benim bebeğimde ters duruyormuş... yani baş yukarıda ayaklar aşağıda... ben tekmeleri aşağıda hissediyorum düşün :))) benim doktorumda dönmezse sezeryan dedi... şuan 30. haftanın içindeyim... birçok tanıdığım doğuma yakın diyor, bazılarıda dönmeyebilir diyor... bekleyip göreceğim... ama canını sıkan bir durum olmasın... hayırlısı ne diyelim...sıkma canını... sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
Merhaba Arkadaşım bende şuan 31 haftadayım benım bebeğimde yan duruyormuş doktorum bana senin soylediklerinin aynısını soyledi .. Sezeryan bende istemiyorum ama inş. döner bebişlerimiz dua edelim canım ..
Bilmıyorum kı arkadaşım bır bılsem neye göre dönuyo 35. Haftaya kadar dr döner dedi arkadaşım var o da şimdiye kadfar donmedıyse dönmez daha dıyo ama annemın de doğum esnasında dönmuş anlamış değilim ama
Canım benim panikleme ilk kızım da dönmemişti kafası kaburgama değiyordu fena oluyordum ve sezaryen oldum çok rahat geçti.son anda da dönebilir üf tek derdin bebeğin dönmemesi olsun yaaa...yeterki bebeğini sağ salim kucağına alabil.
28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış
Benim bebeğimde geçen ay Ters duruyormuş. Bu ay da yan duruyor dedi. 2 gün sonra randevum var doktorumla ama yanlış mı hissediyorum bilmiyorumda bebeğim sanki döndü gibi .. İnş. dönmüştür normal haline yoksa sezeryan olmam gerekli sanırım
benim ogluşumda karnımda dik duruyor. uzun süre sandalyede oturmamdan rahatsız oluyor. biraz uzun yürüyüş yapsam kasıklarımda agrı hissediyorum bütün yükünü kasıklarıma bırakıo. ogluşun pozisyonuna göre nasıl davranacagımı şaşırdım hazır olda bekleyen asker gibi
28+0 haftalık hamıleyım bebğin kafası mıdemın orda dr ters dedi ve 35. Haftaya kadar dönmesi gerek dedi
dönmezse sezeryan olucakmış
35. Haftadayım minik prensim hala dönmedi maksat pozisyonunda dedi Dr eğer 10 gün içinde dönmezse sezaryanla 12 Ocak ta alcaz dedi normal doğum 26 Ocak gözüküyo bende normal doğumdan yanayım acaba bi mucize olup dönermi oluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?