- Konu Sahibi perilikosk64
Allahın sevdiği kuluymuşsun,git bir sadaka filan ver.Erkek arkadaşim beni terk etti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın sevdiği kuluymuşsun,git bir sadaka filan ver.Erkek arkadaşim beni terk etti...
pravo herkes her konuya vakıf, ne parası bu, başlık parası mı, niye para istedi senden, niye ayrıldınız ? herkes müneccim gibi biliyo, hiç mi konu sektirmiyosunuz![]()
Bende çok merak ettim cevap yazdı mı ki acaba, bence numarasını falan bile değiştirip başka avlara yelken açmıştır..
Üzüldüm. .. Üzülmedim desem yalan olur. Ama para mevzusunun üzerine ayrılması şüphelerimi dogruladi
Cevap yazdı. Uzunca kufretmis tehdit etmiş. Seni döverim söyle yaparım vs. Ben de ekran fotosu cekip yetkili yerlere dilekçe verdim. Hakkında işlem baslaticaklar.Bende çok merak ettim cevap yazdı mı ki acaba, bence numarasını falan bile değiştirip başka avlara yelken açmıştır..
Periliköşk oh iyi yapmışsın şimdi hanyayı konyayı görsün bakalım, ayrıca olay nasıl küfür boyutuna geldi sen ne yazdın ki ama kendine layık olanı yapmış gözünü bir kez daha açmış oldu böylece.Cevap yazdı. Uzunca kufretmis tehdit etmiş. Seni döverim söyle yaparım vs. Ben de ekran fotosu cekip yetkili yerlere dilekçe verdim. Hakkında işlem baslaticaklar.
Uzun hikaye ya hasatvakti. Sonuç olarak cirkinlesti. Ben de gerekeni yaptım.Periliköşk oh iyi yapmışsın şimdi hanyayı konyayı görsün bakalım, ayrıca olay nasıl küfür boyutuna geldi sen ne yazdın ki ama kendine layık olanı yapmış gözünü bir kez daha açmış oldu böylece.