terkedilmek

Ya orası öyle ben ortada sorun varken demek istedim bu şekilde düzeltilmezki.
malesef düzelmedi de zaten zahmet edip karşısına alıp bir toparlanma sürecine girmek yerşne saygısızca açmadığı telefonları dönmediği mesajlarıyla baş başa kaldım bende artık öfke patlamaları oluşmuştu .ilgisizlik sevgisizlik biraz hırs biraz takıntı kendimi anlatamıyordum.1 aydır telefonda toplam konuşabildiğim saat zaman dilimi yarım saati geçmez.düşünün her sorununuzu evde duvarlarla konuşur haldesiniz .sonra vay efendim ben kafa dagıtmaya gıttım yer de alkol almısım deyip itibari nın zedelenmemesi adına benden ayrıldı

O sizin telefonlariniza cikmadigi zaman keşke bu işi noktalasaydiniz.Mekanda da bir baş selami verip geçerdiniz. Toparlayalim demek ,sarilmak sizin samimi duygularinizi aktarmaniz ama onun için bakin ne anlama geliyor.Bi erkek isteksizlik gösterdiği anda uzaklaşin.Bunu da acı bir tecrübe sayin.

sözde ogun o cok bunalmıs kafa dagıtmak ıstemıs benı orda görunce cok sınırlenmıs ınsan o mekana gelirken barı sevgılısını arar sorar nerdesın der .
bılmıyorum umarım acım gecer .ve bir gun doner aynı acıyı o yasar

Hah cok iyi...o kafa dağıtmak istemiş ama sen aynı yere gittin diye cok sinirlenmiş...
Aferin

O sizin telefonlariniza cikmadigi zaman keşke bu işi noktalasaydiniz.Mekanda da bir baş selami verip geçerdiniz. Toparlayalim demek ,sarilmak sizin samimi duygularinizi aktarmaniz ama onun için bakin ne anlama geliyor.Bi erkek isteksizlik gösterdiği anda uzaklaşin.Bunu da acı bir tecrübe sayin.

Cok dogru

yani bu keskin ayrılığı bu mekanda karşılaşma olayına bağlamış olsada asıl mevzumuz ortak arkadaşımız bi akşam bendeydi baktım beni arayıp eve gelmek isteyince ben arkadaşa aramız limoni sen gitsen olur mu dedim o da çıktı kapıda binada karşılasınca artık şüphelendi mi bilmiyorum.bana konuyu açmadı yorum yapmadı başka bahane bulup ayrıldı

yani keşke bu konuyu sorsa irdeleseydi ayrılırken de konu bşzşm mekanda karşı karşıya gelmemiz olamaz dedim ama ısrarla açmadı sormadı .guru yaptı belkide biliyorum

malesef düzelmedi de zaten zahmet edip karşısına alıp bir toparlanma sürecine girmek yerşne saygısızca açmadığı telefonları dönmediği mesajlarıyla baş başa kaldım bende artık öfke patlamaları oluşmuştu .ilgisizlik sevgisizlik biraz hırs biraz takıntı kendimi anlatamıyordum.1 aydır telefonda toplam konuşabildiğim saat zaman dilimi yarım saati geçmez.düşünün her sorununuzu evde duvarlarla konuşur haldesiniz .sonra vay efendim ben kafa dagıtmaya gıttım yer de alkol almısım deyip itibari nın zedelenmemesi adına benden ayrıldı
İşte bazen kabul edip çekilmek lazım daha fazla yaralanmamak için. Bu da bir tecrübe. Gönlünüze göre biri çıkar umarım

Kırıcı olmak istemiyorum ama bir kadın kendini mutlu etmeyi bilmiyorsa, ilişkide hep yıpranan taraf olur. Insan huzur istiyor. Kimse kimsenin duygusal yükünün ağırlığını çekmek zorunda değil
Bu ilişki öncesi kendi etrafım çevremle gayet mutlu bir hayatım vardı .ne zaman ki ilgisizlik başladı ne zamanki bu değersizliği yaşadım hırçınlık başladı bende.
inanın uzun bir süredir bende tüm kız arkadaşlarıma muhteşem fikirler veriyordum ilişkide yapmaları gerekenler için ama başta uzun süredir sevilmemenin ardından hoş gelen bir ilişki benim duvarlarımı yıktı sonu daha da hüsran tabi

Bu ilişki öncesi kendi etrafım çevremle gayet mutlu bir hayatım vardı .ne zaman ki ilgisizlik başladı ne zamanki bu değersizliği yaşadım hırçınlık başladı bende.
inanın uzun bir süredir bende tüm kız arkadaşlarıma muhteşem fikirler veriyordum ilişkide yapmaları gerekenler için ama başta uzun süredir sevilmemenin ardından hoş gelen bir ilişki benim duvarlarımı yıktı sonu daha da hüsran tabi

Öyle olmamış. Içindeki duygusal boşluğu, yetersizlik duygusunu, degersizlik hissini bir sevgiliyle kapatmaya çalışmışsın. Sana tavsiyem eline kalem kağıt al. Seni mutlu eden şeylerin listesini çıkar. Sonra yapmaktan korktuğun şeylerin listesini çıkar. Sonra bu listeyi hayatına uygula. Kitaplar oku. Yeni insanlar tanı. Vizyonunu genişlet.

Ben de 4 ay önce ayrılık yaşadım. 1 ayda atlattım acıyı . Çok derin bir acı biliyorum. Sakin yanlış kararlar alıp hayatına sacma sapan cibiliyetsiz insanları sokma. Kendini mutlu et

Canım ben evlilik hayalleri kurarken adam beni aldattı bunu da yüzüme söyledi ben acılar içinde kıvranırken 1 senede evlendi çoluk çocuğa karıştı . Yani demem o ki seven erkek yok sıkıldım , yok kendi aile sorunlarım var , yok kendi dertlerim var , falan filan demez .her şeyiyle yanında olur. Seni sevmemiş bir boşluk doldurma olmuşsun. Fazla anlam yükleme ,kendini de suçlama hiç . Sal ipini gitsin.

Öyle olmamış. Içindeki duygusal boşluğu, yetersizlik duygusunu, degersizlik hissini bir sevgiliyle kapatmaya çalışmışsın. Sana tavsiyem eline kalem kağıt al. Seni mutlu eden şeylerin listesini çıkar. Sonra yapmaktan korktuğun şeylerin listesini çıkar. Sonra bu listeyi hayatına uygula. Kitaplar oku. Yeni insanlar tanı. Vizyonunu genişlet.

Ben de 4 ay önce ayrılık yaşadım. 1 ayda atlattım acıyı . Çok derin bir acı biliyorum. Sakin yanlış kararlar alıp hayatına sacma sapan cibiliyetsiz insanları sokma. Kendini mutlu et
belkide birikmişlik daha önceki yıkımların toplu acısı beni bu kadar hırslı yaptı uzun zamandır sevilmemek vs .ben daha önce böyle yıkım yaşadığımı hatırlamıyorum

ve bugun 8.gğn ne ses var ne seda .hiç bir kıpırtı yok tabi ben bunca yıkıklığın ardından yüzsüzlük yapıp tabiki aramadım .

Back
X