Ters rahim tek yumurtalık ve tüp bebek umudu :(

FEDRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
99
3
38
35
İstanbul
Sevgili arkadaşlarım;
Benım bi arkadaşım var 12 yıllık evliler. Kız evlendiği sene apandist ameliyatı sırasında sağ yumurtalığını almışlar yani o öyle anlattı detayını bilmiyorum. tek yumurtalığı var artık. Aynı zamanda rahmi ters dönüyormuş bu yüzdende normal şartlarda çocuğu olmuyor. 3 defa tüp bebek denediler ama tutmadı. her denemede bi seri operasyon geçiriyor rahmi düzeltiyorlar ama işe yaramıyor.
Arkadaşım çok mutsuz intiharı filan düşünüyor artık. psikolojisi o kadar yıpranmış durumdaki kendini işe yaramaz hissediyor. boşanmak bile istiyor ama kocası o kadar çok seviyorki onu göznün içine bakıyor. çok üzülüyorum onlara maşallahları var böyle temiz aşk görmedim diyebilirim.

sorum şu; bu durumda olan varmı yada tanıdığınız. Yani böyle bi durumda olupta bebek sahibi olanlar nolur yardımcı olsun. dr ismi hastane ismi verirseniz çok sevinirim. Hayrına sevaba gireriz yardımdı olarak

Son düzenleme:
Allah yardımcısı olsun inşallah. Benim ünv. arkadaşıma da rahminin ters olduğunu ve normal yolla çocuğu olmayacağımı söylemişler. (Bana hamile kaldıktan sonra anlattı.) 2 tane evladı var hem de normal yoldan. Allah büyüktür. İnşallah tez vakitte alır bebeğini kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…