ters dubleks dairede yaşayan veya fikri olan?

önü kapanmaz. ama eşim aradı şimdi başka bir emlakçı ile görüşmüş o ev için. evi daha önce bahçeden su basmış ondan evin içini full yenilemişler. gerekli tüm tesisat yapılmış birdaha su basmasın diye bahçeye su motoru takılmış falan. ama eşim şimdi olmasa bile 3 yıl 5 yıl sonra birdaha olur birkere olmuş sonuçta diyor :KK43:
arkadaşımın evi ters dublex o su basma olayını yaşadı tüm eşyaları rezil oldu ,pişman oldu aldığına o evi kiracıysanız bence normal katta durun

çok güzel cok begendım
su baya kucuk camları bence yere kadar yaptırabılısın bızım oturdugumuız yerde camlar yere kadar oluyor bodrum katlarında ters dublekslerde ve gırıslerde tabı . Çok güzel ama bahcesı sankı ortak kullanım mı cunku dısarıdan bır merdıven ınıyor yanılmıyorsam

aynısını diyecektim ki sanırım sadece 1 odanın camı küçük. ben de çok beğendim fiyatı da iyi. benim arkadaşım 380 bin liraya o semtte bir daire aldı hemde bodrum. allah huzurla oturmanızı nasip etsin.

Benim evim de dublex bazen o merdivenlerin inn çık gözümde o kaar uzuyor ki elime balta alıp parçalama isteği uyansada genel olarak memnunum.

Cahiillime verin ters dublex nedir onu bilmiyorum bileydim onada yorum yapardım:olamaz:

Benim evim de dublex bazen o merdivenlerin inn çık gözümde o kaar uzuyor ki elime balta alıp parçalama isteği uyansada genel olarak memnunum.

Cahiillime verin ters dublex nedir onu bilmiyorum bileydim onada yorum yapardım:olamaz:
giriş kat ve bodrum kat olunca ters dubleks diyorlar. . ama rutubet olayı çok oluyor deniyor oralar için

Bir şey daha öğrendiğim harika tşk ederim:dondurma:

Şimdi fikrime gelicek olursak binanın yalıtımı iyiyse tesisatı sağlam ise üstüne temeli de iyiyse sıkıntı olmaz.
Ben derimki arştırın sorun şuan oturnlara bi danışın.
dublex seviyorsanız ve Kiracı olarak girecksnz hiç skntı değil baktınız sıkıntı var çıkarsınız.

Ama alıcıysanız bilemedim.

Her ne kadar temel yalıtım tesisat iyi olsada ben almam nacizane fikrim:deli:

Toprak altında kalan odalarda rutubet olur ayrıca su basma tehlikesi var bence zorunlu değilse vazgeç

merhaba evin resimlerine baktım içi güzel ama o duvarın üstündeki küçük camlar varya o yüzden istemezdim diye düşünüyorum ..ben olsam temiz bir ara kat alırdım bende yeni binada ara katta oturuyorum üstüm dubleks ama ısınması sıkıntı bende hiç ısınma problemi yok mesela

benim teyzem yaşıyor ters dublekste. evini su bastı, kedi girdi çıkmadı,fare girme riski çok fazla buna böcek vs dahil. kışın buz gibi alt katı.....

Ters dublex yada giris katta oturmadim hic.
Ama oturan arkadasim var
Alt katin ısınmadigi ve rutubet yaptigindan sikayetci
Bu sebeple evini satacak.
Birde giris kapisindan giren cikanin sesi cok geliyormus

Bu a
parmaklıkları var. ısınma sorunu yok dedi adam ama işte satmak için derler insan güvenemiyor
Biz de bir evimizi sattik ev isinmiyordu pek ama satarken tabiki isiniyor dedik :)cunku bize de oyle demislerdi orayi alırken.Hatta karsi komsu bile hic sorun yok isiniyor demisti

dediğiniz gibi konumu ve fiyat olarak düşününce kaçırmak istemeyeceğim bi daire. bikaç sokak altında bi daire beğendim 2+1 100m2 480 000den aşağı inmiyor yine aynı civarda 500.000 den aşağı adam akıllı daire yok. eşimde neden bu kadar ucuz bi iş var diyor bende beğendim ya yoktur diyorum ama varsa olan bana olacak o yüzden korkuyorum. birde diyorum ki bir şey varsa bile çok para vermediğimiz için çok içimiz yanmayacak en azından diye eşimi avutuyorum :)
aynı müteahitin aynı sokakta iki binası var. iyi dediniz bu akşam diğer binada oturanlara sorayım alt katları . bu akşam bu konuyu netleştireceğim inşAllah
birde evet mutfak küçük ama ben belki mutfağı kırar büyütürüz yada açık mutfağa dönüştürürüz diye düşündüm ortaya bir ADA koyarız falan. yeterki bina sorunsuz olsun . ana caddeden sokağa giriyorsun direkt caddeye çok yakın yani
bencede semt icin fiyat cok cok cok uygın mutfagıda dediginiz gibi iceri alırsanız daha iyi olur üst katta sadecesalon mu var yoksa salon mutfak mı

Ilana simdi baktim da hic begenmedim adi dublex sanırım.Bahce de ortak alan sikinti yasarsiniz.Ayrica ucuz evet ama bence su basar orayi yine.

Alttaki odalar tamamen gömülü paraniza yazık etmeyin. Biraz daha araştırın.

Bence bu ters dubleks demek zemini kolay satamam ama kullanılmayan bodrum(hatta mahzen) dan da iki oda ekler güzel gosterip iyi de bir fiyata satarim demektir.

yasamak icin de kotu,yatirim icin de kotu bence,cunku herkes ters dublexe soru isaretiyle yaklasir,sizin soru isaretleriniz baskasinda da olacaktir eminim.

Back
X