Terlikle annesine giden kocam...

Genelde herşeyi böyle sallar mı yoksa sadece ayakkabı yada giyim kuşam konusunda mı biraz rahat davranıyor koca adam dışarılarda corapsiz mavi hastane terliğiyle gezmesi onu rahatsız etmiyorsa yapacak bişey yok annesine gitmesi dışarda öyle gezmesinden daha önemli değil.

Anneye malzeme vermek ki? Bu nasil bir düşünce hani o kadin büyütmüş ya sevgili eşinizi o zaten ne olduğunu biliyordur. Ama su düşünce bana hastalıklı geldi tamam evlendik ettik evimiz kapımız ayri bundan sonra anneyi cikaralim bisey bilmesin, valla anne çocuğunun her halini bilir bunu malzeme olarak görme duyup duyabileceğim en sacma sey hadi sizle ilgili olsa neyse oğlunun neyi malzeme olacak

Genelde herşeyi böyle sallar mı yoksa sadece ayakkabı yada giyim kuşam konusunda mı biraz rahat davranıyor koca adam dışarılarda corapsiz mavi hastane terliğiyle gezmesi onu rahatsız etmiyorsa yapacak bişey yok annesine gitmesi dışarda öyle gezmesinden daha önemli değil.
Genel olarak rahat dert etmiyor yani.

Benim de böyle bi tanıdığım vardı, eşinin tırnaklarını annesi kesen.hatta sorunuzu okurken o geldi aklıma da o_O kız bosandi, yapamadı..
Tabi askere gideli on seneyi geçmiş evlendiğimiz ilk zamanlar bana derdi beceremiyorum eğri oluyor falan diye zamanla becerirsin dedim oralı olmadım...

Anneye malzeme vermek ki? Bu nasil bir düşünce hani o kadin büyütmüş ya sevgili eşinizi o zaten ne olduğunu biliyordur. Ama su düşünce bana hastalıklı geldi tamam evlendik ettik evimiz kapımız ayri bundan sonra anneyi cikaralim bisey bilmesin, valla anne çocuğunun her halini bilir bunu malzeme olarak görme duyup duyabileceğim en sacma sey hadi sizle ilgili olsa neyse oğlunun neyi malzeme olacak
Annesi iyi niyetli biri olsa bende bunu düşünmezdim ama değil biliyorum onu oğlundan daha iyi tanıyorum.

Eşim cimri değil aslında üşengeç diyebilirim uğraşmıyor alınanı giymiş öyle alışmış...
Sonucta terlikle gezerken arkadasım gorur kayınoederım gorur okadar calisip kazanıyorum nedir bu halim demiyor? Sebebi cok önemli degıl, bu kendini önemsememek sonuc bu.

Annesi cekinmeli bence bu durumdan siz annesine laf vermeyelim diye dusunceginize birsey demeye kalksa koca adamin ayak tirnaklarini kesiyormussunuz kendi camasirini siz almissiniz ne bekliyorsun evlenince birden degismesinimi kac senenin aliskanligi var siz bu hale getirmissiniz derdim

Back
X