Terlikle annesine giden kocam...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşim ne yazık ki bir ayakkabıyı giyip eskitmeden bir diğerini almayan bir insan.Hatta üç senedir evliyim kendisine hep ben aldım internetten sipariş ettim falan adamın ayakkabı almak tiki gibi birşey sanki.Almıyor kesinlikle.Bugün ayakkabısı tamamen yırtılmış çorabı pislenmiş çıplak ayak bulduğu önü kapalı mavi bir terlikle hastaneye hasta ziyaretine gitmiş onu geçtim oradan çıkıp annesigile gitmiş çorap istemiş annesi onu uğurlarken terlik giydiğini görmüş.Gerçekten şoktayım annesi herşeyi sorgulayan bir insan uyanık yani ilk görüşte hep bir süzer insanı laf eder...Eşime güçlü dur annemin bir sözü vardır "aç gez ama belli etme diye" ne yazık ki eşime bunu öğretemedim çocuk gibi gezmiş bütün gün çok üzgünüm annesine böyle bir malzeme vermesi daha çok üzdü beni ne yapacağım bilmiyorum.Hemen sipariş verdik evde kullanabileceği idarelik bir ayakkabı var şükür ama düştüğü duruma deli oluyorum haksız mıyım?

Gittiği kişi annesi, sizce bilmez mi oğlunun huyunu?
Biraz abartmıyor musunuz acaba?
Sizin kadar iyi tanır o da oğlunu. Dert etmeyin bu kadar.
Bende annesini bir sonraki ziyaretinde almış olduğu dandik bir ayakkabıyı hediye edecek kadar iyi tanıyorum.Tüm gün öyle gezmesi bence normal değil evi mi yok çorabı mı yok alacak durumu parası olmasa eyvallahta...

anlıyorum sizi normal olmadığı kesin bence de, ama annesini dert etmeyin diye diyorum. Huy değişmez genelde, annesi de bilir huyunu.
Hediye ederse de etsin, boşverin eşiniz kendi düşünsün.

Kocanızın bakıcısı mısınız?? Neden bu kadar dert ettiğinizi anlayamadım. Koskoca adam, bir ayakkabı alamiyosa annesi size laf etmek yerine oğluna ya da kendine etsin.

Size de hayret ettim gerçekten. Kendinizi Eşinizin her ihtiyacını görmek,karşılamak gibi bir Misyon edindiğiniz için.

Bu sefer şükür benim zorlamamla kendi sipariş verdi bende bunu yapmak istemiyorum eşim markete gitmemiş çamaşırına kadar annesi kız kardeşi almış bir insandı bu durum inanın şükürlük...

Sonuna kadar haklısın cnm hem kendi düştüğü durum kötü hem annesine hem hastahanede ki insanlara hemde seni düşürdugu durum kötü insan kotu olur hiç mi bu adamın kıyafeti çorabı vs yok diye üzülerek bak ben bile sok oldum

((

Bu sefer şükür benim zorlamamla kendi sipariş verdi bende bunu yapmak istemiyorum eşim markete gitmemiş çamaşırına kadar annesi kız kardeşi almış bir insandı bu durum inanın şükürlük...

Daha da şok oluyorum

Kamu spotu gibi soru gerçekten. Erkek çocuğu olan anneler görür de böyle çocuklar yetistirmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…