Gebeliğe Hazırlık Ters rahim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum.

Merhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Benimde doğuştan tersmiş. Tabi bunu yakın zamanda öğrendim bilmiyordum. 10 yaşında oğlum var gebeliğe engel değil.

Bende doğum yapacağım zaman öğrenmiştim demekki hamileliğe engel değil. Sezeryan doğum yaptım ama doktorum normal doğumun rahimin terliği sebebiyle zor olcagini söyledi

Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi?
Engel değil dedi ama 6 aydır deneyip olmayınca acaba
Bende doğum yapacağım zaman öğrenmiştim demekki hamileliğe engel değil. Sezeryan doğum yaptım ama doktorum normal doğumun rahimin terliği sebebiyle zor olcagini söyledi
Teşekkür ederim içime su serptiniz 🙏

Engel asla değil. İlk denemede gebe kaldım doğumda öğrendm rahmimin ters olduğunu da. Ters rahimin tek kötü yanı ağrılı regl…. 1 yıl normal deneme süresi zaten. Ayakları dikin diyorlar bir de ters rahimlilere bi kaç yerde okudum belki denersiniz..

Ters rahimliyim.Ozel hiçbir pozisyon denemeden hamile kaldım🥰kesinlikle gebeliğe engel değil.

Ben ergenken adet sancıları için gittiğimde Dr rahimimin ters olduğunu söylemişti
Şimdi 2 çocugum var gebeliğe engel değil yani araştırmiştim bir ara

Engel asla değil. İlk denemede gebe kaldım doğumda öğrendm rahmimin ters olduğunu da. Ters rahimin tek kötü yanı ağrılı regl…. 1 yıl normal deneme süresi zaten. Ayakları dikin diyorlar bir de ters rahimlilere bi kaç yerde okudum belki denersiniz..
Evet çok ağrılı oluyor regl dönemlerim demek ki nedeni buymuş.Tesekkur ederim verdiğiniz bilgi ve tavsiye için 😇

Ben! Rahmimin ters olduğunu doğum yaparken öğrendim😅Daha öncesinde hiçbir doktor böyle birşey söylememişti ama doğum başladığında açıklığı kontrol eden ebelerin hepsi aynı şeyi söyledi, biz 3 ay denedik 3. Ayda oldu ama ovulasyon testi + sık ilişki + alta yastık koyduğum ay hamile kaldım canım bu terslik belki işi bir tık zorlaştırıyordur ama olmuyor değil moralinizi bozmayın💓

Engel değil dedi ama 6 aydır deneyip olmayınca acaba dedim kendimce
Merhaba 6 ay gebelik için henüz kısa bir süre. Size ovülasyon takibi yapmanızı öneririm. İnstagram da bir gebenin günlüğü sayfasında da oldukça açıklayıcı bilgiler mevcut. Ovülasyon ile yumurtlama ve çatlama gününüzü takip edip birlikteliklerinizi ona göre ayarlarsan şansınız da yükselir. Ben bu ay o şekilde yapmaya çalıştım bakalım umarım gebe kalırım.

Back
X