- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi berfuaydogan88
bu ne saygısızlık yahu! o cümleyi duyar duymaz basar giderdim herhalde. sürdürüp, üzerine terkedildim demek abes olmuş. terkedilmemişsiniz, kurtulmuşsunuz. şükür namazı kılın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten sevse zaten dokunmaz seni üzmek istemez.Sen istemedikden sonra kimsenin hakkı olamaz .Ancak evlenseniz eşinizin hakkı olur yinede sizin istemeniz lazımPeki ben dokunmasina izin vermezsem her erkek gider mi sevse de?
Biraz da olsa dokunup oksamak hakki mi?
Aynen katılıyorum.Nasıl bir bankacı anlayamadım yazdıkları okunmuyor resmen.Bence bu olay fake aksi halde adam bu kızımızdan resmen kaçmış.
Aynen katılıyorum.Nasıl bir bankacı anlayamadım yazdıkları okunmuyor resmen.Bence bu olay fake aksi halde adam bu kızımızdan resmen kaçmış.
sende hata vericen mi deyince direk eline ne geçirrisen kafasına fırlatsaydın .
ne çirkin bir kelime vermek .. ayıp ya .. sokak serserileri bile daha kibar artık ...yuhh yani .. sizde hala evlenicez hayalleri kuruyorsunuz ..kariyeriniz var kimseye eyvallahınız yok ama kendininizi bu şekilde aşağılatıyorsunuz .. herkesin yaşam tarzı farklı bir erkek evlenmeden ilişkiye girmek isteyebilir bu doğal birşey .ama uslup iğrenç ötesi ..her şeyin bir adabı var ..
Soyledim de defalarca
Daha iyi dar olsun ben acarim dediii
Ama kotu niyet aramadim
Zamani gelince acarim anlamindaydii
ayy bu fake yaAnlamadim
Versem evlenicek miydi????
Bence siz kesinlikle şaka olmalısınız.Soyledim de defalarca
Daha iyi dar olsun ben acarim dediii
Ama kotu niyet aramadim
Zamani gelince acarim anlamindaydii
Anlamadim
Versem evlenicek miydi????
ne verseydiniz ?
Boşa kürek çekiyorsun şekerim.ne verseydiniz ?
bunu söyledi ve siz ağzının ortasına bir tane çakmadınız birde üstüne üstlük adamla ilgili hayaller kurdunuz öyle mi ?
safmısınız kuzum siz ? bir erkeğin sizinle bu şekilde konuşmasına nasıl müsade ettiniz ?
yaşınız kaç merak ettim..
Birlikte olsak kalir miydiii bunu mu ima ediyorsunuz sizzs
Boşa kürek çekiyorsun şekerim.
Anlamamak da bu kadar ısrar edeni ben görmedim.
Vericenmi dediğinde. ..hayırdır alıcımisin deseydin ya.. öküzun önde gideni arkada durmayani bu adam biryerlere gelmiş kariyeri ....ama kişiliği ve beyni hicbiryere gelememiş![]()
Boşa kürek çekiyorsun şekerim.
Anlamamak da bu kadar ısrar edeni ben görmedim.
Yahu dokundurmuyon kendine diye sürmemiş zaten.. terketmiş herif seni.. lütfen şu duygusal bunalımdan çık artık çünkü öyle bi şeyi hakeden adam yok bu olayda
Ya gorseniz BANKADA NASIL YURUR ?KIMSEYLE KONUSMAZ?
KALIBI VAR?
HEP DEDIM VESVESE BU OYLE DER MI HIC, KENDIME KIZDIM
Sizin suçunuz onun sizin uzerinizde hakimiyet kurmasina izin vermek. siz evlimisiniz ki memlekete giderken bile izin aliyorsunuz? sizin uzerinizde baskinligini kurmus siz de cogu zaman fedakar olan tarafmissiniz gordugum kadariyla. hic kaybetme korkusu bile yasatmamissiniz ki haddini cok aşmiş.hem "vericenmi" de nedir ya. nasil izin veriyorsunuz bu sekilde konusmasina. hic tepki gostermediniz mi? cok itici, basit ve karaktersiz bence. yol verin gitsinYa beni sucladi hanimlar....
Sen beni ofkeli hale getiriosun dedi
6a etek elbise yasak
Erkek arkdsn biri yada bir ortamda erkek varsa gidemezsin
Seminere gidicen izin alll
Hep izin alican evime dahi giderken memleketime izin aldim
Bu kisi bankada mudru yardimcisi bide
Bude tek bi arkdsi yok
Agir bai derdim
Var olan da isten biri birlikte cok calismislar zamaninda
sucum nee
Sizin suçunuz onun sizin uzerinizde hakimiyet kurmasina izin vermek. siz evlimisiniz ki memlekete giderken bile izin aliyorsunuz? sizin uzerinizde baskinligini kurmus siz de cogu zaman fedakar olan tarafmissiniz gordugum kadariyla. hic kaybetme korkusu bile yasatmamissiniz ki haddini cok aşmiş.