Evet çok kültürlü VERCEN Mİ demesi bunun en büyük işareti :)) ah canım ahhh seni sevse bunu yapmazdı.. yani terketmezdi..
Benim arkadaşım sandığım sürekli bana ilgi gösteren arada iltifatlar eden ve her fırsatta buluşmak isteyen bi erkek arkadaşım vardı.. bigün akşam mesaj attı yine buluşalım dedi hayır dedim.. bana ne dedi biliyo musun?? aaa vericeksen ver artık uğraştırma beni sıkıldım dedi

ilk tepkim buydu kaynar su döküldü tepemden.. sonra buraya yazamıycağım öyle şeyler söyledim ki ona mal gibi içine oturdu.. ohhh iyi yaptım içim soğudu..
Bi akıllı olun ya gizli gizli sizi tavına getirip evlencez diye kandırıp istediğini alıp öylece de bırakabilirdi ama gayet açık davranmış
Takistirmadim canim hele burda bi mudur arkadasi var o tavsiye etti guvendim tek arkqdasi icini disini biliyordu inandim...
Ya ben sessizim sakinim vermicemi biliodu neden agir kizim kimee ile konusmam birimdekiler haric tek bi erkekle konusmam
Peki nasil anlicam seven erkek nasil olur
Guvenimi insanalara erkeklere nasil toplicam
Icim yaniyor
En guvendigim bile boyle cikti
En ufak bi trip atsam aramayi keserdi
Yapma.cocuk muyuz derdim hep susar ters soz solerdi ya
Dedim kizlara guveni yok alttan alim emek verdim
En ufak bi lafimda gidip laf derken gelecege dair bi soz edelim dedim sus 1,5 2 sene acmicaktin soz vermistin dedi suratim dustu aramadi ertesi gun dedim ben aramasam nolcakti....??
Dedi bilmiom.
Ya emek verdik yasimiz belli gidicek miydin dedim.
Sustu.
Sogudum.
Ayrilirken agladim karsiinda gitme dedim.
Olmuyo dedi.
Seni beklicem 2 sene dedim. Keske demeseydim.
Sandim ki kizginlikla yaptiysa bunu geri gelir bu soz sadakatimi anlatir ona.
Pismanim.
O sozu demeseydim.
Seni adam sandim? Demeyi ne cok isterdim ah.
Napicam simdi?
O bekledimi sanmasin ne olur.
Etek mi giysem ? Hani cok kizardi ya ondan bitirdimi onu takmadigimi anlasin.
Ne yapim msj verim???