Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde doğuştan tersmiş. Tabi bunu yakın zamanda öğrendim bilmiyordum. 10 yaşında oğlum var gebeliğe engel değil.Merhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Engel değil dedi ama 6 aydır deneyip olmayınca acabaDoktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi?
Teşekkür ederim içime su serptinizBende doğum yapacağım zaman öğrenmiştim demekki hamileliğe engel değil. Sezeryan doğum yaptım ama doktorum normal doğumun rahimin terliği sebebiyle zor olcagini söyledi
Çok teşekkür ederim ne güzelBenimde doğuştan tersmiş. Tabi bunu yakın zamanda öğrendim bilmiyordum. 10 yaşında oğlum var gebeliğe engel değil.
İnşallah. Doggy pozisyonu ve sonrasında yüz üstü yatıp hamile kaldığını yazmıştı burda biri. Sende dene istersen.Çok teşekkür ederim ne güzelinşallah Allah bana da nasip eder bu duyguyu
![]()
Ters rahimliyim.Ozel hiçbir pozisyon denemeden hamile kaldımMerhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Teşekkür ederim deneyeceğimİnşallah. Doggy pozisyonu ve sonrasında yüz üstü yatıp hamile kaldığını söylemişti yazmıştı burda biri. Sende dene istersen.
Evet çok ağrılı oluyor regl dönemlerim demek ki nedeni buymuş.Tesekkur ederim verdiğiniz bilgi ve tavsiye içinEngel asla değil. İlk denemede gebe kaldım doğumda öğrendm rahmimin ters olduğunu da. Ters rahimin tek kötü yanı ağrılı regl…. 1 yıl normal deneme süresi zaten. Ayakları dikin diyorlar bir de ters rahimlilere bi kaç yerde okudum belki denersiniz..
HarikaTers rahimliyim.Ozel hiçbir pozisyon denemeden hamile kaldımkesinlikle gebeliğe engel değil.
Teşekkür ederimBen ergenken adet sancıları için gittiğimde Dr rahimimin ters olduğunu söylemişti
Şimdi 2 çocucgum var gebeliğe engel değil yani araştırmiştim bir ara
Merhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüphe
Öyle mi bakıyorum hemen çok teşekkür ederimİngstramdan bir gebenin günlüğü var ters rahîm için bilgiler veriyor
Ben! Rahmimin ters olduğunu doğum yaparken öğrendimMerhaba kadın doğuma muayene olmaya gittiğimde rahmimin ters olduğunu söyledi doktorum.Rahim tersliği gebeliğe engel teşkil eder mi? Rahmi ters olup hamile kalan var mı aranızda? 6 aydır deniyoruz olmadı bundan dolayı olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Merhaba 6 ay gebelik için henüz kısa bir süre. Size ovülasyon takibi yapmanızı öneririm. İnstagram da bir gebenin günlüğü sayfasında da oldukça açıklayıcı bilgiler mevcut. Ovülasyon ile yumurtlama ve çatlama gününüzü takip edip birlikteliklerinizi ona göre ayarlarsan şansınız da yükselir. Ben bu ay o şekilde yapmaya çalıştım bakalım umarım gebe kalırım.Engel değil dedi ama 6 aydır deneyip olmayınca acaba dedim kendimce