ters dubleks dairede yaşayan veya fikri olan?

o zaman hayırlısı olur diyelim inşallah. gönlünüzce bi evde oturmanız dileğiyle. ilgi alanıma giriyor herhangi bi sorunuz olursa ev ile ilgili bana yazabilirsiniz. her türlü yardımcı olmaya çalışırım. hoşçakalın.:KK52:
çok teşekkür ederim. o zaman aklımıza bir şey takılırsa yazalım size. bu çok güzel oldu :)

peki siz ne diyorsunuz bu konuda eşim doğru mu düşünüyor bir defa olduysa mutlaka tekrarlanır mı . emlakçı bahçeye su motoru takıldı montalama vs yapıldı falan dedi ama eşim neden en başında yapmamışlar diyor :/

Canım sen düşün şimdi orada 280 bin tl'ye 130 m2 ev.
Arada ciddi fark var
Ev benim olsa neden o fiyata satmak isteyeyim ? hem de masraf etmişken.

canım bende çok baktım içerenköye ..muhtarlığın olduğu kısım nisbeten biraz daha uygun ama E 5e yaklaştıkça pahalanıyor..ne evler gezdim nette çok güzel gözüküyor ama emlakçı bir gezdiriyor alakası yok fotoğraf ışık vs hileleriyle farklı ve güzel gözüküyor ..yada nette bir ev beğeniyorsun gidiyorsun emlakçıya o ev satıldı diyor e niye ilandan kaldırmadınız unuttuk diyor neler neler ..ben Küçükyalı metroya yakın bir daire aldım 2 buçuk sene oldu hala evimi nette görüyordum yakın zamana kadar..yani size yalıtım konusunda teminat verenlere çok itimat etmeyin evi satmak için herşeyi yapıyorlar
inan artık içim dışım ev oldu .. dediğin gibi evler resimdekilerle alakasız genelde :/
aslında Küçükyalı metro civarınıda düşündük bir ara çok uzak değil aslında benim iş yerim içerenköy carrefour un orada ama o kadar kararsızızki :/

Ataşehir memorialın arka taraflarında yeni binalar var o taraflara baktınızmı hem içerenköyede yakın

hayır hiç bakmadım . orası ne diye geçiyor ? mahalle ismi biliyor musunuz ?
vallahi mahalle ismini bilmiyorum ama acıbadem hastanesi memorial hastanesinin arka tarafları nezih güzel bir yer ..biz çok baktık oralara ama işe metroyla gidip geldiğim için ters kalmıştı yoluma ...birde ataşehir var ..ben 9 sene ataşehirde oturdum ama oturduğum apartman site değildi ..sitelerin arasında olan bir yerdi..çok memnundum ben ordan ve içerenköy careforurun oraya üsküdara minibüsler otobüsler geçiyor önünden ..barajyolu cad. diye geçiyor orda da ev fiyatları aşağı yukarı 350-400 bin ama site değil sitedede rakamlar çok yükseğe çıkıyor..

vallahi mahalle ismini bilmiyorum ama acıbadem hastanesi memorial hastanesinin arka tarafları nezih güzel bir yer ..biz çok baktık oralara ama işe metroyla gidip geldiğim için ters kalmıştı yoluma ...birde ataşehir var ..ben 9 sene ataşehirde oturdum ama oturduğum apartman site değildi ..sitelerin arasında olan bir yerdi..çok memnundum ben ordan ve içerenköy careforurun oraya üsküdara minibüsler otobüsler geçiyor önünden ..barajyolu cad. diye geçiyor orda da ev fiyatları aşağı yukarı 350-400 bin ama site değil sitedede rakamlar çok yükseğe çıkıyor..
SİTE OLMASADA OLUR biz istiyoruz ki hem buralara yakın olsun hemde 350 en fazla 400 olsun ama o fiyatlara neredeyse yok :/ şimdi memorialın oralara bakacağım barajyolu cad hiç bilmiyorum orayada bakıyorum şimdi .)

Merhaba, ters dubleks evlerın rutubet sorunu oluyor ve hava alması zor oluyor dıye ben tercıh etmezdım.Aynı zamanda ust dublekste catıya baktıgı ıcın eger catı ızalasyonu ıyı degılse o yuzden tercıh etmezdım.Bunlara dıkkat etmek gerekli.. Bahce arzu edıyorsunuz ama bazı bınalarda bahceler ortak kullanım sonradan sorun olabiliyor.. Apartman yonetımınden bilgi edinin..

çok teşekkür ederim. o zaman aklımıza bir şey takılırsa yazalım size. bu çok güzel oldu :)

peki siz ne diyorsunuz bu konuda eşim doğru mu düşünüyor bir defa olduysa mutlaka tekrarlanır mı . emlakçı bahçeye su motoru takıldı montalama vs yapıldı falan dedi ama eşim neden en başında yapmamışlar diyor :/
Su motoru bodrum katta bizim de var hatta pencere sizinkinden yüksek. Tabi daire değil orası sığınak komurlukler var. Ama inanın su motoru hiç bir işe yaramıyor. Bina resmen bir yerlerden su çekiyor bulunamıyor da . Su motoru da gelen suyu kendine değdiği anda tahliye ediyor sadece yani suyun gelebilmesi engellenemiyor.

Ev çok güzel cidden ben olsam benim de içimde kalırdı. Özellikle çocuk için süper yazları bahçede otur hep. Üstelik yol ağzı bina dibi de değilmiş. Diğer ters dubleks lere gore cok güzel konumu. Ama bir su bassa nerden bulaştım bu eve demektense hiç girismeyin. Sadece o semtten mi alacaksiniz? Başka yerlerden de bakın diyeceğim ama.

Su motoru bodrum katta bizim de var hatta pencere sizinkinden yüksek. Tabi daire değil orası sığınak komurlukler var. Ama inanın su motoru hiç bir işe yaramıyor. Bina resmen bir yerlerden su çekiyor bulunamıyor da . Su motoru da gelen suyu kendine değdiği anda tahliye ediyor sadece yani suyun gelebilmesi engellenemiyor.

Ev çok güzel cidden ben olsam benim de içimde kalırdı. Özellikle çocuk için süper yazları bahçede otur hep. Üstelik yol ağzı bina dibi de değilmiş. Diğer ters dubleks lere gore cok güzel konumu. Ama bir su bassa nerden bulaştım bu eve demektense hiç girismeyin. Sadece o semtten mi alacaksiniz? Başka yerlerden de bakın diyeceğim ama.
anladım. sorun yaşayacağımız kesin yani :/
maalesef ya bende eşimde burada çalışıyoruz çocuğuma kv bakıyor ve oda burada oturuyor buralardan almak durumundayız. şuan kv ile aynı binadayım ama evim 1+1 yetmiyor bize maalesef

dayımların ters dubleksi var. alt katı eksi birde gibi oluyor. evin girişi merdivenle biraz yukarda olsa alt kat zeminde kalıyor. soğuk oluyor bayaaaa.

anladım. sorun yaşayacağımız kesin yani :/
maalesef ya bende eşimde burada çalışıyoruz çocuğuma kv bakıyor ve oda burada oturuyor buralardan almak durumundayız. şuan kv ile aynı binadayım ama evim 1+1 yetmiyor bize maalesef
Evet biliyorum o konunuzu. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Merhaba , ben ters dublekste oturmuyorum ama bir arkadaşım 5 yıl önce bir tersdubleks satın aldı. Giriş katı apartmanda yüksek giriş diye geçiyor , alt katı kot gibi değil bahçeyle bir . Giriş katında yemek bölümlü misafir odası , tuvalet , mutfak ve kocaman balkonu var . Altkatındaysa çocuk ve kendi yatak odaları ve banyo tuvaletleri var. Mis gibi bence. Havalandırmada ,ısıda, güneş almada hiç bir sorun yaşamıyor . Hatta hepimiz biliriz ev her zaman toplu olmaz ya:) Eve misafir vs geldiğinde ağırlama kısmının ayrı olması , kendi yattıkları kısmın ayrı olması çok rahatlatıcı onun için.

kot altı evler gıbı, ferah oluyor cogu, evın yapısı guzel ferahsa ıyı zaten . her penceresı karanlıga bakıyorsa fena tabı.

bir defa oldu tekrar olur mantalitesini ben hayatta hiçbir kulvarda kabul eden bir insan değilim açıkçası. evet olabilir ihtimaldir fakat mutlaka olur demek elbetki yanlış. en başında bu işlemi yapmamış olmaları da maalesef itinalı bir inşaat yapılmadığının kanıtı.orada bir sorun çıkmaz belki başka yerden çıkabilir. ama benim size tavsiyem şu örneğin ev araba ne alıcaksanız alın aklınızda soru işareti kalmasın. tüm sorularınıza bir cevap bulduktan sonra alışverişinizi yapın. içiniz rahat ediyorsa yani. bahsettiğiniz dairenin aklınıza takılan tüm sorularının tamamen cevabını kesin çözüm üretilerek yapılmış olmasına dikkat ein. şayet aklınız rahat ediyorsa düşünün.

Ben olsam öyle bir Evde yaşamak istemezdim. Alt kat ışık alıyor gibi gelse de iç karartıcı geldi bana. Az para vermiyorsunuz bence güzel bir daire alin.

Merhaba kızımın toprağa basmaya ihtiyacı var diye üç yıl önce kendi evimi kiraya verip ters dubleks ve 60 metrekare bahçesi olan bir eve çıktım. Çok memnunum. Normal evimiz 3+1 di bunun temizliği daha zor olur dedim 5+1 diye ama daha kolay inanın. Her şeyii üstüste tıkmak yok çocuğumun oyun odası ve yatak odası ayrı eşim ile bir de çalışma odamız oldu.
Bahçe yazın süper üst kattaki küçük balkon da yeterli bize. Basık değil ama bu evden eve göre değişir. Bahçe tarafı olmayan taraf diğer yönden 3.kat olduğu için yerin altında hissetmiyorsunuz. Doğalgaz yaklaşık 2 daire ücreti kadar ama çocuğum giyinmeyi çok sevmiyor ve her yeri açıyoruz. Ocak-Şubat gibi aylarda en fazla 340 tl ödedim. Eski evde 3 sene önce 200 veriyordum.
Koşu bandımı alt kata koydum kimsenin sesten rahatsız olmayacağını biliyorum çocuk koşturuyor ama hiç bir yere ses gitmiyor.
Güvenlik çocuk için daha iyi bahçeye çıkıp oynuyor balkona çıkmıyor bile.
3 yazdır domates biber salatalık çilek nane limon gül, yasemin, ortancalar ile dolu bir bahçede yaşıyorum. İstanbul için süper.
Kirası da giriş kat olduğu için çatı dubleksten daha iyi ve çatı katındaki gibi şekilsiz odalar yok.
Düşünmeyin taşının..

Back
X