Cilt Bakımı Ürünleri Termal Sular: Avene, La Roch Posay, Vichy, Sarıkız...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Yüzümüze hangi Termal spreyi sıkmalıyız?

• Avene

OY: 10 45,5%
  • La Roch Posay

OY: 5 22,7%
  • Sarıkız

OY: 0 0,0%
  • Vichy

OY: 2 9,1%
  • Maden Suyu

OY: 3 13,6%
  • Diğer

OY: 0 0,0%
  • Bu ürünü gereksiz buluyorum

OY: 2 9,1%

• Ankete Katılan
    22

NevaAnne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
105
1
96
43
Sakarya
Daha önce kullanmadım, ancak kullanmak istiyorum, pek çok değişik marka var.. İçerikler birbirinden farklı, ambalajlar farklı (Söz konusu sprey olunca ambalaj da önemli tabii).. Her neyse lafı uzatmayayım.. Piyasada benim bildiğim 4 marka var.. Elbet bilmediklerim de vardır.. Sizden isteğim burada bir termal su dosyası yapalım, ki termal su almakta benim gibi kararsız kalanlara faydası dokunsun..

Avene Thermal Spring Water

Vichy Aqualia Thermal Spa Water

La Roch Posay Thermal Spring Water

Sarıkız Doğal Maden Suyu Spreyi

Ayrıca piyasada satılan maden suyunu spreyli şişeye koyup yüzümüze sıksak iyi gelir mi? Bunu deneyen var mıdır?

cilt bakımı olarak söylüyorsan "bioderma" da termal su katkılı.. sen daha önce bunlarla ilgili arastırma yaptınmı??

Çok araştırma yaptım sayılmaz, daha doğrusu yaptım ama bulduğum sonuçlar hep tek taraflıydı.. Biri La Rocch kullanmış memnun kalmış, bir diğeri Avene bir tanedir vazgeçmem diyor.. Yani ben bu ürünlerin en azından ikisini denemiş ve "Bu bundan şu açıdan daha iyiydi." diyebilecek birilerini arıyorum..

Ve ilgilendiğim ürün termal su spreyi.. Termal su katkılı ürün değil, Bioderma' nın böyle bir spreyi var mı?..

Ben Avene termal su kullanıyorum ama bana çok da gerekli bi ürünmüş gibi gelmiyor. Cildi ferahlatıp rahatlattığı doğru ama olmazsa olmaz da değil. Bence en büyük avantajı makajlıyken de kullanılabildiği için yazın sıcaktan bunalınca işyerinde fıs fıs yapıp rahatlamak

Bu arada söylemei unuttum, markette satılan maden suyunu gazını çıkartıp fısfıslı şişeye koyarak da kullandım, bir farkı yok bence bu şekilde çok daha ekonomik oluyor. Tabi o zaman makyaj üstüne sıkamıyorsunuz, Avene deodarant kutusu gibi gazlı bir kutuda ve çok ince şekilde püskürtüyor termal suyu, bu nedenle makyajı bozmuyor...

arkadaşım normal maden suyu kullanacaksan da su ile seyrelterek kullanman gerektiğini uzmanlar söylüyorlar... benim tercihim her zmn avene. spreyini de aldım ama gerçekten olmazsa olmaz bir şey deil

Avene termal suyu gerçekten iyidir ayrıca rahatlatma dışında uzaktan sıkıp makyajınızı sabitleyin yada koltuk altınıza sıkın duştan sonra çok faydalı oluyor.hatta komple bir fırsatta termal otele gidin farkı görüceksiniz cildinizdeki.

avene avene avene tek geçerim benim çok hassas bir cildim var ve damarlar yüzeye yakın oldugundan cabuk kızarırırım onun için kullanıyorum ve harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…