terkedilmek

Valla bana kızmayın ama sizin başınıza gelen çoğu şey size müstehak herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor. Birde konu ile ilgisiz ama merak ediyorum ( yargılamak su bu icin değil asla ) sizin oğlunuz nerde bütün bunlar olurken?

Sevdiğin biriyle artik yabancı olmak zaten acıtır. Bu aldatililarak bitse de can yakar, hakaret duyarak bitse de , güzelce konuşulup 'sen benim icin her zaman çok kıymetli kalacaksın. Ne zaman konismak istersen bir telefon kadar yakınım. Böylesi daha iyi' denilerek bitse de , hatta terkeden sen olsan bile...
Üzücü bir şey yani genel olarak...
umarım daim olur ayriliginiz, bir anlık yalnizlikta hemen eliniz telefona gitmez

Sevdiğin biriyle artik yabancı olmak zaten acıtır. Bu aldatililarak bitse de can yakar, hakaret duyarak bitse de , güzelce konuşulup 'sen benim icin her zaman çok kıymetli kalacaksın. Ne zaman konismak istersen bir telefon kadar yakınım. Böylesi daha iyi' denilerek bitse de , hatta terkeden sen olsan bile...
Üzücü bir şey yani genel olarak...
umarım daim olur ayriliginiz, bir anlık yalnizlikta hemen eliniz telefona gitmez
Engelliyim her yerden yazma ulasma imkanim asla yok

heves çok doğru bir tanımlama oldu
sevmemiş bahaneleri de sıralamış.
işte acaba ben mi bunalttım sıktım diye kendimi sorguluyorum.
gelmeyince görmeyince telefonu açmayınca deli gibi aramışlığım vardır sitemlerim çoktur bunalttım ondan mı gitti diye üzülüyorum
Siz bunaltmasanızda gidecekmiş.Bence anlam yuklemeyın.

kendisi ziyagil soyundan mübarek, ilkilli rismidin biriyli inilmiş istimiyirmiş :işsiz:
ay haspam:lülülü:
sen kim köpek diyesim geldi ya afedersin
tepeden bakma huyu da olan biri bu sanırım
tez vakitte şükredeceksin böyle bir tipten ayrıldığına genç arkadaşım. sen de böyle tipler için hiç mi hiç gururunu ayaklar altına alıp değerli gözyaşlarını harcama

kendisi ziyagil soyundan mübarek, ilkilli rismidin biriyli inilmiş istimiyirmiş :işsiz:
ay haspam:lülülü:
sen kim köpek diyesim geldi ya afedersin
tepeden bakma huyu da olan biri bu sanırım
tez vakitte şükredeceksin böyle bir tipten ayrıldığına genç arkadaşım. sen de böyle tipler için hiç mi hiç gururunu ayaklar altına alıp değerli gözyaşlarını harcama

malesef insanın canı acıyor .(

Sevmeyen adama bahane çok...O sana aşık olsaydı alkollü halin bile ayrı bi çekici gelirdi boşversene...Bahane hep..Bunalttı demesi de bahane...Seni zamanla sevememiş hepsi bu...Sen de her karsına cıkanı sevemiyorsun...Onune bakacaksın...Kimbilir gün gelir devran döner sen yeniden birine aşık olunca o uzaktan kaçırdıklarına da bakabilir

Sevmeyen adama bahane çok...O sana aşık olsaydı alkollü halin bile ayrı bi çekici gelirdi boşversene...Bahane hep..Bunalttı demesi de bahane...Seni zamanla sevememiş hepsi bu...Sen de her karsına cıkanı sevemiyorsun...Onune bakacaksın...Kimbilir gün gelir devran döner sen yeniden birine aşık olunca o uzaktan kaçırdıklarına da bakabilir
umarım pişman olur çok temiz saf iyi niyetimle sevdim ilgi dışında hiç bir beklentim olmadı .ilgisizliğine sevgisizliğine bile sustum .sonunda bir an da böyle suclayarak aşağılayarak ayrılması inanılmaz yıkıcı

iki sevgilinin gece bir eğlence yerinde karşılaşması?? Allahım yazdıysan boz. Ok herkes özgür her yere gidebilir ama biribirinden haberi olmayan iki sevgilinin ilişkisi zaten sağlıksız. Üzme kendini bahanesi olmuş, bu olmasa başka bişi olacaktı.

umarım pişman olur çok temiz saf iyi niyetimle sevdim ilgi dışında hiç bir beklentim olmadı .ilgisizliğine sevgisizliğine bile sustum .sonunda bir an da böyle suclayarak aşağılayarak ayrılması inanılmaz yıkıcı
Aslında ilgi beklemek hata oluyor bence. Tabiki yerinde Bi istek ama bunu karşı tarafa belli edince dengeler değişiyor. Bundan çok emin oldum. Ya söyleyip bitirmek gerekiyor yada hiç söz konusu etmemek daha iyi oluyor sanırım. Muhtemelen hint kumaşı moduna girmiştir.

Bir insanın üstüne düsüp cok bunaltınca doğal olarak soğur sonrada çok sevmek yaramıyo bilmem ne oluyo bazı şeyleri akışına bırakmak lazım ne kdar itici alkol alıp yıkık yıkık görünmek

O onun karakterinden dolayı...Senle ilgili değil...Demekki 5 ayda farkedemediğin uyumsuzluklar yaşadınız...Yıkılacak bişi yok sen değerlisin hala...

iki sevgilinin gece bir eğlence yerinde karşılaşması?? Allahım yazdıysan boz. Ok herkes özgür her yere gidebilir ama biribirinden haberi olmayan iki sevgilinin ilişkisi zaten sağlıksız. Üzme kendini bahanesi olmuş, bu olmasa başka bişi olacaktı.
sözde ogun o cok bunalmıs kafa dagıtmak ıstemıs benı orda görunce cok sınırlenmıs ınsan o mekana gelirken barı sevgılısını arar sorar nerdesın der .
bılmıyorum umarım acım gecer .ve bir gun doner aynı acıyı o yasar

Bir insanın üstüne düsüp cok bunaltınca doğal olarak soğur sonrada çok sevmek yaramıyo bilmem ne oluyo bazı şeyleri akışına bırakmak lazım ne kdar itici alkol alıp yıkık yıkık görünmek
Bilakis adam gerçekten seviyor olsa, alkollü halleri sevimli bile gelirdi.
Ya da ilgi görünce şımarmaz mutlu olur daha çok ilgilenirdi.
Sevmeyene her şey batar, her şeye kulp bulur.

büyük bir ego şimdi ondan ben se şizofren peşinden düşmeyen kadın profiline düştüm
sessiz kalarak bari kırılan onurumu toparlayabilirsem

Ya orası öyle ben ortada sorun varken demek istedim bu şekilde düzeltilmezki.

Back
X