- 27 Ocak 2017
- 347
- 178
- 18
Aman ne sevgiBende zamaninda " keske kopek gibi pisman olsa' diyodum.
Ama varya guzelim?
DrStrange pisman olmasin be.
Pisman olmak ne demek biliyormusun? ' ben su su hatalarimi anladim ve artik yapmiycam, bundan snra iyi birisi olmaya calisicam" demek.
Bense diyorumki hayir. Keske hic idrak edemese yaptigi hatayi. Hep boyle kendini hakli saysa. Ne yani pisman olunca onla benden " biz " olurmu artik? O yuzden birak kendini " mukemmel" sansin it.
Ve hayati boyunca " dunya benim etrafimda doner, ben hakliyim" dusuncesiyle yasasin ve ne mutlu olsun nede birini mutlu edebilsin. Yanliz ölsun gebersin!
Ornek vereyim. Benim eski sevgilim beni aldatmisti. Ve seneler sonra haber yollamis " sapsik"i ben gibi kimse sevemez, o gorucek bunu" diye.
Bu sozune ilk olarak bi " amin" dedim. Kimse senin gibi sevmesin beni lutfen. Aldatmak ne lan?
Ardindansa " sen bu kafayla cok yasamazsin be, he sen haklisin, yav he he" dedim.

Benimki de aramizin bozuk olduğu dönemde tabi bu arada birlikteyiz yine, eski sevgilisini aratmis sosyal medyadan bir ay kadar takip etmiş gizlice. Ben bunu farkedip yüzüne vurdugumda bile ilk tepkisi senin yüzünden olmuştu

Şimdi düşünüyorum hangi akla hizmet kendimi anlatmaya calismisim bu hiyara. Sanki hayra geçti göz yumduklarim yine beni yıkarak hakaret ederek terketti gitti