Terkedip gidenler, hayal kırıklığına uğratanlar pişman olur mu?

Bende zamaninda " keske kopek gibi pisman olsa' diyodum.
Ama varya guzelim?
DrStrange DrStrange pisman olmasin be.
Pisman olmak ne demek biliyormusun? ' ben su su hatalarimi anladim ve artik yapmiycam, bundan snra iyi birisi olmaya calisicam" demek.
Bense diyorumki hayir. Keske hic idrak edemese yaptigi hatayi. Hep boyle kendini hakli saysa. Ne yani pisman olunca onla benden " biz " olurmu artik? O yuzden birak kendini " mukemmel" sansin it.
Ve hayati boyunca " dunya benim etrafimda doner, ben hakliyim" dusuncesiyle yasasin ve ne mutlu olsun nede birini mutlu edebilsin. Yanliz ölsun gebersin!

Ornek vereyim. Benim eski sevgilim beni aldatmisti. Ve seneler sonra haber yollamis " sapsik"i ben gibi kimse sevemez, o gorucek bunu" diye.
Bu sozune ilk olarak bi " amin" dedim. Kimse senin gibi sevmesin beni lutfen. Aldatmak ne lan?
Ardindansa " sen bu kafayla cok yasamazsin be, he sen haklisin, yav he he" dedim.
Aman ne sevgi :D

Benimki de aramizin bozuk olduğu dönemde tabi bu arada birlikteyiz yine, eski sevgilisini aratmis sosyal medyadan bir ay kadar takip etmiş gizlice. Ben bunu farkedip yüzüne vurdugumda bile ilk tepkisi senin yüzünden olmuştu :D sonra saatlerce yaptığının yanlış olduğunu aldatmaktan farksız olduğunu anlattım adam zerre mahcup olmamıştı ve haksiz olduğunu düşünmüyordu

Şimdi düşünüyorum hangi akla hizmet kendimi anlatmaya calismisim bu hiyara. Sanki hayra geçti göz yumduklarim yine beni yıkarak hakaret ederek terketti gitti

Anladım :KK70:

8 aydır içimden konuşuyorum onunla, inşallah yildizim tutuyordur yüzüne de söyleyebilirim planladiklarimi :KK70:
Giden bizim vaktimiz. Bence daha fazla vakit harcamamak en mantıklısı.
Ben de meslektaşım biriyle görüşmüştüm ayyyy beni sinir etmişti. Bir hava bir hava sanırsın ki ali ağaoğlu :D
Deadline koy canım. mesela temmuza kadar ararsa ya da bir hareket olursa oluru var dersin. Baktın tık yok, salla gitsin. Vaktine yazık

Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.

Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.

Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü :KK70: (aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)
Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.

Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.

Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü :KK70: (aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)
Aynı durumu yaşıyoruz biliyor musun :( bende uzmanlığa hazırlanıyorum ne heves kaldı ne bisey üstüne bide bunlarla uğraşıyoruz umarım ilerde doğru insanları bulabilirz

olmaz öyle bir şey.

zaten birinin sana vicdan yapması ve acıması kötü bir şey bence.

bana acıdığı için benimle kalsın istemem birinin. kendini acındırtma.
Hayır bana acimasindan bahsetmiyorum ki ben ona aciyorum bu kadar bencil olduğu için

Fazla arabesk gelebilir ama beni çok manipüle ettin hangisini anlatayım şimdi. Terkederken bile adam gibi yapmadı suçlayarak bahanelerin arkasına sığınarak gitti. Pişmanlığını görmek isterim

Kizlar boş şeyler uğraşmayın.yazık gencliginize guzelliginize.adam gözden cikarmasa terk eder mi?ha dönse ne olacak romeo mu olacak sanıyorsunuz.bi kendinize gelin sonra çok da su sarkiyi söylersiniz.uzdunuz beni yilllaaaaaarrr

Hayır bana acimasindan bahsetmiyorum ki ben ona aciyorum bu kadar bencil olduğu için

Fazla arabesk gelebilir ama beni çok manipüle ettin hangisini anlatayım şimdi. Terkederken bile adam gibi yapmadı suçlayarak bahanelerin arkasına sığınarak gitti. Pişmanlığını görmek isterim

bence takıntı yapma bu kadar. bittikten sonra pişman olmuş olmamış ne fark eder ki...

Kötü ayrılmamış olmak nimet. Sahiden ayrılmaktan çok insanı ayrılırken yapılanlar yaraliyormuş.

Ya adamı tanımıyorum direk atıp tutamam hakkinda ama hangi sorun sevdiğinden vazgeçmeyi gerektirir? Biraz dengesizlik etmis.

Hadi diyelim aştı ailesiyle olan durumuu.. Geldi sizi ikna etti bir şekilde evlendiniz.. Bir zaman sonra yine böyle bir sorun çıktı o zaman ne yapacak? Ailemle sorunlarım var bir süre görüşmeyelim derse kabul edecek misiniz? Bakın sevgi aşk bu değil.. İyi gün kötü gün birlikte yaşanır.. İnsan böyle bir durumda sadece sevdiğinin yanında huzur bulur.. Ağlayacaksa ona ağlar.. Erkek kadın fark etmez.. Siz çok seviyorsunuz onu anladım.. Ama sevgilinizin sevgi ve aşk anlayışı çok derin değil.. Neden beklediğinizi bile bilmiyorsunuz? Ailevi sorunn... İlişkiye bunun için ara verilmez..aslında ilişkiye ara verilmez...
problemin ne olduğunu bilmiyorum bilsem belki herşey daha kolay olurdu. seviyoruz ama ben neden olamadığımızı bilmiyorum. belki öğrendiğimde ben ayrılacaktım tamamen muamma bir problemi var. ve ben bıraktım artık çözmeye çalışmıyorum hayattan ne istediysem olmadı zaten

Back
X