Ters Duran Bebek ?

Elif Dua

Umut hep var...☉
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
209
251
33
Arkadaşlar merhaba. 34 haftamı tamamlamak üzereyim. Bugün kontrolüm vardı. Bebek makat pozisyonunda duruyor inşallah döner dedi.Dönebilir ama donmeyebilir de, 37 haftaya kadar dönmezse mecbur sezeryan dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı ?

Dönebilir canım, son anda dönenleri duyuyoruz.

Son haftaya kadar döner. BAzı egzersizler var yöntemler var netten bi araştır istersen. Ben egzersizle 32 de döndü bebeğim şükür

Evet canım ben varım 4 gün önce spinal sezeryanle doğum yaptım bebeğim hiç dönmedi hep tersti 39. Haftaya kadar ve sonunda sezeryan olduk

Evet canım ben varım 4 gün önce spinal sezeryanle doğum yaptım bebeğim hiç dönmedi hep tersti 39. Haftaya kadar ve sonunda sezeryan olduk

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt bebegini . Bende çok korkuyorum ya bu yüzden sezeryan olmaktan. İnşallah o zamana kadar döner

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt bebegini . Bende çok korkuyorum ya bu yüzden sezeryan olmaktan. İnşallah o zamana kadar döner
Yürüyüş yap bende tersmisim annem yürüyüş yapmmisti ve donmusum normal doğum yapmis

Yürüyüş yap bende tersmisim annem yürüyüş yapmmisti ve donmusum normal doğum yapmis
Öğrendiğimden beri sürekli yürüyorum. Ama çok yürüyünce de kasıklarım acayip ağrıyor ve bacaklarım şişiyor. Elimden geldiğince bişeyler yapmaya başladım. Hatta yurt dışında breech baby denen yöntemlerle bebek doğum pozisyonuna geliyormuş. O yöntemlerden bir kaçını deneyeceğim

Sikma canini uzmede kendini

daha haftaniz erken. döner diye düşünüyorum.. daha donup donmemesi hakkinda yorum yapmak için erken. 36-37. haftalarda döndü benim kizlarda. yavas tempolu yürüyüşler yapin.

Sağol canım dönmessede sıkıntı yapma nasibindr ne varsa o olur ben hiç birşey anlamadım sezeryanda çok kısa sürdü zaten korkmana gerek yok

O Allahin isi.. Dönebilir de. Hakkinda hayirlisi..

Doğum anında bile dönenler oluyor. Dönmezse de sezeryandan korkmayın. Normali de sezeryanı da öcü gibi anlatıyorlar. Bünye ve hekim farkından kaynaklanan şeyler. Ben sezeryandan çok rahat kalktım. Dikişin ağrısıdır, gaz sancısıdır, normal doğumda da olabiliyor. Normal doğumda da dikiş olabiliyor. Yavrun sağlıkla gelsin inşallah yeter. Gerisi 1 hafta 10 günlük geçici sıkıntılar.

Gece gece süper moral oldu mesajınız. Gerçekten sezeryan öcü gibi anlatılıyor. Evet olmak istemem ama mecbur kalınca da yapacak bişey yok elbette. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…