fazla naz aşık usandırır misali olmuş bu da....ben yaşamadım hiç böyle bir şey. ki uygulamam da zaten. arkadaşım yaşadı ama ordan biliyorum. bazı durumlarda ağlardı konu çok büyükse sevgilisi de dayanamazdı kapatırdı konuyu ya da kendi hallederdi. yıllar böyle geçti sözlendiler nişanlandılar. nişanlılık dönemi sorumluluklar arttı her şey zorlaştı. yine bir konuyla ilgili tartıştılar. konuyu net hatırlamıyorum. epey sürdü tartışma halleri. bir hafta civarı falan. sonra en sonunda yine ağlamış zeki arkadaşım. nişanlısı da aaa yeter ama artık, sen her ağladığında ben tüm sorunları halledemem. kusura bakma böyle bir eş de istemem deyip atmış nişanı. şu an bu çocuk evli eşi de hamile. benim saf arkadaşım da kaybettiği bu kısmet için şimdi gerçekten ağlasın. çünkü gerçekten harika bir adamdı
valla diğerlerini bilmem de ağlama olayı bana çok eskilerde kaldı geliyor, erkekler yemiyor yani zaten erkekler de bizden narin artık (iki torba taşıyınca belleri kopuyor beyfendilerin)
fazla naz aşık usandırır misali olmuş bu da....
tikkatli ol ters tepmesin gari...bencede ağlamak eski türk filmlerinde işe yarıyor anca
gerçi kadınlarında numara olsun diye ağladığını pek sanmıyorum:26:
benim bi taktiğim yok, başlığı takip edip taktik öğrencem:97:
öyle de olmuş olabilir tabiama çocuk haklıydı. onunlamı uğraşacak. karısı bişr dediğini iki etmiyomuş öyle diyo adam şu an bana. iyiki evlenmişim eşimle falan diyo gözünün içine bakıyo. böyle şeylerle sevdiğini kaybetmek çok kötü bişey
benim de öyle bir arkadaşım vardı,kıs komple kapristen oluşmaydı hakketten.sevgilisi yanına gelince anında suratı filan değişirdi.çocuk da bi efendi bi kibardı ki sormayın...bigün ben,eşim bu arkadaş ve sevgilisi hep beraber adalara gitmiştik.arkadaş dozunu artık nasıl ayarlayamadıysa,bizi bile o kaprisinle boğmuştu.
tepeye çıktık aya yorgi'nin olduğu yere.arkadaş bi karış suratla önden,bu garibim çocuk da arkasından koşturuyo...yukarda artık çocuğa nasıl bir daral geldiyse 'eeee yeter be!' diip hepimizi orda bırakıp aşağa doğru indi tepeden.
arkadaş durakladı sonna arkasından bi koşuşturması var ki sormayın...ama artık çok geçti,çocuk bi daha dönmedi ona...
tikkatli ol ters tepmesin gari...
napar şimdi bilmem,ben onu en son bıraktığımda acıklı acıklı günlükler tutuyordu çocuğa...deri kaplamalı bi ajandaydı hemide...tebrik ediyorum çocuğu doğru yolu bulmuş, kızdan aşağı inen yol
aslen istanbulluyum ama egede yaşıyom.ağzıma yapıştı kaldı bu gari...gari.. mi ay canım nerelisin, memleketli olmayalım
bu daha etkili bi yöntem ama...sürekli ayağını denk almalı...ben trip atmıyorum ya, mesela arabada bi tartışma çıktıysa, bak arabadan incem demiyorum, direk kırmızı ışıkta inip, onu sap gibi bırakıp hızlıca uzaklaşıyorum, buna deli oluyo, ohhh canıma değsin
ben trip atmıyorum ya, mesela arabada bi tartışma çıktıysa, bak arabadan incem demiyorum, direk kırmızı ışıkta inip, onu sap gibi bırakıp hızlıca uzaklaşıyorum, buna deli oluyo, ohhh canıma değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?