- Emoji Skoru
- 9.504
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Ozenmeyecek bişey yok . Hatıra kalsın diye çekeceğim instagrama atmak için değil. Şu ana kadar 1 tane hamile fotoğrafımı paylaşmış bir insan değilim. İnsanların görgüsüz gibi her dakika göze sokmalaeini bende yanlış buluyorum . Evde kendim çektim kendimi zaten . Ama elbise almışken mevlutte kullanacağımı bu çekimi de yaptırmak istedim . Yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum . Fais paralar verilmesine de karşıyım. Netice kendi çapımda bi durum olcKÖzenmeyin iste böyle sacma sapan seylere, eskiyen insanlar hamileyken fotograf mi cektiriyordu? Instagramda bi kisi böyle fotograf ceksin insanlari beyni gidiyor herkes ayni seyi yapiyor bir özelligi kalmiyor
Alacağım o parayı ondan. Dükkanı başına yıkarım. Bu kadar oyalandiktan sonra en azından parami geri almalıyım .Uğraşma bence.para gitmiş tecrübe olmuş
İlk defa başıma böyle bişey geliyor tövbe ettim. Artık pantolon boyu için bile terziye gitmeyeceğim :)Valla ablacim aynisi benim de basima bir kere geldi, hem de kayak ceketiyle. 2 gune daga cikicam, ceket yok terzide duruyor, ne zaman gitsem dukkan kapali.....Artik cok guvendigim, bildigim terzi var bir tane bizim evin orda sadece ona gidiyorum. Gitmeden once billahi iyice arastirmak gerekiyor
Gerçekten öyle, şikayet edebilirim değil mi ?Parani al şikayet te et bence hak etmiş işini düzgün yapan birini bulmak zor malesef
İstemiyorum o elbiseden hayır gelmez artık paramı kurtarsam yeter benim içinGidip başında oturun mecburen dikecek
Dün de mesaj yazmıştım ama bunu da yazayım. Google'da isim-adres yazınca karşına çıkıyor ya dükkan. Oraya bu olanları yaz, hem kendi silemez hem de başka insanlarin hakkına girmez.Alacağım o parayı ondan. Dükkanı başına yıkarım. Bu kadar oyalandiktan sonra en azından parami geri almalıyım .
Özenmeyin iste böyle sacma sapan seylere, eskiyen insanlar hamileyken fotograf mi cektiriyordu? Instagramda bi kisi böyle fotograf ceksin insanlari beyni gidiyor herkes ayni seyi yapiyor bir özelligi kalmiyor