terkedilmek

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
ayrılık süreci sanki bütün azalarım ağrıyor canım yanıyor ne yemek yeme isteği ne çalışa isteği sanki içimde inanılmaz bir acı var.
haftasonu çokça kez burada yazdığım ilgisiz alakasız sevgilim ile haftasonu bir canlı müzik mekanında karşılaştık.malesef ben im alkollü hallerim sonrasında beni eve o bıraktı.
ama pazar günü ses yok soluk yok ve dün bana ailesi eşrafı ticaret hayatında isim yaptığını bu şekilde kendini alkollü resmeden biriyle sevgili olmayacağını sadece arkadaş olabileceğini söyledi baktım engellemiş beni.
halbuki bu ilgisiz alakasız hallerinde ben perişan olmuştum asla anlamadı beni ve sert bir tutumla ayrıldı temelli benden .
ben hem terkedilmişlik duygusu hem kendine yakıştırmadığını söyleyerek gitmesi çok canımı yaktı.
ortak bir arkadaşıma çok bunalttı.beni sıkıldım bıktım kendimce problemlerim vardı maddi manevi ona sürekli zaman ayıramazdım demiş.son kez belki bir konuşma yaparım ama emin değilim demiş.
çok canım acıdı.

Ekim Ayında tanışmışsınız, ilgisizmis zaten sevgiliniz, ona rağmen ilişkiyi sürdürmeye devam ederseniz olacağı bu değil mi?

Çok fazla üzülmeden ayrılıp yolunuza bakmak varken bu ilgisiz adamlara yapısıp birde üzerine terkedilince böyle oluyorsunuz maalesef.

Zaten ayrılma bahanesi arıyormuş, bulmuş. Zaten sorunlu bir ilişkiyi sürdürmek için çaba harcamanız hata. Siz terkedin diye beklemiş, etmeyince de kendi çözümünü bulmuş.
insan duygusal lık içerisinde malesef mantıklı düşünemiyor çokça bahane buldum kendimce aman işleri sıkıntılı aman ailesi ile problemler var aman maddi sıkıntısı var ben bunalttım dedim
bunalttım mı evet açılmayan telefonlar beni meraka tabiki düşürdü.ısrarla aramışımdır güvenmediğim çok ça zamanlar oldu ama bu keskin ayrılık canımı yaktı

Sevmemiş. Bir heves sevgili olmuş. Hevesi geçince ilgisi de bitmiş.
Seven erkek kafada soru işareti bırakmaz. Soru işareti varsa, bir şeyler eksiktir.
O sebeple, 3-5 aylık ilişkiye çok anlam yükleyip, takıntı yapıp kendi hayatından çalma derim.

Sevmemiş. Bir heves sevgili olmuş. Hevesi geçince ilgisi de bitmiş.
Seven erkek kafada soru işareti bırakmaz. Soru işareti varsa, bir şeyler eksiktir.
O sebeple, 3-5 aylık ilişkiye çok anlam yükleyip, takıntı yapıp kendi hayatından çalma derim.
heves çok doğru bir tanımlama oldu
sevmemiş bahaneleri de sıralamış.
işte acaba ben mi bunalttım sıktım diye kendimi sorguluyorum.
gelmeyince görmeyince telefonu açmayınca deli gibi aramışlığım vardır sitemlerim çoktur bunalttım ondan mı gitti diye üzülüyorum

heves çok doğru bir tanımlama oldu
sevmemiş bahaneleri de sıralamış.
işte acaba ben mi bunalttım sıktım diye kendimi sorguluyorum.
gelmeyince görmeyince telefonu açmayınca deli gibi aramışlığım vardır sitemlerim çoktur bunalttım ondan mı gitti diye üzülüyorum
Seven erkek, bunalmaz, sıkılmaz.
Trip bile yapsan aşıksa naz, cilve gibi gelir.
Bir de şu açıdan düşün bir problem varmış ki, sitem etmişsin, rahatsız olduğunu göstermişsin.
Zaten bir şeyler eksikmiş. Tek taraflı sevince de konduramamışsın. O sebeple kendine kusur bulmaktan vazgeç. Sağlıklı ilişki akar gider tıkanmaz böyle.
O sebeple de hastalıklı bir durumdan kurtulup, sağlıklı bir ilişki yaşama fırsatın oluştu şeklinde düşün.
Zaten doğru birisi geldiğinde, eski ilişkinin ilişki bile denmeyecek halini kendin kıyaslayarak göreceksin.

Kimseyi bunaltmayin,bir dahaki sefere arkanizdan boyle soyletmeyin.İctiginiz mekana ve ke ndinize dikkat edin.Kalbinizi kiracak seyler soyleyecekmis zaten ,alkol de vesile olmuş.Daha kötüsunu duymuşsunuz

insan duygusal lık içerisinde malesef mantıklı düşünemiyor çokça bahane buldum kendimce aman işleri sıkıntılı aman ailesi ile problemler var aman maddi sıkıntısı var ben bunalttım dedim
bunalttım mı evet açılmayan telefonlar beni meraka tabiki düşürdü.ısrarla aramışımdır güvenmediğim çok ça zamanlar oldu ama bu keskin ayrılık canımı yaktı
Arada güven yok, adam ilgisiz, zaten yürümezdi. Sizin için hayırlısı olmuş, ileride iyi ki beni "terketmiş" diyeceksiniz. Kimin kimi terk ettiğinin bir önemi yok. Eğer taraflar mutsuzsa, ki bir ilişkide bir taraf mutsuz öteki taraf mutlu olamaz, bir sorun varsa, bir taraf mutsuz ise karşı tarafı da mutsuz eder ve bu mutsuz tarafların hangisinde o an cesaret yüksekse terk etme eylemini o gerçekleştirir, yani siz de olabilirdiniz terk eden. Hayırlısı olmuş deyip önünüze bakın. Kendinize odaklanın. Zor bir dönem ama inanın geçici. Alkolü de fazla kaçırmayın, hatta uzak durun, her türlü zarar.

Canlı müzik mekanında o ne halt yiyormuş?Kendisi de kadı oğlu değil herhalde.Bahane gibime geldi.Boşver bacım.Seni istemeyeni sen hiç isteme.
kafasını dağıtmak istemiş sıkıntılı bir gün geçirmiş tesadüfi gelmiş .beni de orda yanımdaki bayanı tasvip etmiyormuş onunla görünce film kopmuş o halde .hem kendimi hem onu ve kuzenini aciz etmişim .kuzeni benden rahatsız olmuş evet sarhoş oldum ama kimseyi rahatsız etmedim masada eline sarıldım oturdum.taşkınlık yapmadım bi ara sarıldım toparlayalım ne olur dedim o kadar .yerlere yıkılma masalara laf atma gibi bir durum yaşanmadı

Olmayacak işlerin peşinde koşmaya, zaman kaybı denir, biraz gururlu olun,
Kendinizin toparlayıp önünüze bakın
Birbirinize uygun değilmişsiniz
Bunu anlamamakta artık direnmeyin!
İnsanların ayrılması gayet normal
Hayat devam ediyor
Tekrar aşık olunur, sevilir
Yeterki onurlu olsun

Seni sevmeyen istemeyen biri için bu kadar üzülmek nedir?
Üstelik ilgisiz alakasızmış?!
Bu kadar gurursuz olmayın yahu.
Lütfedip bide seninle ayrılık konuşması mı yapacak? Buna izin mi verecektin?
Bırak Allah aşkına ya.

Yallah tazzik der yoluma bakarım.

Olmayacak işlerin peşinde koşmaya, zaman kaybı denir, biraz gururlu olun,
Kendinizin toparlayıp önünüze bakın
Birbirinize uygun değilmişsiniz
Bunu anlamamakta artık direnmeyin!
İnsanların ayrılması gayet normal
Hayat devam ediyor
Tekrar aşık olunur, sevilir
Yeterki onurlu olsun
pek onurlu kalmadığım doğrudur.
adam beni hesap cetvelinden ble engellemiş

İlişkiler bitince hayaller bitiyor aslında ondan bu üzüntü ama aranızda zaten büyük bir aşk ve ya bağlılık yokmuş. Bahaneleri de hazır olduğuna göre boşuna üzülüyorsun zaten bahar geliyor elbet yenisi gelir önceden bzde yaşıyorduk da şimdi nedense çok anlamsız aşk acısı

Back
X