terkedildim

Yakistiramadim ...ona yazdim

Ya ben iyi olsam bisi beklemesem 2 sene de surecekti
Peki sevmiosa dokundurmuom kendime de neden surecekti???
Sizce
Kafam buna karmakarisikkkk
Yahu dokundurmuyon kendine diye sürmemiş zaten.. terketmiş herif seni.. lütfen şu duygusal bunalımdan çık artık çünkü öyle bi şeyi hakeden adam yok bu olayda

Vericen mi ?
Tabi kii...
Al sana
Diyip ayakkabının topuğuyla kafasında bir delik bile açamamışsın bide yardım istiyon adam seni taciz etmiş bacım bilmem farkındamısın

Bu kadar mide bulandırıcı birinden kurtulduğun için sevinmelisin. O lafı ettiğinde de kafasını kırmaman senin kendine saygın olmamasından kaynaklı sanırım. Yakıştıramadım ciddiye almadım falan demişsin. O kendine yakıştırmış. Çok ezilirsin sen bu kafayla söyliyim.

Bakmış istediğini alamayacak bırakmış işte.Allaha sukredip yolumuza devam edin.

Senin kendi kişiliğin karakterin duruşun kendi değerlerin yok mu?Nedir bu bir erkeğin süt dökmüş kedisi gibi peşinde etrafında her dediğini yapmalar.Kim kimin eteğine arkadaşına karışabilir ya.Seminere gidecek izin isteyecek.Ne çok seviyorsunuz sizi hırpalayan,aşağı gören köle gibi davranan erkek müsveddelerini.Bide vericen mi demiş.Adam da suç yok ki.Karakteri ortada.Buna izin verene ne demeli.

Peki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Biraz da olsa dokunup oksamak hakki mi?

Peki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Biraz da olsa dokunup oksamak hakki mi?

Nerde yaşıyor x vericenmi kocam bana öyle dese agzının ortasına carparım ne ayıp .Bırak sorgulaman hata gitsin nereye gitmek isyerse.

Ya saygim sonsuz ama soramadim ne demek istiosun diyeee
O lafi dilime alamadim
Anlamamazliga geldim

Canım x seni basit görmüş yatar kalkarım biter . senden yüz bulamayınca bitirmiş Takma kafana

Türkçe terk
Vericen mi dedi ve konuyu kapattın mı? Sen bu adamdan hayır bekleyerek hata yapmışsın herif hıyar çıkmış.

Türkçe terk
Vericen mi dedi ve konuyu kapattın mı? Sen bu adamdan hayır bekleyerek hata yapmışsın herif hıyar çıkmış.

Aynen ustunde durmadim.
O da kapadi konuyu hemen
Sorsam kivirabilirdi de...
Hic ustume alinmio gibi davrandim
Amac oysa zaten ayrilir sandimmm bekledim hepsi buuu

Aynen ustunde durmadim.
O da kapadi konuyu hemen
Sorsam kivirabilirdi de...
Hic ustume alinmio gibi davrandim
Amac oysa zaten ayrilir sandimmm bekledim hepsi buuu
Vericen mi lafını nasıl kıvırabilir ki?
Vericen mi?
-Ne?
Kalem, silgi?
Saçma yani.
Bence sen ayrılmak istememişsin.
O seni terketti diye değil sen ondan kurtuldun diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…