- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
tek sorun retrovert uterussa olur ki ters rahim gebeliğe engel değil. 4 ay da çok az bir süre ama hızlı aksiyon için rahim filmi ve spermiyograf yaptırıp devam edebilirsiniz hormonlara bakıldıysaMerhaba arkadaşlar 37 yaşındayım yeni evlendim 4 aydır deniyoruz olmuyor geçen sene retrovert rahim denildi yumurtalar da 1.5 ve 1.8 mm büyüklüğünde anekoik kist var neden hamile kalamiyorum çok üzgünüm coookk
Ters rahim varsa ovulasyon testi dene ve yumurtlama günü yüzüstü ilişki dene canım instagramda birgebeningünlüğü var sayfasına bakarsan orada açıklıyor çok hamile kalan var rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin kolaylaştırsınMerhaba arkadaşlar 37 yaşındayım yeni evlendim 4 aydır deniyoruz olmuyor geçen sene retrovert rahim denildi yumurtalar da 1.5 ve 1.8 mm büyüklüğünde anekoik kist var neden hamile kalamiyorum çok üzgünüm coookk
Ovulasyon testi kullanın ve mutlaka birliktelik sonrası yüzüstü bekleyin işe yarıyorMerhaba arkadaşlar 37 yaşındayım yeni evlendim 4 aydır deniyoruz olmuyor geçen sene retrovert rahim denildi yumurtalar da 1.5 ve 1.8 mm büyüklüğünde anekoik kist var neden hamile kalamiyorum çok üzgünüm coookk
Eşinde sende doktora görünün hatta rahim filmi de çektir inan evde oturup beklemekle olmuyorAylardır gece gündüz kk okuyorum yaşımdan dolayı çok üzülüyorum zaten birde rahim ters olunca umutlarım iyce azaldı Aralık ta sık idrara çıkma ve yanma şikayet i ile doktora gittim ekoli ve sistit çıkmıştı sonra Saraçoğlunun kurlerinden yaptım şikayetim bitmişti ama hala enfeksiyon kaldı mı gebelige engel mi bilmiyorum yada tuplerim hormonlarım ne durumda bilmiyorum. Adetin 3. Günü hormona bakiliyormus burda en yakın devlet hastanesinden kd ve dahiliye ye sıra almaya calisacam o güne . Rabbim e yalvarıyorum her gün mutlu bir yuvam var elhamdülillah tek eksiğimiz yavrumuz
İnstagramda bir gebenin günlüğü isimli bir sayfa var orayı takip edin ters rahim için ilişki pozisyonları vs önermiş deneyip hamile kalan ters rahim bir yığın insanın mesajı var bir bakın istersenizMerhaba arkadaşlar 37 yaşındayım yeni evlendim 4 aydır deniyoruz olmuyor geçen sene retrovert rahim denildi yumurtalar da 1.5 ve 1.8 mm büyüklüğünde anekoik kist var neden hamile kalamiyorum çok üzgünüm coookk
Çok teşekkür ederim hemen takibediyorum 8 marta kd randevu aldım tam yumurtlama günüm oluyor bakalım ne olacak yakınlarımda ki hastanelerde başka randevu bulamadım özele de durumum yok şu an sadece devlete gidebilirimİnstagramda bir gebenin günlüğü isimli bir sayfa var orayı takip edin ters rahim için ilişki pozisyonları vs önermiş deneyip hamile kalan ters rahim bir yığın insanın mesajı var bir bakın isterseniz
Rica ederim dediğim gibi videoları biz izleyin YouTube hesabından da instagramdanda bakabilirsiniz yumurta geliştirici masajlar filan yayınladı deneyenler doktor kontrolünde yumurtaların gerçekten gelişip istenilen boyuta geldiğini yazmış. Ters rahim ile hamile kalan pek çok yazan kişi de var o pozisyon ile. İnşallah sizde de işe yarar. Bende deneyeceğim yumurta geliştirici masajları. İnşallah Allah nasip ederde ikimizde kısa sürede bebeklerimize kavuşuruzÇok teşekkür ederim hemen takibediyorum 8 marta kd randevu aldım tam yumurtlama günüm oluyor bakalım ne olacak yakınlarımda ki hastanelerde başka randevu bulamadım özele de durumum yok şu an sadece devlete gidebilirim
Ters rahim ilişkide acı ve sık idrara çıkarıyor mu? Bende bu etkileri oluyor.Bence ters rahim olmanıza bu kadar odaklanmayın. Ben de ters rahim olduğumu öğrendim ama ben korunmayı bıraktığım ilk ay ters rahim olduğumu bilmeden özel bişey yapmadan hamile kaldım ama malesef 9. Haftada kalbi durmus. Anlayacağınız hamile kalabiliyoruz buna odaklanıp stres yapmak yerine işi hızlandırmak istiyorsanız eşiniz ve siz vermeniz gereken testleri verip rahim filmi çektirebilirsiniz
Nerde bu masaj videoları?Rica ederim dediğim gibi videoları biz izleyin YouTube hesabından da instagramdanda bakabilirsiniz yumurta geliştirici masajlar filan yayınladı deneyenler doktor kontrolünde yumurtaların gerçekten gelişip istenilen boyuta geldiğini yazmış. Ters rahim ile hamile kalan pek çok yazan kişi de var o pozisyon ile. İnşallah sizde de işe yarar. Bende deneyeceğim yumurta geliştirici masajları. İnşallah Allah nasip ederde ikimizde kısa sürede bebeklerimize kavuşuruzBende
Sık idrar kısmını bilmiyorum çünkü ben günde en az 3 lt su içmeye çalışınca zaten sürekli gitmek zorunda kalıyorum, ilişki için de bende sadece hep o ilk esnada kendimi kasıyormuyum bilmiyorum ani bir acı hissederim ama hemen geçer o da şiddetli bişey değil. Normalde tüm ilişki esnasında mı acıya sebep oluyormuşTers rahim ilişkide acı ve sık idrara çıkarıyor mu? Bende bu etkileri oluyor.
3 lt içmeye zorluyor mısınız kendinizi?Sık idrar kısmını bilmiyorum çünkü ben günde en az 3 lt su içmeye çalışınca zaten sürekli gitmek zorunda kalıyorum, ilişki için de bende sadece hep o ilk esnada kendimi kasıyormuyum bilmiyorum ani bir acı hissederim ama hemen geçer o da şiddetli bişey değil. Normalde tüm ilişki esnasında mı acıya sebep oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?