Terkedip gidenler, hayal kırıklığına uğratanlar pişman olur mu?

Çok yakın bir arkadaşım aynısını yaşadı. Üstelik hiç açıklama yapmadan gitti. Bir sene sonra geri geldi problemlerimi çözdüm diyerek. Çok zor oldu ama kendini affettirdi yazın düğünleri var :KK51: sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Zaman ne gösterir bilinmez.
Bunun o kadar sürmez çözmesi bir aya çözmüş olur zaten sonraki ay gelecek ama ben bu kırgınlığı atabilir miyim bilmiyorum. çokta aşığım deli gibi

Allahım ne büyük dertlilermiş bunlar...Biz sevdiğimiz için herseyi solda sıfır bırakırız biz kadınlar, bunların da çözemediği ailesel problemleri vs vs...Nedir yani Trump'ın oğlu musun Amerika sana mı kalacak ta şu an ilişkiyi.yürütemiosun, Arab Emiri'nin zengin küçük oğlu musun da fakir kızı mı alamıyorsun..Noluo ailen dünyayı mı kurtarıyor o derece büyük çöZülemeyen problemleri var bunların...Hayallahım yaa..
kızın konusunuda dağıttım ama ailesel problemi her ne ise onu atlatamadan huzur bulamıyormus bana anlatmıyor ve tahminimce büyük birşey. o kadar güçlü bir adam ki bu hale geldiyse cidden yürütemediğini düşündüğü içindir. işin kötüsü kendi depresyonda olduğunun farkında değil. banada ümit verip bekle diyemiyor. arada aşkta var. kaldım böyle şey gibi.

Bunun o kadar sürmez çözmesi bir aya çözmüş olur zaten sonraki ay gelecek ama ben bu kırgınlığı atabilir miyim bilmiyorum. çokta aşığım deli gibi
Kolay olmayacak sizin için. Ama kolay bile olsa onu zorlayın. Güveninizin ne kadar kırıldığını ve bir daha olursa telafisinin olmayacağını iyice anlasın.

Kolay olmayacak sizin için. Ama kolay bile olsa onu zorlayın. Güveninizin ne kadar kırıldığını ve bir daha olursa telafisinin olmayacağını iyice anlasın.
tesellim kötü ayrılmamıs olmak. ayrılırken bile sevgiyi kaybetmemek. ihanet yalan vs olmaması. bu süreçte destek olmak istedim kabul etmedi geldiğimde nolur bilmiyorum şimdi yapamıyorum diyor. bekleyip hayatımı kaçırmakta istemiyorum eğer o umuda tutunursam kendimi çok yorarım biliyorum sevgi kısmıda çok ağır. çaresizlik ne kötüymş

tesellim kötü ayrılmamıs olmak. ayrılırken bile sevgiyi kaybetmemek. ihanet yalan vs olmaması. bu süreçte destek olmak istedim kabul etmedi geldiğimde nolur bilmiyorum şimdi yapamıyorum diyor. bekleyip hayatımı kaçırmakta istemiyorum eğer o umuda tutunursam kendimi çok yorarım biliyorum sevgi kısmıda çok ağır. çaresizlik ne kötüymş
Beklemeyin. Beklemek yorar. O gittiği halde bir garanti veremiyor size. Hayatınıza devam edin. Olduğu kadar.

Kötü ayrılmamış olmak nimet. Sahiden ayrılmaktan çok insanı ayrılırken yapılanlar yaraliyormuş.

Ya adamı tanımıyorum direk atıp tutamam hakkinda ama hangi sorun sevdiğinden vazgeçmeyi gerektirir? Biraz dengesizlik etmis.

Beni en yakın arkadaşım diye tanıştırdığı kızla aldatan (bastım) şahıs "it" gibi döndü, evet. Döndükten sonra isteyip istememek size kalmış, ben istemedim. Ama bir süre oyaladım maksat süründürmekti. Peşimi bırakması için çok uğraştım sonradan ancak pişman da değilim buna.

Hadi diyelim aştı ailesiyle olan durumuu.. Geldi sizi ikna etti bir şekilde evlendiniz.. Bir zaman sonra yine böyle bir sorun çıktı o zaman ne yapacak? Ailemle sorunlarım var bir süre görüşmeyelim derse kabul edecek misiniz? Bakın sevgi aşk bu değil.. İyi gün kötü gün birlikte yaşanır.. İnsan böyle bir durumda sadece sevdiğinin yanında huzur bulur.. Ağlayacaksa ona ağlar.. Erkek kadın fark etmez.. Siz çok seviyorsunuz onu anladım.. Ama sevgilinizin sevgi ve aşk anlayışı çok derin değil.. Neden beklediğinizi bile bilmiyorsunuz? Ailevi sorunn... İlişkiye bunun için ara verilmez..aslında ilişkiye ara verilmez...

Eğer ayrılıp bittiyse tekrardan eskisi gibi olacağına inanmıyorum.
Aynı hatayı yapmayacağını nerden bileblirim ki?

Beni en yakın arkadaşım diye tanıştırdığı kızla aldatan (bastım) şahıs "it" gibi döndü, evet. Döndükten sonra isteyip istememek size kalmış, ben istemedim. Ama bir süre oyaladım maksat süründürmekti. Peşimi bırakması için çok uğraştım sonradan ancak pişman da değilim buna.
Yüzsüz herif ya

Beni de aldattı sayılır. Iliskimiz devam ederken eski görüştüğü kızı faceden arattiriyordu. Net geçmişinde tesadüfen görmüştüm neredeyse bir ay boyunca kızı aratmis incelemiş. Yüzüne vurdugumda da senin yüzünden yaptım, sen beni anlamadigin için diye gevelemisti. Ha öyle mahcup pişman falan değildi diyorum ya burnu düşse almazdı yerden bu durumda bile hata yaptığını bin dereden su getirip kabul ettirmistim. Bende az salak değildim

Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.

Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.

Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü :KK70: (aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)
At gibi giden it gibi dönmedi bana ama saçma bie sebepten iletişim kurmaya çalışan oldu.
Bu olay tamamen enerjiyle alakalı diye düşünüyorum. Çünlü kafamda bitirdigim adam beni aradı sordu, ama benim kafamda bitiremedigim adam ardına bakmadan gitti:)
4S kuralı bence:)
Ama yaptığını yadırgamadım. Ben de hayali bir şekilde konustugumu hayal ederim. Kafamda planlar kurarım, ararsa söyle derim böyle derim diye.
Yıldızımın tuttugu insanlarda o planlarımı an be an gerçek hayatta da yaşadım. Ama at gibi gidenlerde hiçbir şey olmadı.
Sevdigin insanın sesini unutmak ne kötü bilir misin İsmail abi? Der ve depresyonuma girerim:)

At gibi giden it gibi dönmedi bana ama saçma bie sebepten iletişim kurmaya çalışan oldu.
Bu olay tamamen enerjiyle alakalı diye düşünüyorum. Çünlü kafamda bitirdigim adam beni aradı sordu, ama benim kafamda bitiremedigim adam ardına bakmadan gitti:)
4S kuralı bence:)
Ama yaptığını yadırgamadım. Ben de hayali bir şekilde konustugumu hayal ederim. Kafamda planlar kurarım, ararsa söyle derim böyle derim diye.
Yıldızımın tuttugu insanlarda o planlarımı an be an gerçek hayatta da yaşadım. Ama at gibi gidenlerde hiçbir şey olmadı.
Sevdigin insanın sesini unutmak ne kötü bilir misin İsmail abi? Der ve depresyonuma girerim:)
Ben tamamen bitirince aramasa da olur zaten :D
At gibi giden dönmedi yildizimin tuttuğu döndü demissin, yıldızının tuttuğu beklemedigin mi oluyor yani :D

Ben tamamen bitirince aramasa da olur zaten :KK70:
At gibi giden dönmedi yildizimin tuttuğu döndü demissin, yıldızının tuttuğu beklemedigin mi oluyor yani :KK70:
Yo hayır yanlış anlamışsınız:)
Şimdi benim kafamda bitirdigim adamlardan dönen oldu evet ama ben bişe hissemiyordum bi anlamı kalmadı gelmesinin. Ama aklımda kalan, hislerimin oldugu insan dönmedi.
Yıldız tutması olayı da söyle, demişsiniz ya hayaller kuruyorum konusuyorum onunla diye. Ben de hayal kurardım, sunu kpnusurum söyle bir yere gideriz falan diye. Yıldızımın tuttugu insanlarla o hayellerim gerçekleşti. Ama yıldız tutmuyorsa, planladıgım hiç bir şey olmadı.
Anlatabildim umarım :)

Yo hayır yanlış anlamışsınız:)
Şimdi benim kafamda bitirdigim adamlardan dönen oldu evet ama ben bişe hissemiyordum bi anlamı kalmadı gelmesinin. Ama aklımda kalan, hislerimin oldugu insan dönmedi.
Yıldız tutması olayı da söyle, demişsiniz ya hayaller kuruyorum konusuyorum onunla diye. Ben de hayal kurardım, sunu kpnusurum söyle bir yere gideriz falan diye. Yıldızımın tuttugu insanlarla o hayellerim gerçekleşti. Ama yıldız tutmuyorsa, planladıgım hiç bir şey olmadı.
Anlatabildim umarım :)
Anladım :D

8 aydır içimden konuşuyorum onunla, inşallah yildizim tutuyordur yüzüne de söyleyebilirim planladiklarimi :D

bu şahıs da doktor mu?

erkek doktor kafası mantıksaldır. onu böyle bekleyek döndüremezsin söyliim de.

illa döndürmekse derdin onun işine yarayacak meziyetlerin olmalı kariyer açısından güzellik açısından ve sosyal bağlantıların olmalı hocalar bazında falan

Bende zamaninda " keske kopek gibi pisman olsa' diyodum.
Ama varya guzelim?
DrStrange DrStrange pisman olmasin be.
Pisman olmak ne demek biliyormusun? ' ben su su hatalarimi anladim ve artik yapmiycam, bundan snra iyi birisi olmaya calisicam" demek.
Bense diyorumki hayir. Keske hic idrak edemese yaptigi hatayi. Hep boyle kendini hakli saysa. Ne yani pisman olunca onla benden " biz " olurmu artik? O yuzden birak kendini " mukemmel" sansin it.
Ve hayati boyunca " dunya benim etrafimda doner, ben hakliyim" dusuncesiyle yasasin ve ne mutlu olsun nede birini mutlu edebilsin. Yanliz ölsun gebersin!

Ornek vereyim. Benim eski sevgilim beni aldatmisti. Ve seneler sonra haber yollamis " sapsik"i ben gibi kimse sevemez, o gorucek bunu" diye.
Bu sozune ilk olarak bi " amin" dedim. Kimse senin gibi sevmesin beni lutfen. Aldatmak ne lan?
Ardindansa " sen bu kafayla cok yasamazsin be, he sen haklisin, yav he he" dedim.

Bu soruyu sorduğum için kendime gülüyorum ama merak ediyorum. Yada kendime bile itiraf edemesem de içten içe pişman olmasını istiyorum. Büyük konuştuklarını yutsun istiyor bir yanım.

Ya ben delirdim galiba. Durup durup onunla içimden konuşmalar yapıyorum. Madem soysuz gönlün bende yogudu niye doğru yoldan sasirdin beniii diyorum ona. Edebi laflar ediyorum, beni manipüle edemiyor bastiramiyor çünkü bu benim hayalim. Hiç yapamadığım birşeyi yapıyorum ben haklı çıkıyorum ve özür diliyor af diliyor pişmanım diyor.

Siz söyleyin, yargılamadan. Sadece böyle hikayeler duymaya ihtiyacım var. Hicbir anlami olmasa da. Duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mi? At gibi giden it gibi döndü mü :KK70: (aşırı mantıklı düşünen bir zatı muhteremdi bu şahıs)
Dönse ne, dönmese ne? Neyi değiştirir ki.

bu şahıs da doktor mu?

erkek doktor kafası mantıksaldır. onu böyle bekleyek döndüremezsin söyliim de.

illa döndürmekse derdin onun işine yarayacak meziyetlerin olmalı kariyer açısından güzellik açısından ve sosyal bağlantıların olmalı hocalar bazında falan
Aynen doktor

Hay onun o mantığına. Ben yaptıklarına pişman olsun vicdani duysun istiyorum.

Back
X