Terkedip gidenler, hayal kırıklığına uğratanlar pişman olur mu?

Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.

Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.

Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü :KK70: (aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)
Dönmez bence
Onların vicdanları yok ki
Neyin pişmanlığı

Ben gidenlerdenim.hic birinde geriye donmeyi birak geride ne vardi aklima bile gelmedi.istesem mutlu olsam cok seviyor olsam zaten gitmezdim.hayatima yoluma keyfime bakmak varken ayni kitabi niye iki defa okuyayim
Bende giden olmuştum zamanında. Ama olmayacağını anlatarak bunu anladığım halde boşa umut vermeyerek. Ve kirmayarak dokmeyerek vicdan rahatlatmak için yerden yere vurmayarak.

Bu başka bişey arkadaş ya. Arkada boyle yaralı bırakıyor ışte adamı.

Dönmeye dönüyor da senin için bir anlamı olmuyor tatlım. :cool: Ben şahsen yaşadım. Benim iki sene hayatımı mahveden adama ayrıldığımız zaman "senden nefret bile etmiycem sana ait aklımda içimde hiç birşey kalmayacak. Hakkım da sana haram zıkkım olsun" demiştim. Oldu :KK50: ben evlendim çok mutluyum o da anlatıldığı kadarıyla 100 kilo olmuş ailesi arkadaşları kız arıyorlarmış evlensin diye :KK48: tek başına uzak bir yerde yaşıyor çok mutsuz. Ve hala sosyal medyadan beni takip ediyor gizli gizli :cool: bir kere yanlışlıkla arkadaşlık isteği göndermiş gece üçte. Sabah kalktım silmişti :süslü:
Bırak gitsin herkes hakettiğini yaşıyor. Eğer seni gerçekten üzüyorsa ve haksızsa sonunda herkes layığını bulur.
Sevindim valla :D
O mu terketmişti seni?

Kendini sürekli haklı gören ve aşırı gurur yapan tiplerin bir mucize olmadıkça bıraktıkları kişiye prim vereceğini düşünemiyorum artık. Pişman olsa bile pişmanmış gibi görünmezler sırf karşı tarafa oh çektirmemek için.
Bir de bir tanıdığım vardı aynı anda ikiden fazla kızla görüşen, içlerinden birine fena tutuldu ve onla ilişkisini herkese ilan etti. Şimdi bu erkek, hangi kız için pişman olacak? Hepsi için ayrı ayrı mı pişman olacak? Malesef günümüzde artık karakteri düzgün erkek sayısı az.
Böyle kırarak, dökerek giden tipler pişman olup, vicdan yapacak eğilimde olmuyorlar. Kimse için kendilerini üzmek istemiyorlar, buna izin vermiyorlar. Anlık mutluluklar, kişisel zevkler vs. sayesinde hiç düşünmüyorlar da.
Ha bir gün Allah'tan bir mucize gelir aydınlanma yaşarlar bilemem. Ya da yalnız kalırlar, şu kız da iyiydi aslında falan derler dönerler belki. Ama seçenekleri çok, eleyip, yas tutmadan yeni denizlere yelken açma eğilimindeler. Geçmişe takılmıyorlar pek. Bir kuyruk acısı yoksa.
Yorumun
Muhteşem

Evet ben yazayım hemen
Mantıklı bir açıklama söylemeksizim iç sıkıntı, ne istediğini bulamama vs. Aptalca bahanelerle eski eşim ayrılmak istediğini söyledi. Önce şok yaşadım, kısa bir süre gururlu dururak ilerde pişman olmayacağına emin olsun diye kendimce çabaladım. Bir çözüm bulamayınca gittim dava açtım boşandık. O kadar kararlıydı ki, ne aklım ne kalbim kabullenemese de birdaha olmama ihtimalini düşünüp kendi hayatımı kurdum. Çok şükür mutluyum.içimde bir yerlere gömdüm, kabullendim..derken yaklaşık 6 ay sonra her yerden engelli olduğu halde başka bi numaradan ulaştı görüşmek istediğini söyledi. Pişman olduğunu son zamanlarda çok fazla özlediğini söyledi. Ne oldu da şimdi anladın dedim bilmiyorum ama marketten peynir alırken bile aklıma geliyorsun yapamıyorum vs. Şeyler söyledi hala arada başka numaralardan özlediğini yazıyor.
Valla o kararlı o emin adam geri döndüyse bence herkesin bir gün geri dönebilme ihtimali var. Ama sen bekleme hayatına devam et, unut, kabullen, mutlu olmaya çalış.
Bana şahsi fikrimi sorarsan da keşke dönmeseydi. Tek kelime yazmasaydı. Verdiği kararın arkasında dursaydı,çünkü ben kısa süreli de olsa ne yani biz nie ayrıldık şimdi noldu da bunları yaşadık diye boşu boşuna sorgulamalara yaptım Gereksiz..giden gitsin bence dönmesin. Vardır bir hayır deyip kabullenmek lazım. Bu cümleyi ayrılıktan yaklaşık 3ay sonra kurmaya başladım.
Sevgiler..
Gucunuze hayran kaldım.

bence dönmez.

eğer bi kere koptuysa olmaz. kopmadan geri başlanırsa düzeliyor her şey de. hani ayrılık lafı geçse de görüşülüp konuşulup sorunlar çözülüp devam ederse güzel devam edebiliyor.

ama uzun süre olunca olmaz bence.

benim de 9 senelik ilişkim bitti 1 aydır ayrıyız bundan sonra dönmesini beklemiyorum. pişman olacağını tahmin edebiliyorum çünkü bensiz hayatın daha iyi olacağı sanrısını yaşadıkça fark edecek ancak, ama o süreçte beni yalnız bıraktığı için ben sevsem de onu affetmem. çünkü unutamam bu kadar kırgınlığı.

o yüzden odaklanmak en iyi çözüm. bak sen de tus falan uğraşıyorsun bu biraz da tus psikolojisi. gel bana tus badi ol diyorum anlamıyorsun :p ikimiz de kazanalım sonra birlikte yeni adamları ararız ayol ne olacak :p
Ben yolumu kaybettim girlboss :D

Zerre kadar hevesin var mi Tus a diye sorsana :/

Döndü 3 yıl sonra..
3 yıl önce bi gülse dünyaları vereceğim adam o zaman gözümde artık bir hiçti..
Bana yaşattığı şeyleri kısmen yaşadı...
Beni anlamsızca bıraktı gece gündüz sebep aradım ağlayıp durdum psikolojim bozulmuştu..
Döndü yeniden konuşmak için falan.. hiç bir şey hissetmiyordum yinede bi iki konuştum ...
Ben onu bıraktım bu kez.. içim soğudu..
Asla da pişman değilim..
Iste hayalimdeki. Biz tükettik herşeyi farkındayım. Ama içimde hala savaşıyorum onunla.

Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.

Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.

Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü :KK70: (aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)

Universitedeki erkek arkadasimi tabiri caizse "bozuk para gibi harcadim" :KK70: (arkadaslarim bu yorumu yapmislardi bana. Cok seviyordu, ondan sonra butun erkeklerde onun bakislarini aradim askla bakardi. Goremedikce pisman oldum, tekrar hal hatir sorma seklinde irtibat kurdum. "It gibi" degildim tabi :)
Bu sefer o bana yuz vermedi fazla aklinca surundurmek istedi, bi aradi bi ortadan kayboldu falan. Sogudum ve benim pismanligim gecti cok da saapmadim yani :KK70:

Evet. İki yıl boyunca aslında beni hiç sevmediğini ondan ayrılmam için bana hep kötü davrandığını söyleyerek ayrıldı hemde. Şimdi köpek gibi seviyor olsa gerek. :cool:
Herkes yaşattığını yaşasın, amin :D

Çok güzel olmuş, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum zamanında. 8 ay geçti halden hale girdim nihayet delirdim galiba :D

işte tamda bundan korktuğum için dönmesinden vazgeçtim ben. 2 hafta olacak ayrılalı. işin kötüsü bizim bir sebebimiz bile yok ayrılıkta. çok seviyoruz onun depresyona girmesiyle de sebepsiz yere bitti. yürütemiyorum şimdi olmaz yapamıyorum ileride belki olur dedi. ileri dediği de 2 ay sonra geldiğinde. ama kimse bunun garantisini veremez. çok yalvardım ama istemedi. bende artık çekildim. beni yalnız bıraktı, benden söz aldı bekle dedi kendi bıraktı. yüreğim kırgın, ciğerim bile. bekleme dönmesini. dönse bile hiçbir sebep senden vazgeçebildiği gerçeğini değiştirmez. dönse bile o yaşadığın şey tekrar gider mi korkusundan öteye gidemez.

Kendini sürekli haklı gören tip vardır. Eğer ondansa geri döndü mü dönmedi mi onu bile anlayamazsın...Aslında dönerler de bunu dile asla getirmezler sinsi sinsi yine dalarlar hayatınıza...

işte tamda bundan korktuğum için dönmesinden vazgeçtim ben. 2 hafta olacak ayrılalı. işin kötüsü bizim bir sebebimiz bile yok ayrılıkta. çok seviyoruz onun depresyona girmesiyle de sebepsiz yere bitti. yürütemiyorum şimdi olmaz yapamıyorum ileride belki olur dedi. ileri dediği de 2 ay sonra geldiğinde. ama kimse bunun garantisini veremez. çok yalvardım ama istemedi. bende artık çekildim. beni yalnız bıraktı, benden söz aldı bekle dedi kendi bıraktı. yüreğim kırgın, ciğerim bile. bekleme dönmesini. dönse bile hiçbir sebep senden vazgeçebildiği gerçeğini değiştirmez. dönse bile o yaşadığın şey tekrar gider mi korkusundan öteye gidemez.

Depresyona girdim demeleri ...Türkçesi: ben bi hatundan baya bi hoşlandım onu denicem ama sen bekle olmazsa sana dönerim, sen cepte kal...Veya ondan sıkıldıkça ara ara seni yoklarım...Sen öyle hep umut içinde kal...

Herkes yaşattığını yaşasın, amin :KK70:

Çok güzel olmuş, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum zamanında. 8 ay geçti halden hale girdim nihayet delirdim galiba :KK70:
Çok garip ama uğruna halden hale girip delirdiğin adam bir süre sonra senin için hiçbirşey ifade etmeyecek.

Depresyona girdim demeleri ...Türkçesi: ben bi hatundan baya bi hoşlandım onu denicem ama sen bekle olmazsa sana dönerim, sen cepte kal...
hayır inanın öyle birşey değil. başkası durumu yok. ailesel çözemediği problemleri var. bizimde ilişkimizde tartışmalara neden oldu. iyice bunaldı ve tükendi sanırım. tek yaptığı şey uyumak ve yalnz kalmak. telefona bile bakmıyor. çok sevip acı çektiğini de görebiliyorum. o düzelirde bizden birşey olur mu bilmiyorum

işte tamda bundan korktuğum için dönmesinden vazgeçtim ben. 2 hafta
Kendini sürekli haklı gören tip vardır. Eğer ondansa geri döndü mü dönmedi mi onu bile anlayamazsın...Aslında dönerler de bunu dile asla getirmezler sinsi sinsi yine dalarlar hayatınıza...
O benim hayatımda kalmak için hicbir zaman ekstra çaba harcamadi ve çok da istemedi bence. Kendini sevdirdi, bağladı kendine. Sonra gözü hep kapidaydi en ufak fikir ayriliginda ayrılığa getirirdi meseleyi.

hayır inanın öyle birşey değil. başkası durumu yok. ailesel çözemediği problemleri var. bizimde ilişkimizde tartışmalara neden oldu. iyice bunaldı ve tükendi sanırım. tek yaptığı şey uyumak ve yalnz kalmak. telefona bile bakmıyor. çok sevip acı çektiğini de görebiliyorum. o düzelirde bizden birşey olur mu bilmiyorum
Çok yakın bir arkadaşım aynısını yaşadı. Üstelik hiç açıklama yapmadan gitti. Bir sene sonra geri geldi problemlerimi çözdüm diyerek. Çok zor oldu ama kendini affettirdi yazın düğünleri var :KK51: sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Zaman ne gösterir bilinmez.

Allahım ne büyük dertlilermiş bunlar...Biz sevdiğimiz için herseyi solda sıfır bırakırız biz kadınlar, bunların da çözemediği ailesel problemleri vs vs...Nedir yani Trump'ın oğlu musun Amerika sana mı kalacak ta şu an ilişkiyi.yürütemiosun, Arab Emiri'nin zengin küçük oğlu musun da fakir kızı mı alamıyorsun..Noluo ailen dünyayı mı kurtarıyor o derece büyük çöZülemeyen problemleri var bunların...Hayallahım yaa..

At gibi giden it gibi dönüyor da geride kalan onu nasıl karşılıyor önemli olan bu...

Back
X