• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TERKEDİLDİM

Bana 100.000 tl ver, sana sonsuza kadar bağlılık yemini edeyim.:KK25: İlk istediği anda sen terk edecektin asıl, sevgililer arasında para mevhumu olmamalı bence çok çirkin. Sana gelene kadar borç alacağı akrabası, dostu yok mu da üç gün önce tanıştığı kızdan para istiyor? Yol yakınken ayrılmanız iyi olmuş. Erkeklere de şu kadar param var deyip durma, üç kuruş için adam öldürülen bir dünyada yaşıyoruz.:KK11:

İyi bari kurtulmuşşun ben kolay kolay bırakmaz dıyodum senı ama (para için )
Demekki daha paralı birini buldu :))

aynen konu sahibine ders olsun...
kimseye parasını söylemesin...
söylemesinki onu gerçekten seveni tanısın...

pravo herkes her konuya vakıf, ne parası bu, başlık parası mı, niye para istedi senden, niye ayrıldınız ? herkes müneccim gibi biliyo, hiç mi konu sektirmiyosunuz :KK57:

Annem ameliyat olucak diye 10 bin istemiş adam konu sahibinden

Ben senin adına şükrettim yeminlen nasıl bir zamandayız ben hala borç ödüyorum paşam işsiz gezdiğinde herşeyi sırtlanırmısın öde şimdi kamçılı hayvan :KK42:

Cok gecmis olsun.Sklan adam skldigi insandan 10 bin istiyor vay be , ne gurur ne onur , tiksinc adam.Bence bu adam sunepeligi meslek olarak yapiyor.kendi saatlik parasini hesapliyor ve karsi taraftan borc diye istiyor.Seni isveren yapamadi, kendine yeni birini ariyordur.Yalniz yasiyorsaniz kapinizin kilidini filan degistirmenizi tavsiye ederim.kartlarinizi da bi kontrol edin ve sifrelerinizi de degistirin derim.

Aa iyi işte sevindim
Asıl ben senden sıkıldım deseydin
Senden bide borç istiyo
10000 lira
İleride hepsini ver bi derdi heralde:KK70:
Ben senin adına çook sevindim:KK36:
Kıymetini bilecek birini bulmanı dileriz

Demek ki mevzu paraymış.. İnsan olan "vermiyorsan canın sağolsun" derdi. Ayrılacagı varsa da özellikle bir süre ayrılmazdı yanlış anlaşılmamak için. Ama arkadaşın paradan gözü o kadar kararmış ki hiçbir şey umrunda değil anlaşılan.

adam değilmiş ederinin değerinide biçmiş zaten...alamayınca arazi... sadaka verin kurtulmuşsunuz... bugün üzülürsünüz ama zamanla çok şükür bir prazitten kurtuldum dersiniz emin olun.

İyi ki de terk etmiş. Siz para vermediğiniz için yapmış bunu bence. En azından ne kadar karaktersiz olduğunu görmüş olursunuz. Allah daha hayırlı kapılar açsın..

Periliköşk Galatasaray hukuk mezunu. Londra da Master yapacak kadar zeki akıllı nitelikli. Oturup bi salağa ağlayacak kadar zayıf olamaz. Sadece gençliğin ve tecrübesizliğinin verdiği bir hata. Bugun kendine gelmiştir muhtemelen . Bu akşam iyim diye çıkar merak etmeyin

Bende çok merak ettim cevap yazdı mı ki acaba, bence numarasını falan bile değiştirip başka avlara yelken açmıştır..
Cevap yazdı. Uzunca kufretmis tehdit etmiş. Seni döverim söyle yaparım vs. Ben de ekran fotosu cekip yetkili yerlere dilekçe verdim. Hakkında işlem baslaticaklar.

Cevap yazdı. Uzunca kufretmis tehdit etmiş. Seni döverim söyle yaparım vs. Ben de ekran fotosu cekip yetkili yerlere dilekçe verdim. Hakkında işlem baslaticaklar.
Periliköşk oh iyi yapmışsın şimdi hanyayı konyayı görsün bakalım, ayrıca olay nasıl küfür boyutuna geldi sen ne yazdın ki ama kendine layık olanı yapmış gözünü bir kez daha açmış oldu böylece.

Periliköşk oh iyi yapmışsın şimdi hanyayı konyayı görsün bakalım, ayrıca olay nasıl küfür boyutuna geldi sen ne yazdın ki ama kendine layık olanı yapmış gözünü bir kez daha açmış oldu böylece.
Uzun hikaye ya hasatvakti. Sonuç olarak cirkinlesti. Ben de gerekeni yaptım.

Back
X