tertemiz kıyafetlerimi satıyorum

Almadım canım da elbisenin boyu kısa görünüyor topukluyla olmaz gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Almadım canım da elbisenin boyu kısa görünüyor topukluyla olmaz gibi

ben de topukluyla giydim. ayakkabımın üzerini örtüyordu..

uygun fiyat yapayım bunu size.. zamanım daraldı. taşınıyorum..

Boyun kaç canım

bu ürünler ve ekleyemediğim tüm erkek pantolonları , tekbir dışında ki tüm eşarplar satılmıştır..

Son 15 gün arkadaşlar..ciddi indirim yapacağım..

canm ilk sayfadaki kirmizili tunik duruyormu o olabilr yada benmki gibi kisa kap tunik tarzi baska biseydw olabilr benm kapta sorun yok canm indirmli pardwsu aldm osa gri obdn skildm ve 44 beden biraz genis geliyo bide oglum yok kizim var ama elinde sifir erkek bebwk kiyafeti varsa baska biswylw takas yapabilrz kardesmn oglu olackta

kırmızı çizgili olanı soruyorsan evet duruyor..kumaşı ütü felan istemeyen cinsten.. çok seviyorum onu..
Kızınız kaç yaşında? Yeğenlerim var

kırmızı çizgili olanı soruyorsan evet duruyor..kumaşı ütü felan istemeyen cinsten.. çok seviyorum onu..
Kızınız kaç yaşında? Yeğenlerim var

Canm kizim 1 yasinda sadece yazlik monta ihtiyacm var baska herseyi var sukur erkej kiyafeti sormstm canm sifir yokmu bide tunign boyu nereye kadar gelr benm boyum 167 tunij dizime kadar gelmeli pantolon giymiyormda giyecm ama uzerine uzun giymem lazm alacagmz gerseyi karsilijli takas yapsk ijimz icibde iyi okur canm

aynen öyle valla ben de sevinirim..

sıfır yok çünkü oğlum 4 yaşında..
dağıttım hepsini..

dizini geçebilir de.. uzun yani. bende pantolonla giyiyordum onu..

aynen öyle valla ben de sevinirim..

sıfır yok çünkü oğlum 4 yaşında..
dağıttım hepsini..

dizini geçebilir de.. uzun yani. bende pantolonla giyiyordum onu..

Tamam canm begendign baska bisey varmi varsa kizimada yazlik mont ayarlrsn takas yapabilirz yada pantolunun varsa yine takas yapabikirz

Tamam canm begendign baska bisey varmi varsa kizimada yazlik mont ayarlrsn takas yapabilirz yada pantolunun varsa yine takas yapabikirz

yeğenım de büyük o yüzden ufaklığa bir sey yollayamayacağım..
kot pantolonlarım var yepyeni.. konumdan bakabilirsin..

yeğenım de büyük o yüzden ufaklığa bir sey yollayamayacağım..
kot pantolonlarım var yepyeni.. konumdan bakabilirsin..

tamam canm pantolonlarada bakaym tlfndn gozukmuyo bilgisayardn bakaym ama 4042 beden olack vede genis olack bacaga yapisnlari giyemem sende baska bisey begende takas yapalm nakite skisigm tatil ya takas oncligm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…