• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters ilişki

SimayDuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Selam kızlar
Yeni üye oldum az önce. Burada bir çözüm bulurum umuduyla yazıyorum. Öncelikle lütfen bunu onayladığımı ve sürekli yaptığımı düşünmeyin. Yaklaşık 8 ay önce sevgilimle ters ilişki yaşadık. Daha önce de yaşadık ama anlarsınız öyle korunma amaçlı son anda olan bir şey. Kısa süreli yani. Neyse uzatmayalım. Ertesi gün hafif ağrı olur 24 saat sonra geçerdi. Ama bu defa geçmedi. Durumun ciddi olduğunu anladım ve doktora gittim. Çatlak var dedi krem falan verdi. İlk zamanlar geçer gibi oldu ama sonra yine nüksetti. İstanbula gittim bir kliniğe hiç bir şeyin yok dedi ama dönem dönem ağrı oluyordu. Sonrasında hiç doktora gidemedim. İstanbulda Avrupa cerrahi var oraya gitmek istedim ama param yok. Ve ağrılar artık hiç geçmiyor. Sadece uykumda geçiyor ve sabah gözümü açar açmaz başlıyor. Allah aşkına ne olur buna benzer bir durum yaşayan var mı ? Ben bu acıyı ömür boyu çeker miyim ? Çünkü makat ağrısının anladığım kadarıyla bir çözümü yok. Ne olur yardım edin bir çare varsa beni kurtarana ömür boyu dua ederim. Çok acı çekiyorum 8 aydır yaşama sevincim gitti artık ölmeyi bile düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Selam kızlar
Yeni üye oldum az önce. Burada bir çözüm bulurum umuduyla yazıyorum. Öncelikle lütfen bunu onayladığımı ve sürekli yaptığımı düşünmeyin. Yaklaşık 8 ay önce sevgilimle ters ilişki yaşadık. Daha önce de yaşadık ama anlarsınız öyle korunma amaçlı son anda olan bir şey. Kısa süreli yani. Neyse uzatmayalım. Ertesi gün hafif ağrı olur 24 saat sonra geçerdi. Ama bu defa geçmedi. Durumun ciddi olduğunu anladım ve doktora gittim. Çatlak var dedi krem falan verdi. İlk zamanlar geçer gibi oldu ama sonra yine nüksetti. İstanbula gittim bir kliniğe hiç bir şeyin yok dedi ama dönem dönem ağrı oluyordu. Sonrasında hiç doktora gidemedim. İstanbulda Avrupa cerrahi var oraya gitmek istedim ama param yok. Ve ağrılar artık hiç geçmiyor. Sadece uykumda geçiyor ve sabah gözümü açar açmaz başlıyor. Allah aşkına ne olur buna benzer bir durum yaşayan var mı ? Ben bu acıyı ömür boyu çeker miyim ? Çünkü makat ağrısının anladığım kadarıyla bir çözümü yok. Ne olur yardım edin bir çare varsa beni kurtarana ömür boyu dua ederim. Çok acı çekiyorum 8 aydır yaşama sevincim gitti artık ölmeyi bile düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Muhtemelen anal fissür olusmustur diye dusunuyorum. Ozele gitmenize gerek yok, devlet hastanesinde uygun bir branstan randevu alin. Daha da ilerlerse ve kroniklesirse ciddi sıkıntılar yasayabilirsiniz.

Muhtemelen anal fissür olusmustur diye dusunuyorum. Ozele gitmenize gerek yok, devlet hastanesinde uygun bir branstan randevu alin. Daha da ilerlerse ve kroniklesirse ciddi sıkıntılar yasayabilirsiniz.
Anal fissür değil keşke öyle olsa onun tedavisi var. Bende kanama ya da tuvaletini yapma sorunum yok.kas ağrısı var. Sadece tuvaletini yapmak üzere olduğumda ağrı kesiliyor. Sanki o zaman kaslar normale dönüyor. Sürekli nir kıpırtı hissi ve ağırlıklı sol tarafa yayılan bir ağrı var. Devlette bakmıyorlar bile özetlersek çok pahalı ve burda sadece bir tane özel var. Bu alanda Avrupa cerrahi var istanbulda. Oraya gitmem lazım ama parasızlıktan kronikleşti zaten 8 ay oldu.

İşte onun için her türlü sıkıntı oluyor sonra ileriki yaşlarda da sıkıntısını yaşıyorlar

Uyurken ağrımıyorsa psikolojik olabilir mi acaba? Bana belirtiler IBS gibi geldi.

Ertesi gün hafif ağrı olur 24 saat sonra geçerdi. Ama bu defa geçmedi
İki defa yapmış birisi ertesi gün hafif ağrı olur sonra geçer bu defa geçmedi yazmaz , belli ki sürekli yapılan bisey bu neyse ,

Ölmekten daha kolayı var arıyorsun sevgilini götürüyor seni verıyor parasını tedavi ettiriyor . Sende orda burda devlette sıra bekleye bekleye deva aramıyorsun . Bi zahmet zevkini süren cefasında da yanında olsun

Sevgiliyseniz hala götürsün seni sonuçta senin tek başına yaptığın bir şeyden kaynaklı değil anladığım kadarıyla yaşınız çok küçük...

bu pek 2 kez işine benzemiyor çok fazla üst üste yapılmış olması lazım ki bu hale gelsın devlet hastaneleri mecbur egıtım ve araştırma hastanelerine gideceksin yanı zor bi durum

Kayganlaştırıcı vs kullanmadın mı?

Allah allah aslında bu kadar ağrı olmaması lazım. Acaba öncesinde yeterince hazırlık yapmadınız mı kayganlaştırıcı falan ?

İki defa yapmış birisi ertesi gün hafif ağrı olur sonra geçer bu defa geçmedi yazmaz , belli ki sürekli yapılan bisey bu neyse ,

Ölmekten daha kolayı var arıyorsun sevgilini götürüyor seni verıyor parasını tedavi ettiriyor . Sende orda burda devlette sıra bekleye bekleye deva aramıyorsun . Bi zahmet zevkini süren cefasında da yanında olsun
İki defa yaptım demedim zaten. Her zaman değil ayda yılda bir yapıyorduk. Ki açık konuşmam gerekirse boşalmak için yapıyorduk. Ama hiç bir zaman böyle olmadım. O gün çok fazla kaptırdık durum bu.

Sevgilin paraya kıyıp özele görüteecek botoks yapılabilir böyle durumda tabi bunun doktorunu da bulman lazım her doktor yapmıyor

Param yok yazmışsınız sürekli. Buradan kimse size para yollamaz

Selam kızlar
Sarı kantaron kullanın.ben de 5,6 senedir kullanmadığım ilaç, çer çöp kalmadi bana mısın demedi.hafiflemedi bile.tıbbi ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.bir gün tesadüfen sarı kantaron yağına denk geldim bu konuda.o kafar araştırma yaptım ki artık.bunu bir gün sürdüm 6 senelik çile bir günde bitti gibi.resmen mucize gibi birşeydi.öyle uzun uzun aylarca kullanırsam belki diyordum ama ben de şok oldum.bana çok dua edeceksin.bir daha da böyle bir hata yapmazsınız zaten.kamu spotu gibi bir durum.
Bu arada anal fissür için konuşuyorum.daha başka birşeyse garanti veremem.kaslarla ilgili falan birseyler demişsin ama o kadarını anlamadım.dene yine de .

yaşınız 43’se gerçekten kaslarla alakalı olabilir. pelvik taban egzersizleri yapmak belki fayda sağlayabilir ama anında etkili olmaz

Param yok yazmışsınız sürekli. Buradan kimse size para yollamaz
Ne kadar terbiyesizce bir yorum bu ya. Ben kimseden para dilenmiyorum. Amacım bunoksaydı 8 aydır bulurdum o parayı başka yollardan da. Ayıp gerçekten ben utandım şu yaptığınız yoruma. İnsanca bir şey sordum başka benimle aynı durumda olan varsa bilgi alayım diye. Yazık valla insanlık kalmamış kimsede.

Back
X