ters.......

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
arkadaşlar konun face olduğuna inananmış.şimdi bir kişi ne derse hepside face der konu face değil.kimseyede inandırmak zorunda da değilim.burası kadınlar için paylaşma sitesi olduğu için sadece paylaşdım.yanlış yaptımsa affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyy cok igrenc bence esiniz sizin istemediginiz hicbi seye sizi zorlayamaz, zorlamamali

iyy cok igrenc bence esiniz sizin istemediginiz hicbi seye sizi zorlayamaz, zorlamamali

Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah'tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O'nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!" (Bakara,223)

Cinsel ilişki çocuğun çıktığı yerden olmak şartıyla ister kadının yüzü dönük olsun size, isterse arkası, Cenab-ı Hak (C.C.) helal olan yere ekin tarlası diyor. Yani çocuk yetişen doğum olan yer, bunun dışında herhangi bir yerden varmak haramdır.
Bu yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz" Eşler arası dahi olsa anal ilişki livata olarak adlandırılmış ve yasaklanmıştır. (2)

Allah Resulu buyuruyor:

* Kadınlara arkadan varmayınız.
* Kadınlara arkadan yaklaşana lanet edilmiştir.
* Allah'ın size emrettiği yerden kadınlara yanaşın.

Son düzenleme:
ustteki yaziyi esinize okutun. insansa anlar,sizden boyle bi talepte bulunmaz artik.

Bu kadar ayrinti fazla olmus bence arkadasim...konu nasil olsa tasinir...bir cok kadin karsilasmistir bu teklifle...size zarar verdigini iliskinize zarar verdigini , boyle bir seyin ancak iki tarafli isteyerek yapilabilecegini anlatmaya caisin esinize...

Uzmanlar, makatın cinsel ilişki için gerekli olan yapı ve özelliklere kesinlikle sahip olmadığını bu nedenle de makat bölgesi ile yapılan ilişkinin yol açabileceği ruhsal sorunların yanında fiziksel problemlere de yol açacağını belirtiyor.

Makat, bağırsaklarda emilen besin artıklarının atılımını sağlayan ve bu yönde uygun bir yapıya sahiptir. Vücudun bu kısmı cinsel ilişki için gerekli olan yapıya kesinlikle sahip değildir. Anal ilişki (ters ilişki) esnasında erkek organı dışarıdan içeriye doğru giriş yapar. Makatta kayganlaştırıcı salgı bezleri bulunmaz.

İlişkiden zevk alınabilmesi ve penisin kolaylıkla girebilmesi için kayganlaştırıcı salgıya ihtiyaç vardır. Makat yapısı dışarıdan içeriye değil de içeriden dışarıya çıkışı sağlayacak bir işleve sahiptir. Bu yüzden anal seks (ters ilişki) esnasında zorlamalar gerçekleşir. Bu da bir kadın için acı vericidir.

Anal sekste (ters ilişki) bağırsaklarda zararsız şekilde bulunan organizmalar vücudun çeşitli yerlerine taşındıklarında çeşitli hastalıklara neden olabilirler. Bunun en görülen örneği, anal seks yapıldıktan sonra buradaki mikropların vajinaya taşınması ve daha öncede belirtildiği gibi bir takım hastalıkların ortaya çıkmasıdır.

İlave olarak defalarca tekrarlanan ters ilişki makat kaslarının kasılıp gevşeme işlevinin bozulması, gaz-dışkı kaçırmalarına neden olabilmektedir

Her kulunun bi derdi var işte...
Eşinizin sizi istemediğiniz bi şeye zorlaması gerçekten üzücü
Erkekler maalesef hiç ardını düşünmeden enteresan isteklerde bulunabiliyor
Hep daha fazlasını istiyorlar
Normal olanı elde etmiş , şimdi de bi farklılık arıyor aklınca
Umarım en yakın zamanda yaptığı hatanın farkına varırlar
Konu sahibi arkadaşım, böyle bi teklifi canın acıya acıya kabul etmek zorunda değilsin
Lütfen bu konuda kendini mecbur hissetme

Son düzenleme:
konu fake...ve igrenc sekilde ifade edilmis.ayrica bu konunun burda isi ne `??? su verme lafina uyuz oluyorum..
mide bulandirici.
ayrica konuyu acan kisi yeni üye olmus ve ilk topigi tabiki...........

konu fake...ve igrenc sekilde ifade edilmis.ayrica bu konunun burda isi ne `??? su verme lafina uyuz oluyorum..
mide bulandirici.

katılıyorum arkadasım kesınlıkle fake

mide bulandirici.

hah işte benden birisi benden önce davranmış şükür şikayet edilmesi gereken bir başlık...bunun din ve sağlık açısından yanşıl olduğunu günümüz şartlarında herkes bilebilir kaldı ki internet kullanabilen bir insan bunu bu yolla araştıracak kapasitededir...bu yüzden böyle abuk sabuk konuları ciddiye almama taraftarıyım...ayrıca "vermek" kelimesini kullanan bu kişinin bayan olmadığına da bahse girerim....

İzah şekli hoş olmayabilir ama bu fake olduğunu göstermez sanki eşi ilk isteyen o mu bi çok bayanın eşi istemiyor mu bunu

Eşiniz ne kadar tuhaf biri..

Nikah düşer hanımefendi..Günah günah...Hiç mi bilginiz yok.Kör cahil misiniz...

vermek ne demektir yaaa:88:ne aşağılık bi kelimeee bir bayan kendi kendisini böyle aşağılayabiliyorsa gerisini hiç düşünemiyorum bile (tabi konu sahibi bayansa)

Son düzenleme:

ben de vermek tabirini kullanan bir insanın kadın olduğundan şüphe ettim. vermekmiş ne iğrenç bir tabir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…