- 20 Haziran 2016
- 27
- 9
- 86
- 31
- Konu Sahibi elifsel 94
Selam kizlar.ben icimdekileri.yazmazsm catlicam bari siz akil verin simdi benm sevgilim vardi 2.5 ay olacak ayrilali 3 ay ciktik bn üni son siniftaydm hayaller kurdk bitince aileler tanışır evleniriz diye farkli sehirlerdeydik ilk 1 ay aramz cok ii sonra ara ara soğuk davrandi sknti mi var ddm yok ddi yeni bi is alismaya calisyorm falan ddi neyse bu isindn dolayi yanma gelemiodu ben gittim 2 kez en son gittikten 1.5 hafta sonra ne mesj ne bir sey sabah tweet atmis kizin birine guzelsn die falan sarteller attı yaziorm whatsptn acmio bile mesaji cevrimici olup sonra ztn davranslari artk cnmi skmisti soguktu baya nedensiz olmuyosa zorlamayalm ayrilalim ddm bizdn olmyck en iisi sona erdirelm ddi bi iki sey yazdm mesjlar mavi tik bilr olmadi bitti yani 2 gun sonra yazdm halledilmick bi sey miydi die yine acmadi bile msji ayrildktan 2 gun sonra tweetr face instgrm takibi birkti bende o birktktan sonra birktm hic kinsmadk bn daha msh atmadm rahatsz etmedm bile bnm aldgm gomlekler vardi gzli hesptn bakiodm fotolara onlari gic giymemisti fln giymeye basladi utanmdn 1.5 ay sonra twittrdan engellemis bni durdk yere ondn 1 hft sonra da instadan ama hala whatspta gorunuo numarmi silmemis boyle kizlarla falab konsmaya baslmais twittrda ne yapacagni sasirmis gibi simdi soruyrm dostlar amaci neydi numrmi nie silmiyo sizce geri doner mi her gun ruyamda görüp sesini duyuyrm tak etti canima