Terkedilen kadın ne yapmalı?

Çok kovalayınca tam kaçıyorlar aslında biz de öyleyiz kör kütük olana bakmayız da öbürü bizi çeker
Evet askin mizahi bu.. Kim bizi red etti terk etti en buyuk ask o gibi gelir bize halbuki geri donse o kadar sevmiyecegiz.. Yada gidene kadar sevdigimizi farketmeyecegiz.. Asik veysel ne demis sevipte kavusamayinca ask olur demis ne kadar dogru demis.. Ay bi an aska inancim coktu he :)

Döndü mü peki?
Döndü.. Kabul ettim mi? ettim.
Daha önce de ben bırakmıştım çünkü 2.ayrılışımızdı...
Sonra uzun yıllar yine devam etti, derken bitti..
Bizimkisi böyleydi..

Dönen olur dönmeyen de olur.
Bu tamamen kişilere, ayrılık nedenine ve aradaki sevgiye bağlı

biri beni istemiyorsa neden taktiklerle yine de hayatında kalmak isteyeyim ki. Çok üzgünüm ama gerçekten anlamıyorum. Gurur/trip/burnu yukardalık değil benim dediğim. Çok sevsem de, aşkımdan ölsem de biri beni hayatında istemiyorsa benle mutlu değildir. Ben mutluyken o mutsuzsa zaten bu ilişki değildir. Aynı şekilde benim için de geçerli bu.

Diyeceğim taktik planlayacağına kendine kurslar, seminerler yeni ortamlar yaratarak yeni insanlarla tanışmaya yönlendirsen hem kendini geliştirirsin hem de yeni insanlar tanırsın. Başka erkek mi yok

Ne yapmaması gerektiğini söyleyeyim terk edilmiş bir kadının?

Sümüklü sümüklü şeyler böyle ağlamak nolur beni bırakma diye ağlamalar
Evine gidip kapısının önünde beklemek
Sürekli mesaj yazmak

Ama kızlığımı bozdun kim beni alır diye duygu sömürüsü yapmak.
Sürekli stalklamak, yeni sevgilisine fake hesap açıp sövmek

Bunları yapmayın.

Ister sessiz kal ister dunyayi ayaga kaldir, seni terk eden adamin zerre umrunda olmazsin. Sevse zaten birakmazdi, e sevmeyen adama taktik islemez. Kendine iskence yapmak istemiyosan unutmaya bak

Hiç ustune düşme. Giden gitmiştir gittiği gun bitmiştir. Önümüzdeki maçlara bakariz dimi. Tut kendini dışını sık yazma bir süre, bir sure sonra yazma isteği gidiyor böyle rehavet geliyor insana stalklayamiyorsun bile ağız tadıyla.

Ayy ben hiç bıkmıyorum stalklamaktan ya, bu konuda psikopata bağlıyorum diş fırçalamak gibi bi gereksinim

Hic umursamazsan o zaman belki dönüyorlar.
Bende reddedildim ve terkedildim.Cenaze varmis gibi sabaha kadar agladim.
3 gunde 2 kg verdim.Psikolojim bozuldu.
Gittim donsun diye dua kitabi aldim
Arkadaslarimin basini sisirdim manyak gibi
Ve sonuc donmedi,bi de sevgili yapti.Aman salla gitsin sende inan degmiyor.

Ben olsam önüme bakarım, kaldığım yerden hayatıma devam ederim
Yıkılmadığınızı güçlü olduğunuzu görmesi daha iyi karşı tarafın

bir sebep yokken biz de ayrılmıştık, erkek arkadaşım istemişti, anlaşamıyor değildik, iyi de vakit geçirirdik ama süper bir bağ yoktu aramızda.
hiç umrumda olmadı, içten kırıldım tabii ama hiç yansıtmadım. ben bu yaşıma onunla mı geldim?
sildim faceden, aradım son kez benden yana bir şey varsa helal olsun hadi herkes kendi yoluna dedim kapattım

1 hafta geçmedi konuşma çabaları... 3 ay bitti kapılarımda yatıyor. neyse barıştık, evlendik bebeğimiz bile var. iyi de oldu kıymetimizi anladık birbirimizin :)) eskiden sevdiğimin kat kat misli seviyorum, seviliyorum. ama eminim o zamanlar barışmak istesem bir havalara girerdi beyefendi.

Ne kadar güzel ya :) daha daha sevin sevilin inşallah

Valla canim umursama esim biz sevgilkiyken beni terketti ben hic umursamadm daha dgrusu umursamamis gibi yaptm gayet iyi gozuktm kendi patladi niye arayip sormuyosun diye sende ayni umursama

Akışına bırakın. Bazen kendinizi paralasanız da sonuç değişmiyor. Her şeyin hayırlısını isteyin ve normal yaşamınıza geri dönün.

Başlığı okudum sadece ve cevap veriyorum arkasına dönüp bakmamalı seni bırakıp giden insan seni kaybetmiştir sen onu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…