Terzi kendi söküğünü dikemezmiş

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Herkese burda mantıklı cümleler kuran ben tam da dipteyim,sondayım....

18 yaşıma giricem diye heveslenip dururdum. Çocukmuşum işte girince de hiçbir fark olmadı ya neyse. Tam deli çağlarımda,o hevesli anlarımda sen girdin hayatıma. Bilemezdim böylesine seni sevip,sana bağlanacağımı. Her şey güzelken sana bir çok kez hata yaptım. Yapma etme dedin ben yine yaptım. Ne oldu peki ne geçti elime koca bi SENSİZLİK. Ben zaten 1 senedir sensizim. Elimi tutsanda,bana sarılırken gözlerinin içi parlasa da sensizdim. Sevmedin,sevemedin. Bekledim olur dedim biz de aşk yaşayabiliriz dedim olmadı. Sevgilim değildin ki sen benim en iyi arkadaşımdın,abimdin,dostumdun,saatlerce konuştuğum konuşmaktan bi an bile bıkmadığımdın. Daha dün benim pantolonumdaki lekeyi silen senken bugun bu durumdayız ya Allah da benim belamı versin ne diyeyim. Her gün göremicem mesela seni belki Nasıl olduğunu bile bilmicem. Kokusuyla bile mutlu oldugum adamın kokusunu hissedemicem. Yanından ayrıldığımda sevgili gördüğümde hep söylenirdim ya sana benimde sevgilim var bende onun yanından geliyorum derdim ya artık söylenemicem bile. Çünkü sen olmayacaksın. Mutlu edemediğim için özür dilerim sevgilim. İnşallah çok mutlu olursun. Derslerine çalış olur mu ihmal etme. Hep derdim ya kocaman adam olucaksın,başkan olucaksın diye bunları düşün bunlara odaklan. Seni çok seviyorum.

Bizimde hikayemiz bitti işte. Belki de bende bittim belki degil bende bittim.

Ya kıyamam sana ben,inan bu günlerde geçecek..Biraz üzülecek,hatta çok üzüleceksin.Ama geçecek..
İleride dönüp tebessümle bakacaksın bu günlerine :)

Geri dön tülaylık bir durum yok ortada. Böyle dalga geçeceğiniz bir durum da görmüyorum. Ama yine de sağolun
Kuzum dalga gecilecek seyler yazmissin daha cocuksun cunku. Ciddiye alacagin tek sey derslerin olsun. Bu satirlari yazdigina bile degmez. Sen de vur dalgaya rahatla.

bi kaç sene sonra geri donup baktığında emin ol güleceksin canım bişey hissetmiceksin bile. senin yaşlarındayken deli gibi aşık olduğum türlü çılgınlıklar yaptığım uğruna cok acılar çektiğim kişiyi düşündüm de çocuklukmuş diyorum ama yinede yaşanması gereken tecrubelermiş pişman değilim 18 li yaşlarda aşık olunca üzüntüsünüde sevincinide derinde hissediyor insan

Bende 16-17 yasinda cok büyük bir aşkı yaşadıgımı saniyordum gerci boyle edebiyat parcalama huyum yoktu ama olsun kendi capimda acımı cekmistim. 18 yasinda kokusunu sevdigi askışı gitmişte, sen bitmişsinde.. peh peh... gel de dalga geçme şimdi. Birde kiziyorsun.

Kuzum dalga gecilecek seyler yazmissin daha cocuksun cunku. Ciddiye alacagin tek sey derslerin olsun. Bu satirlari yazdigina bile degmez. Sen de vur dalgaya rahatla.
Küçük de olsam sevdiğimi anlayabiliyorum. Hayırlısı buymuş ne diyeyim. Sağol ablacım tavsiyelerin için

Bunları biliyorum ama senin de dediğin gibi üzüntününde dibindeyim yani :)

Sonuç olarak üzüldüğüm bi an ve ben bu dalganızı saygısızlık olarak görüyorum. 19 yaşında bi insan sevemez mi ayrılınca üzülmez mi. Burda üzülmek için büyük mü olmak gerekiyor? Saçma.

bu koku olayı kafamı çok kurcalıyo şimdiki gençler level atlayarak aşk yaşıyo zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…