- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Evet askin mizahi bu.. Kim bizi red etti terk etti en buyuk ask o gibi gelir bize halbuki geri donse o kadar sevmiyecegiz.. Yada gidene kadar sevdigimizi farketmeyecegiz.. Asik veysel ne demis sevipte kavusamayinca ask olur demis ne kadar dogru demis.. Ay bi an aska inancim coktu he :)Çok kovalayınca tam kaçıyorlar aslında biz de öyleyiz kör kütük olana bakmayız da öbürü bizi çeker
Döndü.. Kabul ettim mi? ettim.Döndü mü peki?
Ayy ben hiç bıkmıyorum stalklamaktan ya, bu konuda psikopata bağlıyorum diş fırçalamak gibi bi gereksinimHiç ustune düşme. Giden gitmiştir gittiği gun bitmiştir. Önümüzdeki maçlara bakariz dimi. Tut kendini dışını sık yazma bir süre, bir sure sonra yazma isteği gidiyor böyle rehavet geliyor insana stalklayamiyorsun bile ağız tadıyla.
gururlu kişi umursamaz taktik nedir yamerhaba arkadaşlar size kısa bi sorum olacak;
Erkek kişisi tarafından öyle ya da böyle terk edildiniz diyelim, geri dönmesi pişman olması için bi taktik uygular mısınız? Yoksa umursamaz mısınız?
Ne kadar güzel ya :) daha daha sevin sevilin inşallahbir sebep yokken biz de ayrılmıştık, erkek arkadaşım istemişti, anlaşamıyor değildik, iyi de vakit geçirirdik ama süper bir bağ yoktu aramızda.
hiç umrumda olmadı, içten kırıldım tabii ama hiç yansıtmadım. ben bu yaşıma onunla mı geldim?
sildim faceden, aradım son kez benden yana bir şey varsa helal olsun hadi herkes kendi yoluna dedim kapattım
1 hafta geçmedi konuşma çabaları... 3 ay bitti kapılarımda yatıyor. neyse barıştık, evlendik bebeğimiz bile var. iyi de oldu kıymetimizi anladık birbirimizin :)) eskiden sevdiğimin kat kat misli seviyorum, seviliyorum. ama eminim o zamanlar barışmak istesem bir havalara girerdi beyefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?