Terlikle annesine giden kocam...

Eşim ne yazık ki bir ayakkabıyı giyip eskitmeden bir diğerini almayan bir insan.Hatta üç senedir evliyim kendisine hep ben aldım internetten sipariş ettim falan adamın ayakkabı almak tiki gibi birşey sanki.Almıyor kesinlikle.Bugün ayakkabısı tamamen yırtılmış çorabı pislenmiş çıplak ayak bulduğu önü kapalı mavi bir terlikle hastaneye hasta ziyaretine gitmiş onu geçtim oradan çıkıp annesigile gitmiş çorap istemiş annesi onu uğurlarken terlik giydiğini görmüş.Gerçekten şoktayım annesi herşeyi sorgulayan bir insan uyanık yani ilk görüşte hep bir süzer insanı laf eder...Eşime güçlü dur annemin bir sözü vardır "aç gez ama belli etme diye" ne yazık ki eşime bunu öğretemedim çocuk gibi gezmiş bütün gün çok üzgünüm annesine böyle bir malzeme vermesi daha çok üzdü beni ne yapacağım bilmiyorum.Hemen sipariş verdik evde kullanabileceği idarelik bir ayakkabı var şükür ama düştüğü duruma deli oluyorum haksız mıyım?
benim eşim nikahımıza terlikle gelmişti ayakkabı giymeyi sevmiyor adam..sınav görevlerine falanda terlikle gider..ayakkabısı da var oysa..aynı şey değil belki ama aman boşverin takmayın yani :)

ben sorun göremedim ya. size ne oluyor da dertleniyorsunuz ki? terlikle gezen o, anasına giden o. oğlu terlikle geziyor diye kv gelini mi suçlayacak? suçlayacaksa da çok saçma ve takacak bişey yok bana göre. koskoca adamın donuna kadar sorumluluk mu alıyorsunuz siz evlenince?

Gerçekten çok tuhaff😱😱
Benim eşim de 3 ayda bir spor ayakkabı alır kendine her aldığı da marka 600 tl den aşağı almaz kızımı da kendine benzetiyor🙊🙊
Bende onun bu huyuna sinir oluyorum 👍👍👍👍

Annesine laf vermişse kendiyle ilgili bir durum, karısını malzeme edenler var :KK14:
Oğlunu biliyordur o bence.
Bu kadar büyütecek bir şey yok.
Ayakkabı numarasını biliyorsunuz.
Siz uygun buldukça alın alın evi doldurun o halde.

Annesine malzeme vermez merak etme hatta bu huyu annesinin çocukken yaptıklarından kaynaklı muhtemelen. Yani kendi evladini tanıyordur.

Burada bir konu okumuştum eskiden aklıma o geldi. Kayınvalide gelinin evinde çamaşır mi ne asarken oğlunun yırtık donunu görmüş sonra da birilerine ah vah etmiş gelin oglumu yırtık donla gezdiriyor diye🤣🤣 Sizin durumdan daha vahimler var.

Annesine terlikle gitmesine degil de hastaneye hasta ziyaretine terlikle gitmesine uzulurdum. Kodkoca adamin terlige kadar tum sorumlulugunu almazdim ben. Annesi sizi suclamaz. Herkes esinizi kınar. Koskoca adam sonucta.

Terlikle gezmek niye sorun oldu? Ben son 3 haftami terlikle geçirdim.
Bildiğin ipanema parmak arasi. Her ortama girdim kimse yadirgamadi- belkide yadirgadi ben fark etmedim

Ya annesi bu size kaynana olabilir ama eşinize anne.
Onun yanına da dogal, kasmadan gidemeyecekse vay halimize.

Eşiniz annesine terlikle gittiyse siz niye geriliyorsunuz ki?
Koskoca adam
Kaynana eleştirmek istiyorsa kendi oğlunu eleştirsin
Oğlum bu ne hal diye

Terlikle gezmek niye sorun oldu? Ben son 3 haftami terlikle geçirdim.
Bildiğin ipanema parmak arasi. Her ortama girdim kimse yadirgamadi- belkide yadirgadi ben fark etmedim
Bahsettim terlik tuvalet terliği dışarda giymelik birşey değil ki

Siz huyunu biliyorsunuz madem , ayakkabı o hale gelene kadar alsaydınız bir tane hediye ?
Eşim zaten buna alışmış bir insan hazır giymiş yemiş içmiş markete bile gitmezmiş ben bu davranışları bıraksın diye uğraşıyorum annesi gibi yapmayı değil.

Annesine niye rezil olasin yahu bizzat kadin dogurmus onu :KK70:insan bilmezmi dogurup buyuttugu cocugunu su gelinlerin kv lere sanki dogurmamis muamelesi yapmasina cok guluyorum

Annesine niye rezil olasin yahu bizzat kadin dogurmus onu :KK70:insan bilmezmi dogurup buyuttugu cocugunu su gelinlerin kv lere sanki dogurmamis muamelesi yapmasina cok guluyorum
O anne sürekli oğlunun gelininin açığını arıyorsa,araştırıyorsa,onlara küçümser davranıyor sa, oğlu işten çıktıktan bir sene sonra yüzüne seni işten attılar diye vuruyorsa böyle anneye rezil olunur evet herkes sanırım kendi annesiyle kıyaslayor bu kadını anlamadım.Kan değerlerim sıkıntılı diye bana dikkat et böbreğin çürür demiş insan suratıma bakıp senin dişin mi şiş diye birşey çıkaran insan bu normal değil yani hep bir araştırma...

Back
X