ters dubleks dairede yaşayan veya fikri olan?

merhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
Bizim şube ters dubleks ti ya Bodrum altı işte bildiğin

Asiri ucuz kesin sorun yaratiyordur bu tarz daireler alt kat cok basik bahcede size ait kismi koridor kadar gibi.

Yatirimlik alin kiraya verin bence.

Benimki normal dubleks ama ben zorlanıyorum canım. Banyom ve yatak odam üst katta en basitinden alt katta toz alıyor olsam yukarı çık spreyi al bezi al, bişeyi unutsan bi daha çık. İn çık katla geçiyo hayatım anlıycağın :) benimki apartmanın en üst katı, bizim binada ters dubleks de var aylardır satılmıyor. Bilmem ki ben sevemedim ters dubleksleri. Alt katları oldum olası sevmem. Hayırlısı olsun hakkınızda

Toprağın üstünde olsa yine bi debze ama yarısı gömük diyorsunuz. Yüzde yuz rutubet ve ısınamama demek bu. Yoksa ters dubleksler çok guzel

Ters dublex için 17 sayfa yorum ne yazıldı cidden merak ettim...

Benim eski evim ters dubleksti .

Camlarim yerden yuksekti ama yine de standarta göre yere yakın kalıyordu .

Bahçe ne zaman ilaclansa bütün börtü böcek benim eve kaçardı.

üst kat sıcakken aşağı kat soğuk olurdu . yatak odaları asagidaydi benim. donardim hep gece . kombiyi yukseltsemde çok isinmazdi yani .

Alt katta her bölümde telefon cekmiyordu .

Aklıma bunlar geldi.

çok ucuzsa ,vardır bir hikmeti diyorum.aynı binada,bir üst kat.500 000 tl fiyatlar da,ters dubleks,yarı fiyatındaysa o evden kaçın bence.
son 2 yıldır,çok ev gezdim.ters dubleksinden tut,üst dublekse kadar.öyle ters dubleksler vardı ki,üst kat evlere taş çıkartır.ama bunlar genelde,çok seçkin semtlerde,(levent,yeşilköy gibi)villa düzeyinde.öyle üst dubleksler vardı ki,gecekondudan hallice.

ben yüksek girişte oturuyorum.orada bile ısınma,sorunu yaşıyorum.ısnma sorunu kesin yaşarsınız.ara kat,ısınma ve böcek konusunda en,avantajlı olan yerler.zaten fiyatlarda,ona göre oluyor.imkanınız varsa,ara kat,yoksa,en üst kat iyidir.

çok ucuzsa ,vardır bir hikmeti diyorum.aynı binada,bir üst kat.500 000 tl fiyatlar da,ters dubleks,yarı fiyatındaysa o evden kaçın bence.
son 2 yıldır,çok ev gezdim.ters dubleksinden tut,üst dublekse kadar.öyle ters dubleksler vardı ki,üst kat evlere taş çıkartır.ama bunlar genelde,çok seçkin semtlerde,(levent,yeşilköy gibi)villa düzeyinde.öyle üst dubleksler vardı ki,gecekondudan hallice.

ben yüksek girişte oturuyorum.orada bile ısınma,sorunu yaşıyorum.ısnma sorunu kesin yaşarsınız.ara kat,ısınma ve böcek konusunda en,avantajlı olan yerler.zaten fiyatlarda,ona göre oluyor.imkanınız varsa,ara kat,yoksa,en üst kat iyidir.
ara kat dairelere bakmaya başladık artık. bi kaç gündür bakıyoruz dün birtane beğendik bakalım fiyatta anlaşabilirsek olacak gibi. yüksek giriş altında market onun altında otopark var

böcekten durulmaz orada

ben 5. katta küçük bahçeleri olan yerde oturuyorum kapı açınca uçan hamam böceği giriyor eve.

sineklik arasından küçük sinek ve böcekler sıkışıp giriyor.

yer altında evi hiç düşünemedim. yazın böceklerle yaşarsınız direkt.

merhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/

teyzem ters dublex te oturdu hiç memnun değildi..alt katta aşırı rutubet oluyodu kokudan durulmuyodu..ama alt katın pencereleri filan ufaktı onun ayrıca alt katı karanlık güneş almıyodu...bunda da böle bi sorun varsa sıkıntı

Bizim arabamızin var ama aşağısı güneş almıyor karanlık
Altta 2 oda var salon oturma odası tuvalet banyo
Üst kat yatak odası çocuk odası ebevyn banyosu
Mutfak yukarı da evin ortasında Amerikan mutfak gibi
Ben beğenmedim ama hayırlısı olsun alirsan

Bizim arabamızin var ama aşağısı güneş almıyor karanlık
Altta 2 oda var salon oturma odası tuvalet banyo
Üst kat yatak odası çocuk odası ebevyn banyosu
Mutfak yukarı da evin ortasında Amerikan mutfak gibi
Ben beğenmedim ama hayırlısı olsun alirsan
almadık. üst katlarda alıyoruz inşallah bakalım kredi başvurusu aşamasındayız şuan

Ben yaşıyorum akşam olup eve gelince deli oluyorum in aşağıya çık yukarıya çamaşır makinam alt katta çamasır yıka yukarı çıkart topla aşağıya indir yada evi süpürüp silicem süpürge kova in çıkar yorucu oluyo sürekli bi koşturma halindeyim ve alt kata inmeye yada üst kata çıkmaya deli oluyorum. :KK43:En güzel yanı merdiven in çık formunu koruyosun :super:

ben normal dublex te oturuyorum. sitemizde en alt kat daireler ters dublex ve aylardır kiracı bulunamıyor. mantolama var ama gene de ısınma sorun oluyormuş. bizde de oluyor açıkçası, çamaşır makinem üst katta. en zor gelen şey o oluyor. kiracıyız, yaza ara kat bir daireye taşınmayı düşünüyoruz...

Ters dubleks degil ama bodrum katta oturuyorum. Hatta evimi yayinlamistim sitede gorebilirsin kucuk camlar tavana yakin ve toprak altinda bir ev. Sifirdi aldigimizda biz 3 yildir oturuyoruz.

İsik sorunu yasamadim evde, ara katlarla ayni sekilde isik aliyor neredeyse evim rutubet sorunum da yok ozellikle salonda. Yatak odasinda cok az rutubet degil de havasiz kaliyor sanirim dolabimdaki kislik yazliklari kaldirirken mutlaka koku oluyor az birsz havalandirmak gerekiyor.

İlk zamanlar bocek sorunu olmustu ama o da camlarin pervazlarinda aralik varmis ondan olmus pervaz kenarlarina kopuk siktik simdi en ufakbir bocek gormuyorum.

İsinmaya gelince, ben cok rahat isiniyorum cunku ev kuytu kaliyor yazinda gayet serin oluyor ben cok memnunum yaz sicaklarinda bunalmiyoruz hic:)

Tek sorun camlar yukarda oldugu icin cam silmek bildiginiz iskence oluyor bana ve sokagin copleri camin onune doluyor apartmani silen kadinla anlastim biraz fazla para oduyorum cam onunde biriken copleri o topluyor 6 ayda bir de cam siliyorum malum gercekten iskence cam silmek.

Su an evimi degistmeyi planliyorum acikcasi hic istemedigim halde cunku bebek dusunuyoruz ve bebege ayirabilecegim bir oda yok evden yaptigimiz bir is var vs sigmiyorum artik ama bebek dusunmeseydim en az 5 10 yil otururdum bu evde keyifle ustelik cok seviyorum evimi ve cok begeniyorum.

Bence sizin icinize sindiyse dusunebilirsiniz, bazi insanlar bodrum katlara giremiyor bile boguluyor bilmiyorum benim yok oyle takintilarim. Sizin de yoksa kacirmayin bence.

Evimi sattigimda eger gonlume gore bahceli ters dubleks bir yer bulursam almayi dusunurum ustelik.

Bu arada verdiginiz link ilandan kaldirilmis sanirim. Hala satistaysa eve bakmak isterim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bodrum-kattaki-gelin-evim-resimli.736309/

Benim evimi de linkten gorebilirsiniz

Back
X