuşsunnnn...
Daha karşına kimler kimler çıkar canımm , hiç hatırlamazsın bile bu para avcısınıııı....

Zaten büyük aşkından değil aldığı alacağı paralardan dolayı duruyodu.Neden üzülüyosunki.Seni seven biriyle devam et yoluna.İnsanlar için yolunucak kaz olma.

pravo herkes her konuya vakıf, ne parası bu, başlık parası mı, niye para istedi senden, niye ayrıldınız ? herkes müneccim gibi biliyo, hiç mi konu sektirmiyosunuz :KK57:

Aynen terkedildimden sonra para muhabbetine baglanti kuramadim bi türlü ..
Konu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmış
Konu sahibi tüh ya sıkılıp da ayrılmasaydın parayı verecektim deseydin de kıvırmanın şahını görseysin azıcık:))

Konu sahibinin epey birikmiş bir miktar parası vardı bu paranın varlığından haberi olan sevgilisi 10.000Talecik borç istemişti,burada konu açıp sormuştı.parayı alamayınca konu sahibinden ayrılmış sevgilisi.sebepte sıkılmışmış
Konu sahibi tüh ya sıkılıp da ayrılmasaydın parayı verecektim deseydin de kıvırmanın şahını görseysin azıcık:))

Eski konum vardi:ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ adlı. Kilitlendi. Oradan bakabilirsiniz. KopyaladıM linki ama burada olmuyo nedense.

pravo herkes her konuya vakıf, ne parası bu, başlık parası mı, niye para istedi senden, niye ayrıldınız ? herkes müneccim gibi biliyo, hiç mi konu sektirmiyosunuz :KK57:

Konu sahibinden sevgilisi annem hasta çok hasta diye para istemişti. 10 bin lira güya devlet hastanesinde ameliyat olcak ama 10 bin lira vermesi lazım. bizde verme dedik. veremem ailem hesap sorar demiş. o da önemli değil demiş ama bir kaç gün sonra terk etmiş.

Vallahi süper! Hiç aklıma gelmemişti. Hemen mesaj olarak atıyorum bunu. Biraz da o acı çeksin. Tepkisini burada aktaririm

Heee allah razi olsun simdi anladim :) kiz bassaydin ya paralari manitaya :) aklima avrupa yakasindaki sahika geldi " seni paramla döverim kimi terk ediyorsun beee!" Deseydin keske :)

Adam resmen iğrenç yüzünü göstermiş
Sırf o parayi vermediğini için terketmediyse ben de Jessey değilim
Boşverin erkenden kurtuldugunuza sevinin o asalaktan
Aynen canım. Ben de öyle yapıyorum. Ama yine de biraz canı yanıyor insanın. Fakat biliyorum, geçecektir .

Back
X