oyyy bu tam tepmiş işte...flocke canım yine harika bir konu açmışsın tebrik ederim
açıkçası ben sulugöz olarak tabir edilenlerdenim ne yazık kieşim de bunun farkında ama yine de ağladığım zaman kıyamaz hiç ve öyle bir bakışı vardır ki gerçekten içinin acıdığını hissederim
şimdi gelelim benim yaşadığım ters tepkiye
eşimle flörtümüzün yeni dönemi, ben bi olaydan dolayı kızmışım ve trip yapıyorum. arkadaşlar okula yakın bir cafeye gidiyor, ben de takıldım peşlerine gittim. benimki nasıl olsa arkamdan gelir diyorum bir de arkadaşlarımız da ortak hani. bekledim bir süre, baktım bu geldi neyse msj yazıyıor bana aynı masada olmamıza rağmen; 'ben arka masaya geçp oturucam sen de gel konuşmamız lazım' ben tabii 'hayır gelmeyeceğim' diyorum. vs diye uzuyor. benimki masadan kalktı, baktım çıktı gidiyor, ben arkasından bakakaldımhalbuki az daha ısrar etse tamam diyecektim neyse geri döner diyorum falan ama yok benimki aldı başını gidiyor. bir hışımla masadan kalktım yetişmeye çalışıyorum buna. En sonunda aradım açmadı önce sonra açtı 'bekle' dedim. bir de fırça atıyorum niye gidiyorsun diye eşim sağolsun bazen hatırlatır bunu bana 'aşkım sen peşimden az koşmadın diye'
bigün de ben....çıkıyos o vakit.2 hafta filan olmuştu,hatılayamıyorum vaktini şincik.
eften püften alakasız bi yerden konuyu tutturdum,önce ordövr olarak bi surat salladım,ara sıcaklar olarak dik cevaplar verdim,tam ana yemeğe geçip kavgaya hazırlanıyordum ki şööle bi cevapla karşılaştım:'bana bak,abukçana bişeyden tartışma çıkarmaya çalışma,kalkar giderim...gelemem ben ööle dramlara...':26:
15 saniye sessizlik oldu.ağlama tribini sevmesem de 'ağlasam mı şimdi acep?hayır tükürdüğümü de yalayamam ki şimdi...'gibi bi düşünce neticesinde,ağlamayı tehlikeli bulup cıvıklaşmayı yeğledim.
bu ilk ve son oldu...daha da yeltenmemiştim böylesi triplere.bana göre değil,ben yapamıyom gari...
kızlar napıyosunuz ya, çıkıp gidenin peşinden koşulur mu, büyük konuşmayayım hayatta peşinden gitmem
bi keresinde eşim beni bırakıp gitmişti, oturduğumuz yerde,
nasıl olduysa cebinden cüzdanı kaymış, düşmüş, bende sonra fark ettim cüzdanı
ben oturmaya devam ettim, 5 dk sonra geldi, cool bi şekilde cüzdanı uzattım
çok zevkliydi benim için o an
yok yok,sen de benim gibi bu işi yüzüne gözüne bulaştırıyorsun,annadım ben bu doğuştan yetenek getiren bi iş...bize göre değil.Yine üniversite yılları ve eşimle flörtümüzün yeni dönemleri.. kantinde otururken bilimum trip çalışmalarının ardından yanından kalkıp dışarı çıkıp banklardan birine oturdum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyor.. Allah Allah ne oldu acaba diye içim içimi yiyor :18: bekle Allah bekle gelen-giden yok..sonra baktım benimki çıktı dışarı ' aşkım gel işte niye uzatıyorsun dondun zaten dışarıda' ben sesimi çıkarmadan paşa paşa kalktım tabi
yok yok,sen de benim gibi bu işi yüzüne gözüne bulaştırıyorsun,annadım ben bu doğuştan yetenek getiren bi iş...bize göre değil.
yok yok,sen de benim gibi bu işi yüzüne gözüne bulaştırıyorsun,annadım ben bu doğuştan yetenek getiren bi iş...bize göre değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?