Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım . kombiyi soğuk havada yüksek açarız ısınsın yeterki .) rutubet nem sorunu yoktur inşallah bu akşam diğer binaın alt kattaki oturanlarına sormaya çalışacağım inşallah bakalım bi sorun varsa söylerler herhalde birde yanlış görmediysem karşı dairesinde oturan var sanırım ona da sorarım.Benim oturduğum ev apartmanin girişinde yani salon mutfak ve bir oda giriş kat sayılıyor kalan odalar bodrum kat olarak tabir edilen katta.sizin baktığınız evde durum daha farklı yani evin giriş bölümü bahçe katı alt katlarda daha bi yerin içinde oluyor.bunun ne gibi fark ve etkileri olur durum değişir mi bilemiyorum.
Ama kendi koşullarım üzerinden cevap vereyim alt katlar daha sıcak oluyor diyenler var demişsiniz öyle bisey olmuyor alt kat üst kata göre bi kaç derece düşük oluyor yazın sicaklarda uyumak keyifli oluyor.kışın ise kombiyi belli bir derece de düşürmeden yakarsaniz gayet güzel ısınıyor .ilanda ev gayet güzel görünüyor bi de arkadaş o semte göre fiyatın uygun oldugunu yazmış . bahçe kullanımı ne şekilde apartmanla konuşun gerekli yerlere sineklik yaptırın .
misafirin alt katla pek işi olmayacakki . salon mutfak banyo vs bahçe hepsi yukarıda alt katta yatak odaları olacak sadece7 sene normal dublexte yaşadım 350m kare sıfır daire olmasınaa rağmen dublex akıl işi değil.. hele ki ters dublex çocuklar olalı evi ters dublex olan ne akrabaya ne arkadaşa gitmiyorum bile işkence gibi resmen
hm o konuları pek bilmiyorum onlarıda bu akşam sorar eşim ben hatırlatırımİskanı alınmış peki apartmanın eğer alınmadıysa kötü olur,çünkü o zaman faturaları üstünüze alamıyorsunuz ve şantiye suyu ve elektriği kullanıyorsunuz apartman sakinleri ile ortak ödüyorsunuz.İnternet alt yapısı var mı mesela apartmana kadar kutu bağlatılmış mı bunlarda çok önemli.
bence de sormadan alma çünkü ıstanbul rutubet açısından daha yoğun bi şehir eşinin söylediğine de kulak ver daire o civara göre ucuzmus çünkü aklıma gelen rutubet sorunu sonucu yaz buraya mutlakaanladım . kombiyi soğuk havada yüksek açarız ısınsın yeterki .) rutubet nem sorunu yoktur inşallah bu akşam diğer binaın alt kattaki oturanlarına sormaya çalışacağım inşallah bakalım bi sorun varsa söylerler herhalde birde yanlış görmediysem karşı dairesinde oturan var sanırım ona da sorarım.
Yatak odalarının giriş katında, salon ve mutfağın üst katta olduğu dubleksler.Ters dupleksi bilmeyen bi benmiyim?![]()
Hahaha cahilligin bukadariYatak odalarının giriş katında, salon ve mutfağın üst katta olduğu dubleksler.
Normal dublekslerde salon mutfak girişte, yatak odaları üst kattadır ya, o nedenle yatak odalarının alt katta olduğu dublekslere ters dubleks deniyor.
Salon mutfak bir oda banyo giriş katında evin içinden aşağı inen merdiven oluyor terslik burda zaten☺aşağıda da yatak odaları oluyorTers dupleksi bilmeyen bi benmiyim?![]()
Hahaha evet canim oyleymisSalon mutfak bir oda banyo giriş katında evin içinden aşağı inen merdiven oluyor terslik burda zaten☺aşağıda da yatak odaları oluyor
Misafirin olmaya bilirde gelde bunu çocuklara anlatmisafirin alt katla pek işi olmayacakki . salon mutfak banyo vs bahçe hepsi yukarıda alt katta yatak odaları olacak sadece