terkedildim

elifsel 94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
27
9
86
31
Selam kizlar.ben icimdekileri.yazmazsm catlicam bari siz akil verin simdi benm sevgilim vardi 2.5 ay olacak ayrilali 3 ay ciktik bn üni son siniftaydm hayaller kurdk bitince aileler tanışır evleniriz diye farkli sehirlerdeydik ilk 1 ay aramz cok ii sonra ara ara soğuk davrandi sknti mi var ddm yok ddi yeni bi is alismaya calisyorm falan ddi neyse bu isindn dolayi yanma gelemiodu ben gittim 2 kez en son gittikten 1.5 hafta sonra ne mesj ne bir sey sabah tweet atmis kizin birine guzelsn die falan sarteller attı yaziorm whatsptn acmio bile mesaji cevrimici olup sonra ztn davranslari artk cnmi skmisti soguktu baya nedensiz olmuyosa zorlamayalm ayrilalim ddm bizdn olmyck en iisi sona erdirelm ddi bi iki sey yazdm mesjlar mavi tik bilr olmadi bitti yani 2 gun sonra yazdm halledilmick bi sey miydi die yine acmadi bile msji ayrildktan 2 gun sonra tweetr face instgrm takibi birkti bende o birktktan sonra birktm hic kinsmadk bn daha msh atmadm rahatsz etmedm bile bnm aldgm gomlekler vardi gzli hesptn bakiodm fotolara onlari gic giymemisti fln giymeye basladi utanmdn 1.5 ay sonra twittrdan engellemis bni durdk yere ondn 1 hft sonra da instadan ama hala whatspta gorunuo numarmi silmemis boyle kizlarla falab konsmaya baslmais twittrda ne yapacagni sasirmis gibi simdi soruyrm dostlar amaci neydi numrmi nie silmiyo sizce geri doner mi her gun ruyamda görüp sesini duyuyrm tak etti canima

I-i harflerini okuyacam diye ağzım gerildi kardeş.

Karı kıza yazıyormuş ya, sence durduk yere mi cevap atmayıp engelliyor seni. Boşversene, baştan üzülmek, sonradan üzülmenden daha iyi.

Ben bu açıyla niye bakamamisim alistrdm kendimi olmamasina da ayrilk nedenini bilmemek en cok icime.oturan

Selam kizlar.ben icimdekileri.yazmazsm catlicam bari siz akil verin simdi benm sevgilim vardi 2.5 ay olacak ayrilali 3 ay ciktik bn üni son siniftaydm hayaller kurdk bitince aileler tanışır evleniriz diye farkli sehirlerdeydik ilk 1 ay aramz cok ii sonra ara ara soğuk davrandi sknti mi var ddm yok ddi yeni bi is alismaya calisyorm falan ddi neyse bu isindn dolayi yanma gelemiodu ben gittim 2 kez en son gittikten 1.5 hafta sonra ne mesj ne bir sey sabah tweet atmis kizin birine guzelsn die falan sarteller attı yaziorm whatsptn acmio bile mesaji cevrimici olup sonra ztn davranslari artk cnmi skmisti soguktu baya nedensiz olmuyosa zorlamayalm ayrilalim ddm bizdn olmyck en iisi sona erdirelm ddi bi iki sey yazdm mesjlar mavi tik bilr olmadi bitti yani 2 gun sonra yazdm halledilmick bi sey miydi die yine acmadi bile msji ayrildktan 2 gun sonra tweetr face instgrm takibi birkti bende o birktktan sonra birktm hic kinsmadk bn daha msh atmadm rahatsz etmedm bile bnm aldgm gomlekler vardi gzli hesptn bakiodm fotolara onlari gic giymemisti fln giymeye basladi utanmdn 1.5 ay sonra twittrdan engellemis bni durdk yere ondn 1 hft sonra da instadan ama hala whatspta gorunuo numarmi silmemis boyle kizlarla falab konsmaya baslmais twittrda ne yapacagni sasirmis gibi simdi soruyrm dostlar amaci neydi numrmi nie silmiyo sizce geri doner mi her gun ruyamda görüp sesini duyuyrm tak etti canima
3 ay ciktiniz doğru mu ? Neyi bu kadar büyütüyorsun? Flört etmissiniz olmamış bu olanları ve cocuktaki rahatlığı görmek seni mutlu mu ediyor anlamadım yani ? Bitmiş gitmiş neyin davasını sürdürüyorsun? Çocuk fena şekilde iplemiyor seni. Stalklamayi bırak bence sende kendi hayatina renk kat sosyal medyada eglendigine dair fotolar tweetler at mesela arkadaslarinla gez veya işine odaklan bu kadar basit . Senin senden başka değer verenin yok bu hayatta annenden başka :) 3 aylık insan için değer mi . Üç ay . Ü ç Ay :D 100 gün değil :D three :D saçma . Unut gitsin

Yok ya mutlu olmuyorm tabikide ben sevnce fazla seviyorum fazla baglaniyorm 3 ay gibi degl de 3 yıl gibi geldi heralde cok hizli yasadk hizli bitti

Yok ya mutlu olmuyorm tabikide ben sevnce fazla seviyorum fazla baglaniyorm 3 ay gibi degl de 3 yıl gibi geldi heralde cok hizli yasadk hizli bitti
3 ayda en fazla ne kadar hızlı gitmiş olabilirsiniz? Pazar kahvaltısı,kahve icmeler, akşam yemeği, piknik vs klasik görüşme duzeneyleri? Beraber mi kaldınız? Kalan 2 ayı aynı evde mi yaşadınız? Iliskiye falan girip birlikte mi oldunuz ? Aranizdaki o koparamadigin bağ nedir ? Daha önceden başka konuda bi arkadasa demiştim. Insanlarin anası babası ölüyor 1 sene yas tutulup en fazla ,herkes kendi hayatına devam ediyor. 3 aylık birini yeni biri hayatına giren kadar unutamicaksin sonra bir baskasiyla flört ediceksin. Genelde böyle olur m zor bişey değil başka aktivitelerle faaliyetlerle ilgilen .böyle yaparak onun egosunu okşarsın sen farketmesende onu takip ettiğinin bilincindedir emin ol . Kendi hayatına bak

Offf 3 aylık ilişkilerinizin acısını da bi zahmet anlatmayın yaa hayır güzel şeyler yaşansa neyse çocuk seni bildiğin sallamamış sen hala kızlarla konuşuyor ne yapacağını şaşırmış gibi diyosun bence ne yaptığını çok iyi biliyo.

Üff canm o zmn okuyuo yorm yapma sende demkki guzl zamnlarmda olmus di mi adam bana bastan asagi kotu davranmamski unutamdgm.bir şeyler var

Pardon ben yazılanların dışında bir yorum mu yaptım acaba ? ilk 1 ay çok iyiyiz yazmışsın sonra seni nasıl 80 farklı şekilde takmamış onu yazmışsın iyiki bi numaranı silmemişte umut besliyosun hala unutamadığın iyi şeyler var eyvallah ama kötüleri de unutmaya hazırmışsın gibi ne kadar garip

Unt gtsn ya. Ne diye kndni uzuysn ki? hc degrmi sni brkp gtmis brine? Hm? blkide byle yazmndan bkmistir. dgru dzgn yazsna?

Of yoruldum Yemin ederim. :KK14:

Kendin soyledin canim. Cok hizli yasadik cok hizli bitti.
Yapman gereken sey nedir biliyormusun
Eline bir kalem ve defter al. 21 gun boyunca ona ne hissettgini yaz. Sansursuz. Icindeki cezasi yargilayan ezilen buzulen terk edilen kadin konussun. Ve onu takip etmeyi birakip aklindan attigin an sana geri donus yalacak. Emin ol bundan

Kendin soyledin canim. Cok hizli yasadik cok hizli bitti.
Yapman gereken sey nedir biliyormusun
Eline bir kalem ve defter al. 21 gun boyunca ona ne hissettgini yaz. Sansursuz. Icindeki cezasi yargilayan ezilen buzulen terk edilen kadin konussun. Ve onu takip etmeyi birakip aklindan attigin an sana geri donus yalacak. Emin ol bundan
Ayy ne güzel yazmıssınız hemen uygulayacam özellikle kendimi yargılamak suçlu bulmak kısmi o kadar dogru ki

Ayy ne güzel yazmıssınız hemen uygulayacam özellikle kendimi yargılamak suçlu bulmak kısmi o kadar dogru ki

Hepsini yaz canim. Ona karsi tum olumsuz duygularini bosalt ve at aklindan. Emin ol geri donecek. Fakat biten bir iliski baslamaz tekrardan. Senden caldigi enerjiyi geri odemek icin geri gelecek bunu da unutma

Hepsini yaz canim. Ona karsi tum olumsuz duygularini bosalt ve at aklindan. Emin ol geri donecek. Fakat biten bir iliski baslamaz tekrardan. Senden caldigi enerjiyi geri odemek icin geri gelecek bunu da unutma
Valla canım artik geri dönmesi peşinde degilim yaşattığıni yaşasın benim olayım

Back
X