Terkediyorum , yeter artık

BURCUMS

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
143
0
296
İzmir
4 yıldır emek verdim ne yaptıysam olmadı olmadı ... Hep kötü olan aşalanan hakaret gören ben oldum yeter artık şu dakika itibariyle facebooktan telefonumdan ona ait herşeyi sildim eve gittiğimde de ona ait ne varsa çöpe atacağım buraya kadar cipralex i artık o kullansın . Lütfen beni yalnız bırakmayın kızlar :50:

sakin ol canım..
ilaç kullanacak hale getirecek ne yaptı sana...
hem madem bu kadar zarar veriyo en mantıklısı ayrılmak...
sevgilisiniz sanırım

bence mantıklı düşün şu an çok sinirlisin iyi yönlerini düşünmeye çalış dile kolay 4 yıllık bi ilişki kolay kolay silinemez...

Zaten 4 yıl sürmesinin tek sebebi iyi yönlerini düşünmemdi ama olmuyor dün geceki mesajı yıktı geçti beni şehirdışında birhaftadır seni özledim yazdım , ben seni özlemedim yazdı bende hiç cevap vermedim öyle yazınca sinirlendim yattım bu saat oldu ne aradı ne sordu bende yeter artık diye bu kararı aldım

Zaten 4 yıl sürmesinin tek sebebi iyi yönlerini düşünmemdi ama olmuyor dün geceki mesajı yıktı geçti beni şehirdışında birhaftadır seni özledim yazdım , ben seni özlemedim yazdı bende hiç cevap vermedim öyle yazınca sinirlendim yattım bu saat oldu ne aradı ne sordu bende yeter artık diye bu kararı aldım

kaba sey :19: oyle yazılırmı hic simdi tutusur ayrılınca kıymete binersin

yanındayım canım, bi insanın iyi yönlerini düşünmek sadece gözlerini kapatmaktır hakikatler hep orda, flörtlerdeki en buyuk hata değil mi zaten görmezden gelmek sonra evlenince boşanıyolar neden? çünkü artık kaybetme korkusu yok ve o insanın her yonuyle kaarşılaşıyosun. sadece kendini ve nasıl mutlu olacagını düşün canım bi ömür oyle geçmezdi emin ol

....sin gitsin o zaman eğer özlemediyse... :10: iyi yapmışsın canım, ilaç kullanacak kadar sağlığını etkiliyosa çok iyi yapmışsın...

canım merhaba
öncelikle en dogrusunu yaptıgını söylemek istiyorum. hikayeni bilmiyorum, yaşadığın problemleri, sevgilinle nasıl bir iletişimin oldugununa da bilmiyorum. Ama kendi tecrübelerime dayanarak az buçuk bir şeyleri tahmin ediyorum. Şu ana kadar tam 4 yıl sabretmişsin iyi yönlerini düşünerek öncelikle bu kadar sabırlı ve özverili oldugun için kendine teşekkür etmelisin. Ayrılıklarda hep savundugum bir şey vardır. Hiçbir zaman tek tarafta hata yoktur. İki tarafta da hata vardır. Kimse sütten çıkmı ak kaşık değil sonucta. Önemli olan o hatalara gösterdiğimiz tavırdır. Şu saatten sonra karşı tarafa göstereceğin tolerans kendi onurunu zedelemek olur. Çünkü sen şu zamana kadar yapabılecegın her seyı yaptın bir insan için. Eminim affettiğin, sineye çektiğin, görmemezlikten geldiğin, alttan aldıgın bir çok an olmuştur. Bu karşı tarafta oldu mu bilemem belki onun da olmuştur ama neticeye bakmak gerekir değil mi? Biraz da tecrübe olarak bakmak lazım bu tarz ilişkilere. Acılar, problemler bizi olgunlaştırıyor. Erkek arkadaşının da eminim "iyi ya da kötü" mutlaka sana kattığı şeyler olmuştur. Artık yapman gereken ona yol vermen ki yapmışsın zaten. Kendi değerin için sakın ama sakın yoldan vazgecme. Çünkü sen de cok iyi biliyorsun ki 4 senede çözülemeyen prolemler, değişmeyen huylar, kişilikler bundan sonra da değişmez. Kendine unutmak için süre tanı. Onunla birlikteyken yaşadıgın acı mı daha fazla yoksa ayrılık acısı mı? Aşk tabiiki önemli ama senin sağlığında önemli yazık bak ılaç kullanıyormuşsun. Huzur her şeyden önemlidir. Evet belki hayatında o olmayacak ama huzurun olacak kavga gürültü olmayacak bunlar o kadar değerli şeyler ki! Herkesin gidecegi bir yol mutlu olacagı şeyler insanlar vs vardır. İnan bana vardır! ama o insanda değil senin mutlulugun. Kafanda o insanı ve sevgini abartma bence. Belki sıradan bir insandan bile daha sıradandır o insan. Onu yücelten kalbinin en güzel köşesine koyan sensin. Bunu yapma. Kendine değer ver. Sevgiler

Son düzenleme:
Merhaba klbk35 yazin için ve değerli vaktini bana destek olmak için harcadığın için binlerce teşekkürler yazını enaz 10 kez okudum ve çok etkilendim umarım seninde kalbin benim gibi yaralı değildir direk aklıma gelen buydu çünkü , dediklerini harfi harfine uygulayacagimi emin olabilirsin gercekten çok teşekkürler iyi varsın diyorum cumleleride toparlayamiyorum kusura bakma

Canım eski konularımı ve yazdıklarımı görürsen seninle aynı durumda olduğumu görürsün. Benimde 4-5 yıllık ilişkim var yaklaşık 8 aydır da sözlüyüz. Nisan da nişan yapmayı haziranda evlenmeyi düşünüyorduk. Ama bana o kadar kötü davrandı ki anlatamam. Küfürler,tehditler, seni benden sonra it köpek almaz demeler.
Hala seviyorum ama ayrılmak en mantıklısı dedim ve bitti.
Hayatımız önemli unutma SEN önemlisin.

Merhaba yaren konu başlıklarını verirsen daha kolay bulurum diye düşünüyorum . şu kadarını söyleyeyim bugün kuş gibi uyandım umarım ileri zamanlar canım çok fazla acımaz biran önce herşeyi geride bırakırım aslında bu konuda yalnız olmadığımı biliyordum biz bayanlar veriyoruz bu tavizlere ne diyelim allah versin hakettiklerini

canım ismimin üstüne tıkladığında görürsün açtığım konuları. Yalnız değilsin canım. Kendini yalnız hissetme ben yanındayım :D
benimde çok yeni ister istemez üzülüyorsun ama ileride yaşayabileceğin sorunları düşününce biraz daha rahatlıyorsun.

canım ismimin üstüne tıkladığında görürsün açtığım konuları. Yalnız değilsin canım. Kendini yalnız hissetme ben yanındayım :d
benimde çok yeni ister istemez üzülüyorsun ama ileride yaşayabileceğin sorunları düşününce biraz daha rahatlıyorsun.

buldum buldum konunu hepsini okudum inanamadım seninde yaşadıklarına boşver sende bıraktın mı berabermiyiz

ilaç kullanacak kadar kötü etkilendiysen mutlu olamazsın zaten.bu bahsettiğin ilacı bende kullandım zamanında.dr değilim ama bu ilacı bana gerçekten kötü olduğumda dr vermişti.başka bir tane daha vermişti.

buldum buldum konunu hepsini okudum inanamadım seninde yaşadıklarına boşver sende bıraktın mı berabermiyiz

Evet canım beraberiz bende bıraktım :D İnanılamıyor tabi hele ki herkesin gıptayla baktığı bir ilişkide. Yazık insanın içi acıyor ama yapacak bir şey yok.
Gelecek daha güzel günler bekliyor bizi.

adama bak ben özlemedim diyebiliyor :47: canım benim sen bu adamı çok şımartmışsın tepene çıkarmışsın. o yüzden böyle diyebiliyor. kaybetme korkusu yok. gidecek korkusu yok. sen 4 senede kimbilir nelerine katlandın nelerini alttan aldın.. bence onun aklının başına gelmesi için şuanda en doğru şeyi yapmışsın. ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım. şimdi senin onu sildiğini görünce tutuşucak bi tarafları. bugün yarın değilse de öbürgün mutlaka arayacak. benim fikrim bir müddet cevap verme iyice çıldırsın. kaybetme korkusunu hissetsin bi bakalım . ama bu saatten sonra sakın sen arama. ama sakın arama tatlım. yoksa benden vazgeçemiyor düşüncesini iyice benimseyecek ve daha da kötü davranma cesaretini bulacak :47:

adama bak ben özlemedim diyebiliyor :47: Canım benim sen bu adamı çok şımartmışsın tepene çıkarmışsın. O yüzden böyle diyebiliyor. Kaybetme korkusu yok. Gidecek korkusu yok. Sen 4 senede kimbilir nelerine katlandın nelerini alttan aldın.. Bence onun aklının başına gelmesi için şuanda en doğru şeyi yapmışsın. Ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım. şimdi senin onu sildiğini görünce tutuşucak bi tarafları. Bugün yarın değilse de öbürgün mutlaka arayacak. Benim fikrim bir müddet cevap verme iyice çıldırsın. Kaybetme korkusunu hissetsin bi bakalım . Ama bu saatten sonra sakın sen arama. Ama sakın arama tatlım. Yoksa benden vazgeçemiyor düşüncesini iyice benimseyecek ve daha da kötü davranma cesaretini bulacak :47:

aramayacağım aramayacağım açmayacağımmmmmmmmm kudursun hatta ölsün kahrından

seni özlememesi, aramaması umursamadığını gösterir.
umursanmadığın yerde olmamakla en iyisini yapmışsın.
kaybettikten sonra anlar değerini ama iş işten geçer. :36:

Back
X